• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Günaydın hatunalar :halay::KK200:

Öğlen olmuş gerçi. Nasılsınız bugün? @Arya-78 epeydir ses vermiyorsun can, yaramaz bişey yok di mi?

@Mihail Zoscenko hanii yanmış dondurmaa?

nobahari nobahari sizin oralar cıvıl cıvıldır şimdi, süslemeler falan tam mevsini..geziyor musunuz akşamları?

N nscckts posta kutun dolmuş olabilir mi? Son yazılanlar geldi mi?
yok canım goruyorum bu aralar yogunum ondan eskısı gıbı aktıf degılım kuzum :KK200:

bu sabah
maydonozlu peynırlı sucuklu yumurta omlet yedım 2 yumurta ıle zeytınyaglı
5 yesıl 5 sıyah zeytın yedım
kayınbabamın kendı bahcesınden badem gelmıstı acayıp lezzetlıydı 1 kase dolusu badem yedım 3 ıncır ıle ıncırı de kendı bahcesınden geldı kurutmus guzel guzel ... nısastalıydı kururken duzgun kurusun kuflenmesın dıye... ben musluk altında yıkayıp oyle yıyorum :KK70: daha guzel lokum gıbı oluyor

suan menengıc kahvesı ıcıyorum

aksama kerevız salatası yerım artık kıs geldı benım soframdan kerevız salatası eksık olmaz
yanına mercımek corbası ıcerım
bırde et sote yıyesım var

bu sabah
maydonozlu peynırlı sucuklu yumurta omlet yedım 2 yumurta ıle zeytınyaglı
5 yesıl 5 sıyah zeytın yedım
kayınbabamın kendı bahcesınden badem gelmıstı acayıp lezzetlıydı 1 kase dolusu badem yedım 3 ıncır ıle ıncırı de kendı bahcesınden geldı kurutmus guzel guzel ... nısastalıydı kururken duzgun kurusun kuflenmesın dıye... ben musluk altında yıkayıp oyle yıyorum :KK70: daha guzel lokum gıbı oluyor

suan menengıc kahvesı ıcıyorum

aksama kerevız salatası yerım artık kıs geldı benım soframdan kerevız salatası eksık olmaz
yanına mercımek corbası ıcerım
bırde et sote yıyesım var
enfes, hepsi birbirinden güzel :kk77: Afiyet, şifa olsun:KK19:

Günaydın hatunalar :halay::KK200:

Öğlen olmuş gerçi. Nasılsınız bugün? @Arya-78 epeydir ses vermiyorsun can, yaramaz bişey yok di mi?

@Mihail Zoscenko hanii yanmış dondurmaa?

nobahari nobahari sizin oralar cıvıl cıvıldır şimdi, süslemeler falan tam mevsini..geziyor musunuz akşamları?

N nscckts posta kutun dolmuş olabilir mi? Son yazılanlar geldi mi?
Canım samsonncuğum komşuların bahçelerine,evlerinin içine doğru:olamaz: bakınıyoruz ne yalan söyliyim:) bizim mahallede sobalı çoğunlukla evler, hava biraz kirli gibi. O yüzden sevgili kocacıııım kirli havaya maruz kalmasınlar diye kızını ve kendilerini koruyorlar dışarıdan,ben de yalnız çıkamıyorum.

Canım samsonncuğum komşuların bahçelerine,evlerinin içine doğru:olamaz: bakınıyoruz ne yalan söyliyim:) bizim mahallede sobalı çoğunlukla evler, hava biraz kirli gibi. O yüzden sevgili kocacıııım kirli havaya maruz kalmasınlar diye kızını ve kendilerini koruyorlar dışarıdan,ben de yalnız çıkamıyorum.
Hani böyle kasabaların merkezleri oluyor ya, alışveriş için ışıl ışıl dükkanlar, sonra renkli xmass tezgahları, çikolatalar, churroslar ....çok hoş ...sonra nehirler, köprüler...

Gerçi almanya diyince benim en çok aklımda kalan şu bir kaç katlı Jack Wolfskin mağazalarııı... son gittiğimde bakıp bakıp, ama en iyisi biraz daha zayıflayınca alayım diyerekten eli boş çıkmıştım :cry:

Hani böyle kasabaların merkezleri oluyor ya, alışveriş için ışıl ışıl dükkanlar, sonra renkli xmass tezgahları, çikolatalar, churroslar ....çok hoş ...sonra nehirler, köprüler...

Gerçi almanya diyince benim en çok aklımda kalan şu bir kaç katlı Jack Wolfskin mağazalarııı... son gittiğimde bakıp bakıp, ama en iyisi biraz daha zayıflayınca alayım diyerekten eli boş çıkmıştım :cry:
suan bızım buralar oyle ışıl ışıl :)
bıze zaten eglenmeye bahane lazım agaclarımız yaz kıs aksamları ışıl ışıl senenın her gunu süslü süslü :D

Bizim yaşadığımız yer çok küçük bir yer, bir iki mini pazar vardı o kadar. Mağazalar da mini olduğu için öyle şaşalı bişey göremedim samsonn:/
Ne satılıyordu ki o Wolfskin mağazasında? Keike alsaymışsın bak.

Nerdesin ki sen? Merkeze uzak bir yerde mi çalışıyorsun?
Bende insan görmeyi özledim walla..bir iki yaşlı teyze haricinde herkes o kadar kayıtsız,ilgisiz ki burda
iş dolasıyla, çok da uzak sayılmayacak başka bir şehirdeyim canım.

Gerçekten Avrupa da böyle bir sıkıntı kar; küçük yerlerde yaşamak zor :( Senin dönmene ne kadar var ki?

Merhaba canlarım
Bugün karnabaharı az haşlayıp yoğurt zeytintağı yumurta baharat karışımına bulayıp fırına atttım. Orjinal tarifte un ve kaşar vardı kalorisiz olsun diye koymadım. Ondan mı yoksa hazır yoğurttan yaptım diye mi bilmiyorum pek güzel olmadı :( Var mıdır lezzetli fit karnabahar tarifleriniz

Merhaba canlarım
Bugün karnabaharı az haşlayıp yoğurt zeytintağı yumurta baharat karışımına bulayıp fırına atttım. Orjinal tarifte un ve kaşar vardı kalorisiz olsun diye koymadım. Ondan mı yoksa hazır yoğurttan yaptım diye mi bilmiyorum pek güzel olmadı :KK43: Var mıdır lezzetli fit karnabahar tarifleriniz
ben hıc haslamadan cok az sut yulaf unu ve yumurta karısımıyla ustune kasar rendeleyerek baharatlı fırında pısırdım guzel oldu

Yulaf unu satın mı aldın yoksa yulafı rondoda mı çektin canım
rondoda cektım :) maksat kıvamlı olsun dıye
bıldıgın borek gıbı tadı vardı valla
ıcıne maydonoz falan da dogradım taze sogan da pul bıber karabıber tuz cok az süt ve su karısımı yulaf unu
yogurma kabında karıstırıp yaglı borcama koyup pısırdım

rondoda cektım :) maksat kıvamlı olsun dıye
bıldıgın borek gıbı tadı vardı valla
ıcıne maydonoz falan da dogradım taze sogan da pul bıber karabıber tuz cok az süt ve su karısımı yulaf unu
yogurma kabında karıstırıp yaglı borcama koyup pısırdım
Çok sağol canım bi ara da öyle deniyim :)

iş dolasıyla, çok da uzak sayılmayacak başka bir şehirdeyim canım.

Gerçekten Avrupa da böyle bir sıkıntı kar; küçük yerlerde yaşamak zor :KK43: Senin dönmene ne kadar var ki?
Benim iş önümüzdeki ağustosa bitiyor ama eşimin iş devam edecek bir süre daha..iş bitince arada gelip gitme ya da daha uzun süre orda kalma durumu olabilir bir ümit..hasretle bekliyorum gerçekten

Sen sürekli mi o şehirdesin?

Back