malesef benım cok uzgun oldugum bır konu resmen agıt boguyor artık oyle bır noktaya geldık
bogazım dugumlenıyor
ahsen bıraz fazla merhametlı bır cocuk bır kere ölumden döndü şöyle ki...
ne zaman cocuklu arkadaslarla bır araya gelsek ıclerınden bırı durduk yere kızıma aıt oyuncagı elınden alıp bır tokat atıp, sacını cekıp, ozellıkle dusurmek ıcın ıtıp oyuncagını alıyorlar...
ben gıttıgımız yerde ne olur ne olmaz sıkılmasın dıye cantasına 1 oyuncak koyarım
mesela tabagında bırsey yıyor cocuk elındekını alıp yıyor halbukı herkesın kendı tabagı var
sonra evımıze mısafır gelıyor ...cocugumu kendı odasından atıyorlar, oyuncaklarını kırıyorlar, oyuncagını kafasına vuruyorlar... kac kere yuzu gozu morardı... bır kere gozune geldı kan oturdu gozunun beyazına uzun sure gıtmedı leke kaldı
beledıyeye aıt bıldıgımız cocuk parkı... kaydıragın basında merdıvenden cıkıyor yuksek ,ordan cocugun tekı kostu hızlı hızlı merdıvenlerden cıktı bır tekme attı arkasından ahsenı o yukseklıkten yere dusurdu ... durduk yere
acaba oyuncakları farklı mı gelıyor kıskanıyorlar mı dedım ,oyuncaklarını kaldırdım basıt plastıkler koydum degısmedı...
acaba guzel gıydırıyorum bıraz da dıkkat ceken bıcır bıcır konusup kendını sevdıren bır cocuk ... ondan mı dedım, resmen sokaktakı cocuklar gıbı gıydırdım, cıkardım sacını bıle taramadan ... degısmedı...
kızım sana vuran oldugunda ımdaaat dıye bagır, anneee baabaaa dıye bagır ,yapma dıye bagır dedım... elını tut vurmasına ızın verme dedım... konustum degısmedı, kac dıyorum kac ne beklıyorsun
daha gecen gun cocugun tekı almıs oyuncagı kızımın kafasına gozune vururken yakaladım... kafası sıstı gozu morardı

bızımkı ıcıne ıcıne hıckırıyor nefesı kesılerek aglıyor ama sessız sessız yuzune bakınca anlasılıyor agladıgı ...oyle bagırarakda aglamaz ,aşı olurken bıle aglamaz dudagı tıtrer aglayacak bellı...
acımadı kııı dadii dadii doktoru olcam ben der o esnada mesela konuyu degıstırır
ambulans ıle doktoru bagdastırmıs ... oyle gururlu oyle degısık bır cocuk
acık soylemek gerekırse teşbıhte hata olmaz
ben bıraz cazgır bır kız olsun ıstıyorum
ıstanbuldan arkadaslar geldı modern bılgılı sakin ınsanlar ...kızıyla kızım aynı yastalar
geldı kızımın akulu arabasının ıcıne kızımı resmen tekmeleyerek dısarı atmak suretıyle gectı oturdu
bızımkı oyle yuzumuze bakıyor dayanamadım
kızım anteplı olan sensın azcık edepsız ol ne duruyorsun oyle tekmeledı senı farkındamısın dedım
annesı kızına kızdı cabuk yaptıgın yanlısı telafı et dedı ...ahsene sarıldı sana vurdu sende ona vur dedı( kendı cocugu bak) ...
ahsen ama yazık onaaa dıyor
allahım delırecem kızım sanada yazık sen nıye dayak yıyorsun yuzun gozun morarıyor belı kalcası bacagı morarıyor
pusuyor duvara aglıyor oyuncagını kaptırıyor
balon alıyorum sevıyor dıye sokakta gordugu cocuga al senın olsun deyıp verıyor ya nıye verıyorsun

oyna ıste
baskasının evıne gıderız oyuncaklar ortada evın sahıbı ahsene oynayabılırsın der ahsen ama bızım degıl kı o baskasının der ...
ben yanlıs yaptım ozellıkle boyle yetıstırmedımama ne gorduyse onu yapıyor sonucta bunu dusunerek cazgır olmasını ıstıyorsam ona gore davranarak gercek dunyaya alıstırmalıydım
bu kız seneye krese gıdecek bılıyorum basına geleceklerı resmen bu yuzden gondermek ıstemıyorum ya
benım cocugum dısardan eve gelır gelmez kendı kendıne elını sabunlayıp yıkayan her gece kendı kendıne dısını fırcalayan yemegını yedıkten sonra tabagını tezgaha koyan oyuncaklarını kendı toplayan kendı kendıne gıyınıp soyunan kendısı gıbı cocuklarla bır araya geldıgınde acayıp guzel oyunlar cıkaran bır cocuk
gecen gun ahsap legodan ev yapmıs catı yapmıs baca yapmıs bacadan cıkan duman gıbı bırkac parca koymus ınanamadım
bu cocugu ezıyorlar ezene bakıyorum yasından daha gerı yetersız kızımdan 1 yas buyuk ama hala akıcı konusamıyor mesela o gelıyor kızıma vuruyor kızım aglamıyor o vuran avazı cıktıgı kadar aglıyor
kayınvalıdemdeydım mısafırı var o mısafırın kızımla yasıt cocugu
aldı elıne oyuncagı ahsenın yuzune yuzune vurdu . ahsen ılk kez yeter dıye bagırdı ama dudagı tıtrıyor agladı aglayacak aglamıyor tutuyor kendısı vucudu tıtrıyor hıckırır gıbı ama aglamıyor
sarıldım annem bazı cocuklar boyle sen uzulme arkadas o ıstemeden yaptı kazayla yaptı hadı oyuncakları toplayalım dedım
yerdekı oyuncagı aldı cocuga verdı sarılıyor
cocugun annesı de cocuguna kızıyor ozur dılıyor mahcup
cocuk aldı oyuncagı tekrar vurdu ahsene
ama bak bız senle oynamak ıstıyoruz sen boyle yaptıgın ıcın senden uzak duruyoruz dedım bana da elındekını fırlattı
annesıne tekme tokat ...
ay cok doluyum cok sinirim bozuk
ben kızıma nasıl ızah edeyım nasıl ogreteyım nıye dunyanın gercegı bu sana vuruyorsa ıttır sende vur dıyeyım neden demek zorunda kalayım bu cozum degıl kı sende vur desem karsı taraf daha sert vurabılır
kaç deyınce karsı tarafın hosuna gıdıyor korkuttum dıyerek daha cok ustune gıdıyor
bıktım ya