Sağlıklı beslenirken;

35 yıllık yasamımda spor benım sadece lıse donemımde oldu lısanslı voleybolcuydum o donem yogun spor yaptım toplamda 4 sene
sonra asla spor yapmadım
heryere yururum -yuruyen merdıven asansor kullanmam- hergun hareketlı bır yasamım var hareketlıde bır cocugum var pandemıden once gelenı gıdenı cok olan bır ev sahıbıydım hep kosusturmaca ondan dolayımı yoksa tamamen tembellıgımden mı bılmıyorum bana spor dedıklerınde vucudum dıken dıken oluyordu

saatlerce temızlık yaparım ama 10 dk spor yapamam dıyordum

bazen burada kızlar benı heveslendırıyordu 1-2 egzersız vıdeosunu yattıgım yerde ızlerken yoruluyordum aman yapamam dıyordum yapanı ızlemek bıle benı yoruyordu

sonra dedım kı bı deneyeyım ya ? yas ılerledıkce vucut bırakacak kendını sonra pısman olursam ? belkı ıyı gelır dedım
bır basladım ben bı gorsen sabahın korunde sırf spor ıcın uyanmaya basladım sabah 6-7 de spor yaparak ayılmaya basladım

araya hastalık gırınce kotu oldu ama o donem cok cıddı sıkılasma oldu soyle soyleyeyım esım bır aksam nolmus sana bacagına bır degısıklık var dedı ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım adam resmen şoka gırdı 1 haftada 3 cm gıbı ınceldım ama 5 kılo vermıs gıbı etkı oldu cok kısa surede sekıllendırıyor gercekten

ne cenem dusuk benımde bugun ya bugun benı okuyan bordo berelıdır

neyse sonuc olarak sadede geleyım canım yıne lililililiy sabri ablamızın egzersızlerınden cekıyor sabah baslayacagım demek kı gercekten ıyı gelmıs yoksa ben delı danalar gıbı yatıp yuvarlanmayı severım kolumu bıle kaldırmak ıstemem ama bu egzersızlerı sevdım baya yapasım gelıyor

Bayılarak okuyorum valla
İşte o izlerken yorulan var ya o benim
Evime de gelen olmaz zaten herkes uzakta
Temizlikte arada
25 kattaydım asansörsüz inip çıksam inerim de çıkmam herhalde koşu bandı var bisiklet vardı bi ara yok şimdi mekik aleti var ip var hepsi oda da yatıyor
Tek hareketim trambolin

1 haftada 3 cm çok iddaalı ben de deneyeyim bunu
başlamadan önce ölçüm de yapayım

Yani saat 1 den sonra nasıl sıvı besleniyorsun ki canım hiç açlık çekmiyor musun
Zaten çoğu zaman akışına bırakıyorum ama benimde pes ettiğim zamanlar oluyor
Boy kilo olarak bir sıkıntımız yok
14 yaşında ama 1.75 boy 55 kilo
Oğlun mu diyet yapıyor

hissettiğim oluyor öğlen az yediysem ama çok fazla sıvı içince şiş oluyor insanın midesi

Evet oğlum yapıyor evde hareketsizlikten göbüş yaptı
Kızınızın ne güzelmiş boyu kilosu manken gibi masallah
Ben kısa kalır büyümez diye birazda yesin istiyorum

Gerçekten bravo ben akşam yemeğini 5 de yesem akşam 9 gibi kıvranıyorum açlıktan

Gelişme çağında güzel uzar hiç merak etme yaptığı spor filan var mı

Evet şimdilik boy kilo güzel ama sağlıksız beslendiği için ilerisinde kilo alımı çok olur mu bilemem

Herkes zayıfım diye ye diyor ama inanın iki 3 gün yıyeyim anında kilo alıyorum
düzenli gittiği yok çünkü kalp rahatsızlığı var sadece yorulmadan yapabiliyor herseyi
yüzüyor zıplıyor basket oynuyor hepsi çok yorulmadan

Bende hiç diyet yapmazdım ne zaman doğum yaptım ne yesem yaramaya başladı
istediğimi yer gram kilo almazdım kızınız da sanmıyorum gencken alsın benim gibi 35 lere gelince uğraşır belki

Seninle aynı boydayız bende şuan 58.5 ım hedefim 54

Aslında bende bundan 3 sene öncesine kadar kilo almazdım 2. Kızımı doğum yaptıktan sonra sanki bir anda kilolar geri geliyor

Geçmiş olsun canım oğluna da

1 72 boya 58 de çok değil gayet güzel göründüğünze eminim yavaş yavaş verirsiniz ben 55 lere nerelerden geldim

Evet aslında kötü değil ama neden daha iyisi olmason

Kızzzzz bend 76 dan geldim 4 aydır diyetteyim

Sen kaçlardan geldin
doğumda 90 ndım çıktım 75 lerde filandım 8 sene fılan 68 lerde takıldım 3 senedir 55 lerdeyim
çok iyi sizinki ben çok uğrastım yapıştı mı gitmiyor sanki

Evet aslında kötü değil ama neden daha iyisi olmason

Kızzzzz bend 76 dan geldim 4 aydır diyetteyim

Sen kaçlardan geldin
172.5 boyum tam olarak
104 kılodan 60 kıloya dustum suan 60 kıloyum bazen 62 oluyorum cunku bazen cok acayıp yıyesım gelıyor o zaman yıyorum sonra normale donuyorum kendılıgınden gıdıyor sezgızel ketonejık karatay if bu 4 yontemın kombosuyum
bazen tek öğün yıyorum bazen 2 öğün bana yetıyor genelde aksam 4 den sonra pek yemek yemıyorum cunku bende o kadar sıvı tuketıyorum kı su bıdonu yutmusum gıbı yururken benden lıkır lıkır ses gelıyor acıkmak mumkun olmuyor

doğumda 90 ndım çıktım 75 lerde filandım 8 sene fılan 68 lerde takıldım 3 senedir 55 lerdeyim
çok iyi sizinki ben çok uğrastım yapıştı mı gitmiyor sanki
Korumak gerçekten çok iyi

Aynen 2 sene aynı kiloda kalınca vermesi zor oluyor
Buçupun da var ya ni

Ben kendimi bildim bileli zayıfım her zaman çok çok çok aşırı yer sağlıksız beslenir kilo da almazdım

Ama 28 yaşından sonra kilo almaya başladım anlamadım halbuki aynı beslenme tarzını devam ettiriyorum metabolizma yavaşlıyor demek ki

Sen gerçekten çok çok çok iyi kilo vermişsin canım korumak da çok önemli

Ben diyette değilken o kadar fazla yiyorum ki gün içinde uykudan uyanıp yediklerimi yazsam şok olursun

Yine de o kadar aşırı yememe çok çok fazla kilo alan biri değilim çünkü benim yediklerimi başka biri yese 100 kilodan aşağı olmaz

kılo vermek aslında en kolayı bogazı tutunca gıdıyor
en zoru korumak 3 sene oldu kılo verelı
hıc bır zaman kılolu olmadım ben cok zayıfta olmadım hep normaldım
hayatımın 2 senesı kılolu gectı hatta obez
suan evlendıgım halımden de zayıfım :) bu benı mutlu edıyor ama daha fit gorunmek ıstıyorum o yuzden egzersızlere baslayacagım
yas ılerleyınce kılo alınmasa bıle yaglanıyor ınsan kadınlar ıcın cok insafsız gecıyor zaman :)

bende ıstahlıyım anlıyorum senı yasamak ıcın yıyen degıl yemek ıcın yasayanlardanız bızım gıbıler ıpın ucunu sıkı tutmalı o yıyıp yıyıp kılo alamayan koftehorlara selam olsun buradan :) hainler

Hahahahha bir zamanlar o kategorideydim ama şimdi dışardan bakıyorum

Sıkılaşmak adın pilates yaptım gerçekten çok işe yaradı o da uzun süre değil 1.5 ay filan birde 10 dk lık abs videoları çok başarılı

10 dk mı ? (gözlerinden kalp fışkıran smiley)
en sevdıgım kısa surelı olanlar
cız bız kofte gıbı ıkı saga bır sola yatırıp bugunluk bu kadar dıyorlar bayılıyorum o egzersızlere
lınk var mı lınk yapayım :)

Bende hayatım boyunca hiç spor yapmayı seven biri değilim ancak kısa süreli videolar iyi geliyor

ay chole mı yok ben bunu yapamam kızı gordugum an elım tıtredı
o lınkını attıgım egzersızlere baslamadan once bunu yapayım dedım bende bronşiyal astım var yemın edıyorum can cekısen kurbagamı dersın dalda sallandırılan cekırgemı dersın neye benzetırsen benı garıp sesler cıkararak can cekıstıgımı hatırlıyorum
tamam neye benzedıgımı hatırladım ölmek uzere olan hırıldayan tavuk
asla yapamam bunu yapan herkesın elını oper basıma koyarım az otede yapsınlar benden uzak

Hahahahha kız öyle deme ben 45 dk pilates yapıp üzerine bu videoyu yaptım 1.5 boyunca şuan 2 karın Kasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…