35 yıllık yasamımda spor benım sadece lıse donemımde oldu lısanslı voleybolcuydum o donem yogun spor yaptım toplamda 4 seneÇok geçmiş olsun spor bir bırakılınca daha devam ettirmek zor oluyor
Bende sadece günlük 25 squat yapabiliyorum
İlk denediğim de 50 yle başlamıştım
Sonra kendimi doktorda buldum adım atamıyordum
Hiç düzenli devam edebildiğim görülmüş şey değil benim içinde
Yaşla beraber sarkıyoruz aslında lazm spor
Bayılarak okuyorum valla35 yıllık yasamımda spor benım sadece lıse donemımde oldu lısanslı voleybolcuydum o donem yogun spor yaptım toplamda 4 sene
sonra asla spor yapmadım
heryere yururum -yuruyen merdıven asansor kullanmam- hergun hareketlı bır yasamım var hareketlıde bır cocugum var pandemıden once gelenı gıdenı cok olan bır ev sahıbıydım hep kosusturmaca ondan dolayımı yoksa tamamen tembellıgımden mı bılmıyorum bana spor dedıklerınde vucudum dıken dıken oluyordu
saatlerce temızlık yaparım ama 10 dk spor yapamam dıyordum
bazen burada kızlar benı heveslendırıyordu 1-2 egzersız vıdeosunu yattıgım yerde ızlerken yoruluyordum aman yapamam dıyordum yapanı ızlemek bıle benı yoruyordu
sonra dedım kı bı deneyeyım ya ? yas ılerledıkce vucut bırakacak kendını sonra pısman olursam ? belkı ıyı gelır dedım
bır basladım ben bı gorsen sabahın korunde sırf spor ıcın uyanmaya basladımsabah 6-7 de spor yaparak ayılmaya basladım
araya hastalık gırınce kotu oldu ama o donem cok cıddı sıkılasma oldu soyle soyleyeyım esım bır aksam nolmus sana bacagına bır degısıklık var dedııyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım adam resmen şoka gırdı 1 haftada 3 cm gıbı ınceldım ama 5 kılo vermıs gıbı etkı oldu cok kısa surede sekıllendırıyor gercekten
ne cenem dusuk benımde bugun yabugun benı okuyan bordo berelıdır
neyse sonuc olarak sadede geleyım canım yıne lililililiy sabri ablamızın egzersızlerınden cekıyor sabah baslayacagım demek kı gercekten ıyı gelmıs yoksa ben delı danalar gıbı yatıp yuvarlanmayı severım kolumu bıle kaldırmak ıstemem ama bu egzersızlerı sevdım baya yapasım gelıyor
Yani saat 1 den sonra nasıl sıvı besleniyorsun ki canım hiç açlık çekmiyor musunBenim oğlanda yiğeniniz gibi küçükken beslenmesi çok sıkıntılıydı malesef
kebap yesin tatlı yesin mangal yesin hep böyle beslensin istiyor
Ben ve eşim çok çeşit yeriz
peynir sadece kaşar, yumurta haşlama sevmez bu hale bile getirebildiğim için sanslı sayıyorum kendimi küçükken bunları da yemezdi
süt günlük 1 bardak veriyorum artık sadece kahvaltıda
ayran kışın değil ama yazın baya tüketiyor yoğurtta her yemekte olur
Tabağı hiç karışık olmuyor olsa da yemez zaten
Aslında bizde 2 öğün yerdik öğretmeni az besleniyorsun olmaz demişona akşamları da veriyorum
Ben 1 den sonra sadece sıvı ile besleniyorum
Siizin topiğe yazmamın nedeni de ara ara okuyup beğenmemden zaten
Bilim insanı oyununu da deneyeyim
Zaten çoğu zaman akışına bırakıyorum ama benimde pes ettiğim zamanlar oluyordogru valla yemeyen yemıyor yapı meselesı - vucudu cok ıhtıyac duysa cok acıksa yerler demek kı acıkmıyorlar bazılarına yetıyor ...yemıyor dıye bosuna uzulmemek gerek ıstahsız ınsan sonucta kendısını cocuk zorlasa ıskenceye doner akısına bırakmak gerek
salcalı nohutlu bulgur pılavı ve herhangı bır corba ya da sadece fırında ızgara et yapabılırsın ıspanagın yanına :)
mercımek corbasının ıcıne kerevız bende olsam yemem ama yaa :) olabılır bazı tatları sevmıyordur bence dert etme boyu kılosu yasıtlarının cok altında saglıksız bır durumda olsa zaten doktorla gorusurdunuz , o az beslıyorsunuz dıyen ogretmenın kafası karısmıs heralde 2 ögün gayet saglıklı cocuklar eskısı gıbı bızım zamanımızdakı gıbı tum gun sokakta aktıf degıl kı genelde evde bılgısayar basındalar madende calısmıyorlar ınsaatda calısmıyorlar 2 ogun yeter gayet kı yazdıklarınızda gayet normal hatta fazla seyler bıle vardı mevye+kuruyemıs gıbı cocugunuzu en ıyı sız tanırsınız sızın dogurdugunuz sonucta :) mıdesı-yemek bıcımı tat alma duyusu zevkı neyı ne kadar yerse doyuyor bunu en ıyı sız bılırsınız bosuna supheye dusmeyın hıc
yapı meselesı ıste yemekle cok arası yok acık soyleyeyım cok yemege duskun obez olacagına varsın zayıf olsun ozellıkle su devırde tohum nereden-ne sartlarda yetısıyor topragına ne katılıyor bellı olmayan gıdalar meyveler tuketıyoruz zaten yedıklerımızın cogu saglıksız
yok balım ya hastalandık ya onda cok zorladım kendımı bıraktım yapamadım ama bugun yıne ıhtıyac hıssettım yarın baslayacagım bugun bıraz yattıgım yerde bısıklet cevırıyor gıbı yaptım yetmedı canım liliy sabrı hareketlerı cekıyor
Oğlun mu diyet yapıyorBen biri yapsa koysa önüme anlamam bile içinde kereviz var mı
boyu 156 kiloda 52 ydi başaldığımız da şimdi 47
Yolun başındayız bakalım daha da zayıflayacak insallah
Trambolinde zıplıyoruz evde
ders olmadığında basket filan işte
pandemi hareketimiz çok azalttı
Gçemiş olsun size de covid mi oldunuz
hissettiğim oluyor öğlen az yediysem ama çok fazla sıvı içince şiş oluyor insanın midesiYani saat 1 den sonra nasıl sıvı besleniyorsun ki canım hiç açlık çekmiyor musun
Zaten çoğu zaman akışına bırakıyorum ama benimde pes ettiğim zamanlar oluyor
Boy kilo olarak bir sıkıntımız yok
14 yaşında ama 1.75 boy 55 kilo
Oğlun mu diyet yapıyor
Gerçekten bravo ben akşam yemeğini 5 de yesem akşam 9 gibi kıvranıyorum açlıktanhissettiğim oluyor öğlen az yediysem ama çok fazla sıvı içince şiş oluyor insanın midesi
Evet oğlum yapıyor evde hareketsizlikten göbüş yaptı
Kızınızın ne güzelmiş boyu kilosu manken gibi masallah
Ben kısa kalır büyümez diye birazda yesin istiyorum
Herkes zayıfım diye ye diyor ama inanın iki 3 gün yıyeyim anında kilo alıyorumGerçekten bravo ben akşam yemeğini 5 de yesem akşam 9 gibi kıvranıyorum açlıktan
Gelişme çağında güzel uzar hiç merak etme yaptığı spor filan var mı
Evet şimdilik boy kilo güzel ama sağlıksız beslendiği için ilerisinde kilo alımı çok olur mu bilemem
Seninle aynı boydayız bende şuan 58.5 ım hedefim 54Herkes zayıfım diye ye diyor ama inanın iki 3 gün yıyeyim anında kilo alıyorum
düzenli gittiği yok çünkü kalp rahatsızlığı var sadece yorulmadan yapabiliyor herseyi
yüzüyor zıplıyor basket oynuyor hepsi çok yorulmadan
Bende hiç diyet yapmazdım ne zaman doğum yaptım ne yesem yaramaya başladı
istediğimi yer gram kilo almazdım kızınız da sanmıyorum gencken alsın benim gibi 35 lere gelince uğraşır belki
1 72 boya 58 de çok değil gayet güzel göründüğünze eminimSeninle aynı boydayız bende şuan 58.5 ım hedefim 54
Aslında bende bundan 3 sene öncesine kadar kilo almazdım 2. Kızımı doğum yaptıktan sonra sanki bir anda kilolar geri geliyor
Geçmiş olsun canım oğluna da
Evet aslında kötü değil ama neden daha iyisi olmason1 72 boya 58 de çok değil gayet güzel göründüğünze eminimyavaş yavaş verirsiniz ben 55 lere nerelerden geldim
doğumda 90 ndım çıktım 75 lerde filandım 8 sene fılan 68 lerde takıldım 3 senedir 55 lerdeyimEvet aslında kötü değil ama neden daha iyisi olmason
Kızzzzz bend 76 dan geldim 4 aydır diyetteyim
Sen kaçlardan geldin
172.5 boyum tam olarakEvet aslında kötü değil ama neden daha iyisi olmason
Kızzzzz bend 76 dan geldim 4 aydır diyetteyim
Sen kaçlardan geldin
Korumak gerçekten çok iyidoğumda 90 ndım çıktım 75 lerde filandım 8 sene fılan 68 lerde takıldım 3 senedir 55 lerdeyim
çok iyi sizinki ben çok uğrastım yapıştı mı gitmiyor sanki
Buçupun da var ya ni172.5 boyum tam olarak
104 kılodan 60 kıloya dustum suan 60 kıloyum bazen 62 oluyorum cunku bazen cok acayıp yıyesım gelıyor o zaman yıyorum sonra normale donuyorum kendılıgınden gıdıyor sezgızel ketonejık karatay if bu 4 yontemın kombosuyum
bazen tek öğün yıyorum bazen 2 öğün bana yetıyor genelde aksam 4 den sonra pek yemek yemıyorum cunku bende o kadar sıvı tuketıyorum kı su bıdonu yutmusum gıbı yururken benden lıkır lıkır ses gelıyor acıkmak mumkun olmuyor
kılo vermek aslında en kolayı bogazı tutunca gıdıyorKorumak gerçekten çok iyi
Aynen 2 sene aynı kiloda kalınca vermesi zor oluyor
Buçupun da var ya ni
Ben kendimi bildim bileli zayıfım her zaman çok çok çok aşırı yer sağlıksız beslenir kilo da almazdım
Ama 28 yaşından sonra kilo almaya başladım anlamadım halbuki aynı beslenme tarzını devam ettiriyorum metabolizma yavaşlıyor demek ki
Sen gerçekten çok çok çok iyi kilo vermişsin canım korumak da çok önemli
Ben diyette değilken o kadar fazla yiyorum ki gün içinde uykudan uyanıp yediklerimi yazsam şok olursun
Yine de o kadar aşırı yememe çok çok fazla kilo alan biri değilim çünkü benim yediklerimi başka biri yese 100 kilodan aşağı olmaz
Hahahahha bir zamanlar o kategorideydim ama şimdi dışardan bakıyorumkılo vermek aslında en kolayı bogazı tutunca gıdıyor
en zoru korumak 3 sene oldu kılo verelı
hıc bır zaman kılolu olmadım ben cok zayıfta olmadım hep normaldım
hayatımın 2 senesı kılolu gectı hatta obez
suan evlendıgım halımden de zayıfım :) bu benı mutlu edıyor ama daha fit gorunmek ıstıyorum o yuzden egzersızlere baslayacagım
yas ılerleyınce kılo alınmasa bıle yaglanıyor ınsan kadınlar ıcın cok insafsız gecıyor zaman :)
bende ıstahlıyım anlıyorum senı yasamak ıcın yıyen degıl yemek ıcın yasayanlardanızbızım gıbıler ıpın ucunu sıkı tutmalı o yıyıp yıyıp kılo alamayan koftehorlara selam olsun buradan :) hainler
10 dk mı ? (gözlerinden kalp fışkıran smiley)Hahahahha bir zamanlar o kategorideydim ama şimdi dışardan bakıyorum
Sıkılaşmak adın pilates yaptım gerçekten çok işe yaradı o da uzun süre değil 1.5 ay filan birde 10 dk lık abs videoları çok başarılı
ay chole mı yok ben bunu yapamam kızı gordugum an elım tıtredıBende hayatım boyunca hiç spor yapmayı seven biri değilim ancak kısa süreli videolar iyi geliyor
Hahahahha kız öyle deme ben 45 dk pilates yapıp üzerine bu videoyu yaptım 1.5 boyunca şuan 2 karın Kasım varay chole mı yok ben bunu yapamam kızı gordugum an elım tıtredı
o lınkını attıgım egzersızlere baslamadan once bunu yapayım dedım bende bronşiyal astım var yemın edıyorum can cekısen kurbagamı dersın dalda sallandırılan cekırgemı dersın neye benzetırsen benı garıp sesler cıkararak can cekıstıgımı hatırlıyorum
tamam neye benzedıgımı hatırladım ölmek uzere olan hırıldayan tavuk
asla yapamam bunu yapan herkesın elını oper basıma koyarım az otede yapsınlar benden uzak
e bunu yapanın kası olur tabı komando egıtımı verıyor mubarekHahahahha kız öyle deme ben 45 dk pilates yapıp üzerine bu videoyu yaptım 1.5 boyunca şuan 2 karın Kasım var
Ama itiraf edeyim titriyorum yaparkene bunu yapanın kası olur tabı komando egıtımı verıyor mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?