Tesekkur ederim Eveeettt cok begeniyorum onuTabi ki muhteşem
güle güle otur Nisacım
Daire adında bi youtube kanalı var, izliyor musun onu Nisa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim Eveeettt cok begeniyorum onuTabi ki muhteşem
güle güle otur Nisacım
Daire adında bi youtube kanalı var, izliyor musun onu Nisa?
Çok güzel olmuş canım, beyaz yeşil bir arada tatil havası veriyor. Güle güle oturun. Akşamları ayrı bir keyifli olur sanki, belki şu küçük sarı ışıklardan da koyabilirsin, hani tel üzerinde sıra sıra dizili oluyor ya, loş ışık bir sıcaklık katıyor.Balkona ufak degısıklık yaptım nasıl olmus kızlar Eki Görüntüle 2852344 Eki Görüntüle 2852343 Eki Görüntüle 2852346
Peri Led ışıklar degıl mı kesinlikle harika olur dedıgın gıbı yapıcam resmini atarımÇok güzel olmuş canım, beyaz yeşil bir arada tatil havası veriyor. Güle güle oturun. Akşamları ayrı bir keyifli olur sanki, belki şu küçük sarı ışıklardan da koyabilirsin, hani tel üzerinde sıra sıra dizili oluyor ya, loş ışık bir sıcaklık katıyor.
Ya dondurma yedim 2 saat önce, hala başım dönüyor sanki. Şeker çarptı sanırım.
evet canım ya, neler yerdim hiç bişey olmazdı eskiden...dediğin gibi arınmaktan sanırım. Bayramda da 2-3 bayram şekeri yemiştim, yerken de hiç hoşuma gitmedi, o da saatlerce midemi bulandırmıştı. Bu ikinci kez ders oldu bana, töbe 10 dk'lık keyf için 2-3 saat eziyete değmez. Sersem gibi oldum ya.Peri Led ışıklar degıl mı kesinlikle harika olur dedıgın gıbı yapıcam resmini atarım
Yaa dondurma carptıysa vucudun ıyı arınmıs demek ki bende ahsene dondurma verdım ama ben yemedim cunku bana da agır gelıyor, bas agrısı ve uyku yapıyor bende de... ki hakiki dondurma oyle kremsantı gıbı olanlardan degıl ona ragmen...
artık temızız bız hanı su bagımlılık tedavısınden sonra ben temızım dıyorlar ya bızım ıcın de gecerlı benceevet canım ya, neler yerdim hiç bişey olmazdı eskiden...dediğin gibi arınmaktan sanırım. Bayramda da 2-3 bayram şekeri yemiştim, yerken de hiç hoşuma gitmedi, o da saatlerce midemi bulandırmıştı. Bu ikinci kez ders oldu bana, töbe 10 dk'lık keyf için 2-3 saat eziyete değmez. Sersem gibi oldum ya.
afiyet şifa olsunHerkese merhaba,
Sabah kahvaltım - 08:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
zeytin
5 ceviz
canım allah kabul etsın bılmıyordum bılsem bende tutardım cok ımrendım sana kıskandım resmenBen oruçluyum bugün kızlar. Bilmeyen varsa paylaşayım dedim, şöyle bir hadis var :
"Kim Ramazan orucunu tutar ve ona Şevval ayından altı gün ilave ederse, sanki yılın bütününde oruç tutmuş gibi olur" (Müslim, Sıyam, 24; Tirmizî, Savm, 53)
Sahurda bol tereyağlı 2 yumurta, glutensiz ekmek, , 2 ceviz, bol zeytin, az peynir, çay ve kapanış olarak da çilek yedim
Canım hala tutabilirsin istersen. Hemen Ramazanın peşine altı gün değil, bu şevval ayı içinde her hangi gün..toplamda 6 gün olacak, peş peşe olması da şart değil. Pazartesi Perşembe daha makbul mesela.canım allah kabul etsın bılmıyordum bılsem bende tutardım cok ımrendım sana kıskandım resmen
tamam o zaman ben bu gece nıyet ederım 1 hafta tutarım hangı gunse garantı olsun zaten sevıyorum oruc tutmayıCanım hala tutabilirsin istersen. Hemen Ramazanın peşine altı gün değil, bu şevval ayı içinde her hangi gün..toplamda 6 gün olacak, peş peşe olması da şart değil. Pazartesi Perşembe daha makbul mesela.
Ben geçen hafta 2 gün tutmuştum, bu hafta da 2, haftaya 2 inşallah. Sadece niyet ederken Şevval diye niyet etmen lazım. Kaza oruçlarını bundan bağımsız tutmak gerekiyor.
buzluga at canım hıc bırseycık olmaz buzluktaN nscckts Nisacım yaaa
yardıma ihtiyacım var şöyle ki evde lor peyniri yaptım. İki ayrı tencerede, birinin suyu yeşil oldu ve bi hayli peynir çıktı..diğerinin suyu bembeyaz ve azıcık çıktı:/
bu az çıkanı tekrar kaynatıp limon sıktım yine ama pek bişey değişmedi..süt gibi, tadı çok güzel bişey kaldı. Dolapta bozulur şimdi bu, buzluğa atsam poğça falan yapacağım zaman mı çıkartsam acaba? Ben diyetteyim tüketemem de şimdi:/
Herkese merhaba,
Sabah kahvaltım - 08:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
zeytin
5 ceviz
Menüler şahane, afiyet şifa olsunBu sabahki menüm,
-2 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-peynir
-zeytin
-5 ceviz + 8-10 badem
-tereyağ
-kahvaltı sonrası tereyağlı türk kahvesi
Offf Nisa çok güzel tarifler ellerine sağlıkbuzluga at canım hıc bırseycık olmaz buzlukta
erhanla ahsen cok sevıyor dıye ben o lor peynırıne taze sogan maydanoz baharat zeytınyagı yumurta ekleyıp yogurup fırına gonderıyorum onunla ekmek yaptırıyorum onu da aralarına yaglı kagıt koyarak buzluga atıyorum yemek ıstedıklerınde cıkarıyorum su sekılde peynirli semsek deriz biz buna buralarda
Eki Görüntüle 2853545
böyle oluyor
ıstersen evde yapabılırsın bunu oralarda fırına gonderme işi zorda
elındekı tum kalan saklamayı dusundugun lor peynırlerı karıstır ortalama yarım kg lor peynır ederse ona gore olcu verıyorum arttırır veya eksıltırsın peynırıne gore
5 taze sogan
1 demet maydanoz
1 yumurta
pul bıber karabıber bıraz zeytınyagı ekle karıstır
evde herhangı bır puaca hamuru da olur pızza hamuru da ekmek hamuru da onu yap ustune boyle yap kenarını kıvır
fırında pişirip de buzluga koyabılırsın ıstersen çiğden koyup lazım olunca cıkarıp da pısırebılırsın
orta boy 3 tanesı 1 lahmacun kalorısınde oluyor oyle buyuk kalorı durumu da yok arada yersınız
ellerıne saglık canım mis gıbı lor peynır az da olsa ıyıdır sen buzluga at hıc bıseycık olmazOfff Nisa çok güzel tarifler ellerine sağlık
ben peyniri diyet için yaptım, çok ta çıkmadı:/ ama çok lezzetli oldu gerçekten.
diyetim bitsin, ilk iş pişi yapmak, sonra da bu tarif olacak
Dünkü öğle menüm,
-4 şiş tavuk şiş
-salata
-yoğurt
------------------------------------
Dünkü akşam menüm,
-1 bardak ekşi ayran
-1 tabak yoğurtlu ıspanak
------------------------------------
Dünkü ekstralar,
-1,5 litre su
-3 kahve
-1 çay
şifa olsun cok guzel ama az degıl mı doyuyor musunBu sabahki menüm,
-2 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-peynir
-zeytin
-5 ceviz + 8-10 badem
-tereyağ
-kahvaltı sonrası tereyağlı türk kahvesi
Biraz az oldu. öğlen değil ama akşam yemeğim az geldi.şifa olsun cok guzel ama az degıl mı doyuyor musun
dun oglen mesela yogurt ve salata kase ıle mı dolu tabak ıle mı ben olsam 2 tabak salata 1 tabak yogurt yerdım de
hep ımrenmısımdır normal porsıyonlarla doyan ınsanlara