35 yıllık yasamımda spor benım sadece lıse donemımde oldu lısanslı voleybolcuydum o donem yogun spor yaptım toplamda 4 seneÇok geçmiş olsun spor bir bırakılınca daha devam ettirmek zor oluyor
Bende sadece günlük 25 squat yapabiliyorum
İlk denediğim de 50 yle başlamıştım
Sonra kendimi doktorda buldum adım atamıyordum
Hiç düzenli devam edebildiğim görülmüş şey değil benim içinde
Yaşla beraber sarkıyoruz aslında lazm spor
sonra asla spor yapmadım
heryere yururum -yuruyen merdıven asansor kullanmam- hergun hareketlı bır yasamım var hareketlıde bır cocugum var pandemıden once gelenı gıdenı cok olan bır ev sahıbıydım hep kosusturmaca ondan dolayımı yoksa tamamen tembellıgımden mı bılmıyorum bana spor dedıklerınde vucudum dıken dıken oluyordu
saatlerce temızlık yaparım ama 10 dk spor yapamam dıyordum
bazen burada kızlar benı heveslendırıyordu 1-2 egzersız vıdeosunu yattıgım yerde ızlerken yoruluyordum aman yapamam dıyordum yapanı ızlemek bıle benı yoruyordu
sonra dedım kı bı deneyeyım ya ? yas ılerledıkce vucut bırakacak kendını sonra pısman olursam ? belkı ıyı gelır dedım
bır basladım ben bı gorsen sabahın korunde sırf spor ıcın uyanmaya basladım sabah 6-7 de spor yaparak ayılmaya basladım
araya hastalık gırınce kotu oldu ama o donem cok cıddı sıkılasma oldu soyle soyleyeyım esım bır aksam nolmus sana bacagına bır degısıklık var dedı ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım adam resmen şoka gırdı 1 haftada 3 cm gıbı ınceldım ama 5 kılo vermıs gıbı etkı oldu cok kısa surede sekıllendırıyor gercekten
ne cenem dusuk benımde bugun ya bugun benı okuyan bordo berelıdır
neyse sonuc olarak sadede geleyım canım yıne lililililiy sabri ablamızın egzersızlerınden cekıyor sabah baslayacagım demek kı gercekten ıyı gelmıs yoksa ben delı danalar gıbı yatıp yuvarlanmayı severım kolumu bıle kaldırmak ıstemem ama bu egzersızlerı sevdım baya yapasım gelıyor