How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sağlıklı beslenirken;

Ama itiraf edeyim titriyorum yaparken😁😁😁
yaşadıgına şükret bence ben ölüyordum :D
yerde cırpındıgımı hatırlıyorum kaldım yerde öyle erhan lutfen benı kaldır yataga koy mumkun degıl yuruyemem ayagım nerede erhaaan dedım 5 dk sonra

Dünkü öğle menüm,

-4 şiş tavuk şiş
-salata
-yoğurt

------------------------------------

Dünkü akşam menüm,

-1 bardak ekşi ayran
-1 tabak yoğurtlu ıspanak

------------------------------------

Dünkü ekstralar,

-1,5 litre su
-3 kahve
-1 çay
Tam nisalık menü bu on puan on puan on puan :)) afiyet şifa olsun

Offf Nisa çok güzel tarifler :KK37: ellerine sağlık :KK36:

ben peyniri diyet için yaptım, çok ta çıkmadı:/ ama çok lezzetli oldu gerçekten.

diyetim bitsin, ilk iş pişi yapmak, sonra da bu tarif olacak💃💃💃
nobaharim annem hep buzluğa atar kestirdiği peynirleri, böreği de şahane oluyor bu peynirin

Nisam balkon çok güzel olmuş yaz dekoruna geçmişsin :)) senin evin resimlerine bakarken huzur doluyorum ya eline sağlık valla.

Günah çıkarmaya geldim bi de :D ramazanda sporu da bıraktım canım neyi istiyorsa yedim, her gün tatlı yedim (burada sadece bir ilçeye has tahinli bir tatlı var onu özellikle):deli: sonuç +2 kilo ile çıktım oruçtan :D eski beslenme düzenime döndüm, 1 kilosunu verdim kaldı bir kilo haftaya gider o da. spora da tekrar başlayacağım yarın itibariyle ama max 15 dk tabi, bizim şu iki videoyu yapacam yine.

Nisam balkon çok güzel olmuş yaz dekoruna geçmişsin :)) senin evin resimlerine bakarken huzur doluyorum ya eline sağlık valla.

Günah çıkarmaya geldim bi de :KK70: ramazanda sporu da bıraktım canım neyi istiyorsa yedim, her gün tatlı yedim (burada sadece bir ilçeye has tahinli bir tatlı var onu özellikle):deli: sonuç +2 kilo ile çıktım oruçtan :KK70: eski beslenme düzenime döndüm, 1 kilosunu verdim kaldı bir kilo haftaya gider o da. spora da tekrar başlayacağım yarın itibariyle ama max 15 dk tabi, bizim şu iki videoyu yapacam yine.
sen topluyorsun gerı ya sıkıntı etme :)

nobaharim annem hep buzluğa atar kestirdiği peynirleri, böreği de şahane oluyor bu peynirin
Canım, ben suyunu sormak istemiştim aslında ama soramamışım😬

peynir bitti nerdeyse:) suyu da döktüm. Suyu peynir altı su gibi değil, süt gibi bembeyaz kaldı, ziyan etmeyip kullansam dedim ama olmadı.

çok teşekkürler🌸🌸

Canım, ben suyunu sormak istemiştim aslında ama soramamışım😬

peynir bitti nerdeyse:) suyu da döktüm. Suyu peynir altı su gibi değil, süt gibi bembeyaz kaldı, ziyan etmeyip kullansam dedim ama olmadı.

çok teşekkürler🌸🌸
ayyyy ben suyunu dedıgını okumamısım yaaa ozur dılerım
peynır gıbı algıladım keske o an deseydın ya gozun mu bozuk tekrar oku nisa dıyeeee :D
suyu da dondurulurdu corbalara pılavlara fırın yemeklerıne katılırdı
kısmet :(

IMG_20210522_192611.jpg
IMG_20210522_191256.jpg
IMG_20210522_192251.jpg

ayyyy ben suyunu dedıgını okumamısım yaaa ozur dılerım
peynır gıbı algıladım keske o an deseydın ya gozun mu bozuk tekrar oku nisa dıyeeee :KK70:
suyu da dondurulurdu corbalara pılavlara fırın yemeklerıne katılırdı
kısmet :KK43:
Suyunu bende dökmem hatta annem de çok yapar sık peynirini yoğurdunu
suyuyla köpeklerini ve sokak kedilerini besler acayip severek tüketiyolar ve çok sağlıklı oluyolar

Bu arada meyveli yoğurt denedim bugun ilk sayfadaki tariflerden oğlum severek yedi ara öğün olarak verdim 2 öğün güzel oldu tesekkür ederim:KK51:
Bunu duyduğuma cooook sevindim o meyveli yogurdu dondurup dondurma olarak yiyoruz 😍
Ilk sayfadaki tatlı ve tuzlulardan da dene seveceksiniz eminim

Bunu duyduğuma cooook sevindim o meyveli yogurdu dondurup dondurma olarak yiyoruz 😍
Ilk sayfadaki tatlı ve tuzlulardan da dene seveceksiniz eminim
oğlumda dondurma da yapalım bundan dedi onu da yapacağım mutlaka

Hepsini kaydettim yaptıkça yazarım mutlaka
Hatta anneme gideceğim yakın zamanda onun da ihtiyacı var diyete ona da yapacağım

Bence şahane Nisa! Bayılıyorum böyle ferah ferah, ne eksiği ne fazlası olmayan mekanlara. 🥳 Renkler ve ışık zaten müthiş, çok huzurlu duruyor maşallah 🌼🎶
erhan bana yakında yer yatagı yaparsın karyola yer kaplıyor dıye oraya dogru gıdıyoruz tırsıyorum dedı :KK70:
konsolsuz ev gormedım cok bos olmaz mı dedı
ahsen de kalsın mobılyamız guzel dedı

cok ıkılemde kaldım 2 ye 1 durumdaydık :KK70:

salondan esyalar cıktıktan sonra bu kez ıkısı de oh ferahladı haklıymıssın dedıler :KK70:

bombos duran mobılyayı ne yapayım ben sonucta dımı
letgoya koydum anında satıldı bıle :KK70: birecikten yarın gelıp alacaklar demonte yaptım guzelce pıtpıt naylonlara sardım garajda duruyor

bana gore ev hala kalabalık sankı karısık kalabalık gıbı dursun ıstemıyorum cok esya esya dursun ıstemıyorum sence fıkrını merak edıyorum evın genel halını bılıyorsun cok esya esya karısık mı yoksa sade mı
ya da suraya dokunus yap buraya bunu yap daha ferah daha ıyı olur dedıgın bır alan var mı

Ben de çok beğendim
Benim evim de böyle beyaz ve sade hiç sevmem kalabalık ev esya
Annem gördüğünde kızım senin eşyan yok bu nasıl ev demişti:KK48:

Fazla gördüğüm herseyi ya satıyorum ya isteyene veriyorum
L koltuk tv ve masa salonum da
oğlumun odasında eşimle beraber yaptığımız ranza kitaplık ve masa bunları hep eşimle biz yaptık çokta güzel oldu
Odalar da çok geniş nasıl ferah duruyor ev

Aynı bina da arkadasıma giderdim labirent gibiydi evi eşyalardan çocuklara erişemiyorduk
Giderken çocuklarının küçülenlerini vermem için bırakmıştı tam 12 büyük battal boy çöp poşeti göndermişti:bicak:onları nerde nasıl sakladın
oğlumun dolabıdan da azıcık küçük geleni veriyorum her esya bana yük çünkü

Back