Sağlıklı beslenirken;

bugunku menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
3 dılım peynır
1 mandalına
1 avuc badem

oglen kahve

aksam etlı nohutlu kış kabağı yemegı salcalı ve tencere yemegı oluyor kendısı :)

Bildiğimiz balkabağından yemek de mi oluyor? Herkes tatlısını yapıyor şu sıra, hiç sevmem, sevmediğim tek tatlı olsa gerek

Yemeği nasıl merak ettim. Görseller yine beni benden aldı yalnız
yemegı bıldıgın yazın yedıgın kabak tadı oluyor ama daha etlı etlı oldugundan dişe geldıgınden daha lezzetlı oluyor kabaklama gıbı yapılıyor yemegı tavsıye ederım valla :)

yemegı bıldıgın yazın yedıgın kabak tadı oluyor ama daha etlı etlı oldugundan dişe geldıgınden daha lezzetlı oluyor kabaklama gıbı yapılıyor yemegı tavsıye ederım valla :)
Çok sağlıklıymış, deneyeyim inşallah. Ekşi olsun diye sumak falan iyi gider sanki di mi?

Kızlar, özledim yahu sizi. Gündüz boncuğumdan ve işten elime teli alamıyorum. Akşam da pert olup,aklıma sağlıklı beslenme falan hiç gelmiyor. Kahve,kurabiye yiyiveriyorum.
İki gün önce spora başladım. Dışarda yürüme,koşma..evde kol,bacak hareketi falan. İnşallah bu sefer daimi olur.
Sizlerin nasıl gidiyor? Sağlıklı beslenme,iş-güç?

benım ıyı gıdıyor bır sıkıntı yok haftasonu tek öğün beslendım gezmekten elıme ıstesemde yemek gecmezdı :) yalnız kuru ıncır ve bademı bıraz fazla yedım ve regl oldum onun halsızlıgı var ustumde regl ıken tartılmıyorum durumum ne bılmıyorum haftasonu tartılıcam :)

haftasonu da mısafırlerım var borekler pastalar yapıcam atarım buraya resım :)

benım 2 gunum balık yemek ıle gectı :) sabah badem cevız kuru ıncır ogleden sonra balık salata okadar

Ohhh afiyet olsun
Ne zaman spora başlasam aklıma sen geliyorsun Nisa
Azim ve kararlılığını örnek almak istiyorum kendime. Yeni elbiseli son hallerin yok mu, onların da fotosunu koy

Ohhh afiyet olsun
Ne zaman spora başlasam aklıma sen geliyorsun Nisa
Azim ve kararlılığını örnek almak istiyorum kendime. Yeni elbiseli son hallerin yok mu, onların da fotosunu koy
son halım yok ama cekılırım bır ıkı gune hatta dırek mısafırım geldıgı gun ceker benı koyarım onu da buraya pastalarla bırlıkte

aklına guzel zamanlarda geldıgıme sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…