Sağlıklı beslenirken;

Ben geldimmm kızlarr,
Nisa sayende kereviz diye bir sebzenin olduğunu hatırlamıştım, dün akşam yemeğini yapıp bugün işe götürdüm kalanıyla da salata yapacağım inşallah. Bugün de bal kabağından yemek yapıldığını öğrendim, bizim evde hep olur ama tatlısı yapılır samsonum gibi ben de hazzetmem tatlısından, anca fırında çıtır yapılırsa üstüne tahin ceviz konursa gideri var nazarımda (gurme konuştu, annem bana eli olmayanın dili olur diye boşuna demiyor). Kabak yemeğini de deneyeceğim öteki haftaya.

Cumadan salıya kadar antalyaya eğitime götürülüyorum (evet gitmiyor götürülüyorum) sırf ucuz diye kış vakti günlerce devlet dairesine benzeyen bir otele kapatıyorlar bizi geçen sene de kasımda götürülmüştük. Neyse asıl diyeceğim balık ve salatayla beslenmeyi düşünüyorum, güzel tatlı görürsem affetmem ama renkli renkli pudingler pastaların yüzüne bakmam. Tatlı dediğin tereyağlı fıstıklı cevizli baklavadır künefedir kimse bizi kandırmaya çalışmasın herkes akıllı olsun, cümleyi böyle atarlı bitirmeyi planlamadıydım ama neyse artık

balık salata en guzel yemek ya :)
antalyanın pek yemelı ıcmelı bırseyı yokta
oranında burası gıbı has gercek dondurması var onu affetme ye :)
antalya da gecen gun denıze gıren vardı hava guzeldı ama bugunden sonra acayıp yagmur olur keske tadını cıkarabılseydınız ya

Antalya’da hava çok soğuk değildir. Bol bol yürüyüş yap sen de Mihail

Ooo buralar şenlenmiş. @Mihail Zoscenko A Arya-78 nobahari hoşgeldiniz canlar

Nisaa bu balık muhabbetiyle benim de canım çektirdiniz, akşama alıp yapayım inşallah.

Mihoo can, ne güzel, değişiklik iyidir. Temiz, nezih olduktan sonra seviyorum ben arada otelde kalmayı. Değişik bir ambians, yatağın karşısında tv, pencereden farklı bi manzara güzel oluyor yaw Keyfini çıkar inşallah.

Fitsy, Almanya çok soğuk diye duydum, helal valla dışarda spor yapan sana. Daim olsun inşallah

Bu arada sabah evden çıkarken 1 yumurta 1 ceviz yedim. Şimdi ızgara zeytin ve mozerella peynir yiyorum çayla. Allah ne verdiyse. Şükür Öğlene yoğurtlu, salatalık, zeytinyağı, sirke ve dereotu kattığım karabuğdayımı yiyeceğim.

afıyet olsun canım
annem bana greçka chia karabugday falan almıs bırsuru
:) aklıma sen geldın gorunce

Samsonncuğum
Termo kıyafetler giyiyorum,soğuğu kesiyor onlar. Ama bugün yine sekteye uğradı,çok kötü hastalandım. Boğazlarım şiş,ağlıycam az kaldı
Sizin menüler ne güzel
Sen nasılsın? İş güç nasıl?

canımm cok gecmıs olsun

Hadi yaw antalyanın dondurması mı meşhurmuş bilmiyordum :) googleladım hakkaten de yanık dondurma falan varmış gidip yiyelim ondan :)

Sevdiğim tek spor yürüyüştür zaten bolca yürürüm artık nobaharim :)
Ohh ne güzel:) ben de kızımdan sonra nadasa çekilmiştim resmen,bikaç gündür tekrar başladım ..inşallah daimi olur.
Çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için N nscckts
Sabah koşusunu yaptım, bi nebze iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…