- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Eki Görüntüle 2736268 kahve ve bademle geldim
ay canım çektii, sütlüü kakaoo gibi duruyor yaa.
İnstagramda eczabakimi takip edin canlar içeriklere değiniyor
hemen ekledim, çok detaylıı, yok yok gibii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2736268 kahve ve bademle geldim
İnstagramda eczabakimi takip edin canlar içeriklere değiniyor
Ben sosyaleczaci tayfasındanım nisam, eczabakim ilk çıktığında sosyaleczaci içeriklerini araklardı dmlerde de oek kibar bi tip değildi, hem ondan hem emek hırsızı diye tepkiliyim kensine takip etmiyorum sosyaleczaci çok kibar biri ama bilgisine de çok güvenirim, şimdi takipçisi fazla ve işi yoğun diye dönemiyor ama eskiden dmlere yorumlara falan döner güzel güzel açıklardı.İnstagramda eczabakimi takip edin canlar içeriklere değiniyor
Kupa ve battaniye uyumuEki Görüntüle 2736268 kahve ve bademle geldim
Ben bu toniği sevdim yaa, şu an indirimde...ihtiyacı olana tavsiye ederim.Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı serum diye bişey yok samsonum maalesef olan da yalan söyler. Ama cilt tonu dersen c vitamini iyi gelir. bi de barulab pepdit ampulleri var ben ondan da kullanıyorum cilt bariyerini güçlendiriyor. bi de güzel bir hyaluronik asit serum/tonik eklersen cildin güçlenir daha canlı görünür. Ben mesela haftada iki retinol sürüyorum ki aşırı hassaslaştırıyor cildi, barulab-hyaluronik asit ikilisi baya toparladı cildimi acımıyor artık retinolden dolayı önceden çok acırdı ne sürsem. Ha bi de centella özü de güzel onarır.
Yağlı cilt toniği bu samsonum, senin cildin öyleyse faydasını görürsün ama benimkini çatır çatır kurutur bu zaten kupkuru benim suratım aslında ben toniği gereksiz buluyorum (kuru ciltli olduğumdan) normalde de kullanmam ama güzel içerikli bulursam nem vermeye yardımcı olarak kullanırım arada. Şu anda da kullanıyorum bi tane, şu hatta (indirimdeyken aldım ama bu fiyatını etmez)Ben bu toniği sevdim yaa, şu an indirimde...ihtiyacı olana tavsiye ederim.
Bence içerik fena değil, no?
Eki Görüntüle 2736326
Yağlı cilt toniği bu samsonum, senin cildin öyleyse faydasını görürsün ama benimkini çatır çatır kurutur bu zaten kupkuru benim suratım aslında ben toniği gereksiz buluyorum (kuru ciltli olduğumdan) normalde de kullanmam ama güzel içerikli bulursam nem vermeye yardımcı olarak kullanırım arada. Şu anda da kullanıyorum bi tane, şu hatta (indirimdeyken aldım ama bu fiyatını etmez)
ISNTREE - Hyaluronic Acid Toner Plus - 200ml (Yoğunlaştırılmış Nemlend
Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus Daha Güçlü Ve Daha Derin Bir Nemlendirme Deneyimi # 5 Çeşit Hyaluronic Acid # Ampoule Formunda Toner # Cilt Güçlendirici # İçten Dışa Nemlendirme Zengin Nemin Bir Damlası İle Cildinizi Uyandırın! Ampoule formundaki tonik, derinden nemlendirmeyi sağlamak için...www.koredenkozmetik.com
Aynen öyle 220 verilmez toniğe samsonum. Ama bunun kıvamı koyu biraz, nemlendirici altına sürüyorum etkisini artırıyor. Benim elimde epey var samsonum sana 10-15 gün kullanımlık göndereyim adresini yaz bana özelden. En azından nası bi ürün denemiş olursun beğenirsen indirim döneminde radara alırsın.aa hadi yaa, bana uygun değil mi? İkinciye okuyunca dank etti
Yok canım nerde ya, benim cildim de zımparaa kağıdı gibi...bu tiroid için kullandığım ilaç ektsra kurutuyor, o kadar ki mimik yaparken gerilip canım acıyor, yoksa krem de kullanmak aklım gelmezdii.... daha 1/3 anca kullandım ama iyi gibi sankiii
Seninkini de bakıyorum hemeen. Baktım ve beni aştı yine, 220 TL çok yaw toniğee...
oy canooo, sağol canım yaa , yok istemem öyle kargo margo şu dönem, gitme... elimdekileri bitireyim, sonra engin bilgilerinee danışıcam yine inşallah. Babe C ampulleri sipariş verdim, evdeki toniği bitireyim, bir de ortalama bi nemlendirici kremi alıp kullansam yeter de artar, hatta bakım namınaa hiç bişey yapmayan beni fazlacaa aşar bile.Aynen öyle 220 verilmez toniğe samsonum. Ama bunun kıvamı koyu biraz, nemlendirici altına sürüyorum etkisini artırıyor. Benim elimde epey var samsonum sana 10-15 gün kullanımlık göndereyim adresini yaz bana özelden. En azından nası bi ürün denemiş olursun beğenirsen indirim döneminde radara alırsın.
Ohoo samsonum ben sanayide korona denizinde yüzüyorum kargocular falan yunmuş yıkanmış hiç sıkıntı değil :)) yine de aklında olsun istediğin vakit yollarım epey çok elimde çünkü, bi ürünü almadan önce denemek iyi oluyor.oy canooo, sağol canım yaa , yok istemem öyle kargo margo şu dönem, gitme... elimdekileri bitireyim, sonra engin bilgilerinee danışıcam yine inşallah. Babe C ampulleri sipariş verdim, evdeki toniği bitireyim, bir de ortalama bi nemlendirici kremi alıp kullansam yeter de artar, hatta bakım namınaa hiç bişey yapmayan beni fazlacaa aşar bile.
Sabah yine Sedaaltın ile spor yaptım...hiç adedim değildir spor, ama sıkılmadan takip edebiliyorum onu, hiç anlamadım 45 dk nasıl geçti. Instasında IGTV mi deniyor, bayağa kayıtlı video var. Yine tavsiye ediyorum bak. Bi de hatunda ki vücudu görünce insan gaza geliyor
aa bılmıyordum canım dur onu takıp edeyımBen sosyaleczaci tayfasındanım nisam, eczabakim ilk çıktığında sosyaleczaci içeriklerini araklardı dmlerde de oek kibar bi tip değildi, hem ondan hem emek hırsızı diye tepkiliyim kensine takip etmiyorum sosyaleczaci çok kibar biri ama bilgisine de çok güvenirim, şimdi takipçisi fazla ve işi yoğun diye dönemiyor ama eskiden dmlere yorumlara falan döner güzel güzel açıklardı.
Nisa senin yeni ev rengi çok güzel ya resimde bir kez daha emin oldum eline koluna sağlık
cok tesekkur ederım canım benım degdı yorgunluguma gercekten benımde ıcıme sındı bu halıyle cok mutluyumNisa senin yeni ev rengi çok güzel ya resimde bir kez daha emin oldum eline koluna sağlık
cok guzel bu :) gule gule kullan canımSamsonum c vitaminim geldi
Eki Görüntüle 2739707
Şifa olsun, çok faydasını gör inşallah MihomSamsonum c vitaminim geldi
Eki Görüntüle 2739707
Nisaa gerçekten eviniz çok sevimli sıcacık bir yuva maşallah. Sağlıkla, huzurla oturun ailecek