• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

kizlar ben bu arada 61,8 kg ya düstüm bugün tartildim.
ama söyle ki bi Sabah yiyorum bir de aksam ama makarna falan yedim ya.
viyanada yalniz olunca:KK12:

Doğum günün kaçı senin nisam
21 aralık canım
kizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.
hay allah aksilige bak :(
telefonlar cok dinsiz imansız oldular bobregımı satsam anca karsılar son modellerı :(
oralarda en cok tercıh edılen servıs hangısı acaba ? telefon bozuldugunda hemen dönus yapan ılgılenen servıse gore model sec bence
Ortam şahaneee, tombalaya 4 lü lazımsa Mihom'la geliyoruz :KK70: :KK70: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
ooo kopun gelın valla :D keske ya ne guzel olurdu kız

21 aralık canım

hay allah aksilige bak :KK43:
telefonlar cok dinsiz imansız oldular bobregımı satsam anca karsılar son modellerı :KK43:
oralarda en cok tercıh edılen servıs hangısı acaba ? telefon bozuldugunda hemen dönus yapan ılgılenen servıse gore model sec bence

ooo kopun gelın valla :KK70: keske ya ne guzel olurdu kız
kuzum zaten servis 2 yil sonra ilgilenmiyor daha pahali oluyor, e telefonada iki yilda bir sey olmuyor bile bile yapiyorlar bunlari

ooo kopun gelın valla :KK70: keske ya ne guzel olurdu kız

corona bitsin bulusalim
Buluşalım inşallah kızlar ben de çok isterim sizlerle tanışmak, antebe de gelirim viyanaya da istanbula da, siz de konyaya gelin :))
Ama nisam okeyin başından kalkmıyorlar, kendileriyle kötü yola düşürdüler beni de demek yok :KK8:

Buluşalım inşallah kızlar ben de çok isterim sizlerle tanışmak, antebe de gelirim viyanaya da istanbula da, siz de konyaya gelin :))
Ama nisam okeyin başından kalkmıyorlar, kendileriyle kötü yola düşürdüler beni de demek yok :KK8:
ben okey oynamayı bılmıyorum ogretırsınız :D
tavla ve satranc bılırım sadece :D

AA bugun ıctıgım kahvenin resmını buraya yuklemeyı unutmuşum 😁
IMG_20201213_215624.jpg
IMG-20201213-WA0016.jpg

Şu koronayı sağ salim atlatırsak, yapalım inşallah bişeyler yaa.

Scrabble de oynayabiliriz bak . Çok eğlenceli oluyor:rolleyes:

Nisaaa canım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız da envai çeşit güzellikler öğrenmişiz :KK200: ailenle hep sağlıklı mutlu huzurlu olasın inşallah. Bir gün gecikmeli kutladım öbür konuda görünce kusura bakma :)

Nisaaa canım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız da envai çeşit güzellikler öğrenmişiz :KK200: ailenle hep sağlıklı mutlu huzurlu olasın inşallah. Bir gün gecikmeli kutladım öbür konuda görünce kusura bakma :)
yok kız ne kusuru :KK68: cok tesekkur ederım canım bende ıyıkı tanımısım canım sıkkın oldugunda bırseye kızdıgımda dırekt bu sayfaya gelıyorum cunku bılıyorum kı bız bırbırımızı anlıyoruz ve gercekten bırbırımızı dınlıyoruz ne anlatsam ıctenlıkle yanıt alacagımı bılıyorum benım ıcın cok buyuk bır kazanc bu :KK68::KK200:

Back