• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Baklavaa demeyiydi iyiydii :KK70: :KK70:
yalnız cuneytın gercekten bu kadar cahil oldugunu bılmıyordum uzuldum
beledıye baskanı davet etmıs bır sehıre gıdeceksın gazetecısın bır arastır bu sehır nedır dıye
sehrın ortasında koca deve heykellerı var cok enteresan dıyor :deli:
tum dunyanın tum tarıhın bıldıgı ipekyolu ya ipekyolu orası :D :D :D

bakırcılar carsısında bakır döven adamlara selam verıyor
adamlar selamımı almıyor ya dıyor :deli:
bakır dövuyor adam o sesden kulagı nasıl duysun :D

zeugma ne, tarıhı ne, hangı donemden cıkma falan sıfır bılgı
bunlar gercekten normalde ınsanlar tarafından bılınmıyor mu ? ben sey sanıyordum mesela donem camılerı kım tarafından ne zaman yapıldı dolmabahce sarayının tarıhı nedır bunları o sehırde yasamasak bıle hepımız bılırız degıl mı cunku buyuk kultur mırası ınsan mırasını nasıl tanımaz :D ulkemızde hangı medenıyetler yasanmıs kımler gelmıs gelmıs hangı savaslar olmus bunlar nasıl bılınmez kımse okula gıtmedı mı kımse acıp kıtap okumadımı ya dızı ızleseler yıne ogrenırler :D

cok sasırdım anca seyma subasına kadınlara kızlara laf at sen cuneyt baska ısın yok dedım ızlerken :D

Nisaa gerçekten eviniz çok sevimli sıcacık bir yuva maşallah. Sağlıkla, huzurla oturun ailecek:KK200:
sagol canımın ıcı ısteyen herkese daha guzelı nasıp olsun ınsallah
cok ısterım hepınızın hayallerınızdekı gıbı evı olsun huzurla dolsun :KK68:

Şifa olsun, çok faydasını gör inşallah Mihom 💕
Benim ki de, azucuk reklam oluyor ama 😂Eki Görüntüle 2740432
oh miiss :) ıyı gunlerde kullan
ılk kez c vıtamını kullanacaksın degıl mı
haberın olsun ılk kez kullanacaksın dıye soyluyorum bazı c vıtamınlerı sıvılce yapabılır yenı kullanmaya basladıgın zaman sonra cılt alısır alısmazsa o c vıtamını sana uygun degıl demektır baska alırsın
aslında bu c vıtamını cok ıyı hıc bu markada sıkayet edenı duymadım ama yıne de soyleyeyım haberın olsun her cılt farklı sonucta

IMG_20201215_204554.jpg
IMG_20201215_204237.jpg

Yeni yıl moduna girmişsiniz nisam :))
girdik valla :D yeni yasıma da gunler kaldı sımdıden kurayım agacı da salon ışıl ışıl olsun kendime dedım :D
kurarken 3 saat surdu meret ya
bazı süslerını kendım yaptım boyadım işledım falan :KK53: kendime icatlar cıkardım
balkondan bakınca da guzel duruyor battanıyemı sırtıma alıp balkonda sahlebımle salıncakta sallanırken bakıyorum dısardan da guzel gorunuyor ozellıkle agacı da oraya kurdum kalsın bakalım orda

girdik valla :KK70: yeni yasıma da gunler kaldı sımdıden kurayım agacı da salon ışıl ışıl olsun kendime dedım :KK70:
kurarken 3 saat surdu meret ya
bazı süslerını kendım yaptım boyadım işledım falan :KK53: kendime icatlar cıkardım
balkondan bakınca da guzel duruyor battanıyemı sırtıma alıp balkonda sahlebımle salıncakta sallanırken bakıyorum dısardan da guzel gorunuyor ozellıkle agacı da oraya kurdum kalsın bakalım orda
Çocukken çok hoşuma giderdi o renkli renkli süsler insana mutluluk veriyor resmen 😍 tabi bizim köyde yılbaşı ağacı kurmak abes olurdu sadece sevmekle yetinirdim o yüzden 😂

kizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.

kizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.
İyidir suzim sen nasılsın, yaptırılabilen bişeydir belki de arızası baktırdın mı hiç

kizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
işlerden beynim döndü Suzy ya, yıl sonu geldi, kimsenin tatil moduna girdiği yok... sen haftaya tatil misin? Noel tatili hangi tarihler orada?

yeni ayfonlar akla zarar, daha uygun bişey düşünürsen Xiaomi fena değil. LG de yıllarca kullandım ben sorunsuzdu.

yok kuzum ya Burda öyle seyler cok pahali oluyor iPhone7 telefonum
Garanti süresi geçtiyse olmaz ama hala garanti devam ediyorsa epıl garantisi iyidi en son, benim iki arkadaşımın da ücretsiz yenilemişlerdi. Olmuyorsa tabi mecbur yenisi alınacak, en azından orada daha ucuzdur suzim iyi yanından bak :)) taksitli alınıyor mu orada peki?

Benim emektar da ayfon6, ilk çıktığında pariste almıştım 600 euro idi hey gidi :)) şimdi kendimi satsam son model ayfon alamam :D

işlerden beynim döndü Suzy ya, yıl sonu geldi, kimsenin tatil moduna girdiği yok... sen haftaya tatil misin? Noel tatili hangi tarihler orada?

yeni ayfonlar akla zarar, daha uygun bişey düşünürsen Xiaomi fena değil. LG de yıllarca kullandım ben sorunsuzdu.
daha önce Samsung kullandim canim ama o da pahali diger telefonlari hic kullanmadim. düsüneyim ben bunu.
haftaya persembe Cuma cumartesi resmi tatiller yani 24, 25, 26 noel

Garanti süresi geçtiyse olmaz ama hala garanti devam ediyorsa epıl garantisi iyidi en son, benim iki arkadaşımın da ücretsiz yenilemişlerdi. Olmuyorsa tabi mecbur yenisi alınacak, en azından orada daha ucuzdur suzim iyi yanından bak :)) taksitli alınıyor mu orada peki?

Benim emektar da ayfon6, ilk çıktığında pariste almıştım 600 euro idi hey gidi :)) şimdi kendimi satsam son model ayfon alamam :KK70:
canim evet gecti garantisi Telefon 3 yasinda am söyle bir sey var sanirim telefonun ömrü 2 yil sonra ariza vermeye basliyorlar.

alabilirim öyle aylik hatla birlikte alininca sanirim ödeyebilirim.

Back