• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Canım instada farkındanefes diye bir hesap var. Müthiş bir hanım. Mutlaka takip edin ve inceleyin. Online eğitimini de katıldım, nefesi sadece burundan alıp yine burundan vermenin ne kadar önemi olduğu hususunda beni %100 ikna etti.

Uyurken de böyle bir yöntem var alışana kadar yapıyorsun. Ben de denedim ve aralıksız uyudum. Ki ben gece defalarca uyanırım normalde.
Bakayım bi samsonum ben de arada amatörce de olsa nefes çalışmaları yaparım. 4-5 sene önce epey kötü panik ataklarım olurdu o dönemlerin stresiyle, o zaman öğrenmiştim doğru nefesin iyi geldiğini.

Bakayım bi samsonum ben de arada amatörce de olsa nefes çalışmaları yaparım. 4-5 sene önce epey kötü panik ataklarım olurdu o dönemlerin stresiyle, o zaman öğrenmiştim doğru nefesin iyi geldiğini.
Sakın kaçırmayın canoo, buradaki herkese ciddi tavsiye ediyorum. Hatta yaklaşık 10 günde bir yaptığı eğitimine de katılın derim. 2 saat sürdü ve paylaştığı tüm bilgiler çok değerliydi bence.

Geldi suzim bugün iade etmek zorunda kaldım :KK43: çok da beğenmiştim derisi de yumuşacıktı rahattı ama 38 numara büyük geldi ayağıma :KK43: gözüm kalarak iade ettim, 37sini tekrar alacaktım ama tükenmiş sitede, hoş stoklar güncellenir hemen ama tekrar sezon fiyatına çekmişler, alsam yıllarca tepe tepe giyerim gerçi ama yine de 550 lira vermek istemedim. Hatta ayağımda resmini de atayım zaten sivri burunlu olduğundan uzun bi model büyük büyük giymeyim dedim :))
Eki Görüntüle 2731605
Eki Görüntüle 2731606
cok begendim ben

ne güzel ya ayaklarin kücük
ben 40 giyorum

ıyıyım canım sen nasılsın
nasıl dengelersın bılmıyorum ama ben olsam Samsonn Samsonn dedıgı gıbı salca peynır bıber sos falan yapardım
ellerıne saglık
evdeyim canim home office
bakalim ne zamana kadar bugün bakanlik aciklama yapti magazalari acacakmis 7sinden itibaren ama 20:00 den sonra disari cikma yasagi 6 ocaga kadar devam edecekmis, ayrica riskli ülkeye giden döndügünde 10 gün karantinada kalmak zorundaymis.
is yerinden haber yok bakalim pazartesi baslayacakmiyiz normal ofise gitmeye.

nabıyon nisaaa. kızçe nasıl iyi mi.
ıyıyız canım cok sukur oda buyuyor gun gectıkce buyudukce sankı zorlasıyor :KK70: bu aralar catısıyoruz hep ben bılırım en cok ben derdınde :KK70:
kuş aldık eve gormussundur belkı o eve bır ses neşe getırdı suan omuzumda :KK70: sana yazarken paytak da ekrana bakıyor kafası bır saga bır sola şaşkın şaşkın :)

sen napıyorsun nasılsın

ıyıyız canım cok sukur oda buyuyor gun gectıkce buyudukce sankı zorlasıyor :KK70: bu aralar catısıyoruz hep ben bılırım en cok ben derdınde :KK70:
kuş aldık eve gormussundur belkı o eve bır ses neşe getırdı suan omuzumda :KK70: sana yazarken paytak da ekrana bakıyor kafası bır saga bır sola şaşkın şaşkın :)

sen napıyorsun nasılsın
aa yok görmedim kuş canım . çok iyi yapmışsınız .
çatışma illa olacak .olmazsa sıkıntı.
böyle böyle büyüyüp gelişcek inşallah
benim evde harman yeri. öyle karışıyor öyle dağılıyor ki. evde de yokum ya. Allah a emanet inşlallah.

yine bdv de konunun birini okuyorum ve sinirlendim.

kk nin adini kadin kadinin düsmanidir diye degismesi lazim.

cok sey yazardim ama ban yememek icin yorum yazmadim.

insanlar geyik yapiyoruza siginip baskasinin kalbini kiracak sekilde alay ediyorlar.
"o yasa kadar ne yaptin, yok ben ne yaptigini biliyorum" gibi cirkin seyler söylüyorlar.
"29 yasinda atanan memur" deyip dalga geciyorlar

size ne size ne

utaniyorum hem de cok utaniyorum destek degil herkes birbirinin düsmani yazik....

yine bdv de konunun birini okuyorum ve sinirlendim.

kk nin adini kadin kadinin düsmanidir diye degismesi lazim.

cok sey yazardim ama ban yememek icin yorum yazmadim.

insanlar geyik yapiyoruza siginip baskasinin kalbini kiracak sekilde alay ediyorlar.
"o yasa kadar ne yaptin, yok ben ne yaptigini biliyorum" gibi cirkin seyler söylüyorlar.
"29 yasinda atanan memur" deyip dalga geciyorlar

size ne size ne

utaniyorum hem de cok utaniyorum destek degil herkes birbirinin düsmani yazik....
hangı konu o canım

hangı konu o canım

Bu nisam ben de şimdi okuyodum :))

Evet kuzu, üzerinde fermuarlı bir kılıfla geliyor, hatta yedek diye satılan kılıfı da aldım ben, o da aynısı...ama işte açınca içinden çıkan o süngerimsi yapışkan şeyin bir astarı yok. Fikrimin soran olsaydı üretim aşamasında elzem derdim ben :D Bi Tempur kalitesi yok :D

Asıl bombayı bırakayım, ağzımı bantlayarak uyumayı denedim bir kaç kez...bunu biliyor musunuz? Çok müthiş bir yenilik oldu hayatımda :rolleyes:
Ağzını neden bantlamıştın 🤔

Ağzını neden bantlamıştın 🤔
Çünkü nefesi burundan alıp burundan vermek gerekiyormuş. Burundan al, ağızdan ver doğru bilinen bir yanlışmış. İnsta'dan bir nefes eğitimine katıldım, burundan alınan nefesin o kadar çok faydası varmış ki... bağışıklıktan tut, psikolojine kadar.. Bunu bir alışkanlık haline getirmek için gün içinde de ağız bantlanabilir dedi hoca. Ya da çalışıyorsan küçük bir ataç tutabilirsin dudaklarında...ama gece özellikle 7- 8 saat bantlamak yeniden doğru nefes alışkanlığı kazanmak için çok etkinmiş ;)

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum. Ankara’da metronun altında Sakarya caddesi çıkışında Alay kundura adında bir ayakkabıcı var. Ben yıllarca onların ayakkabılarıyla top bile oynadım. Topuklu ayakkabılarıyla yani. Zaten sürekli koşturan bir insanım. Çok özledim yahu topuklu giymeyi😢
Benim için de giy🌸🌸

Çünkü nefesi burundan alıp burundan vermek gerekiyormuş. Burundan al, ağızdan ver doğru bilinen bir yanlışmış. İnsta'dan bir nefes eğitimine katıldım, burundan alınan nefesin o kadar çok faydası varmış ki... bağışıklıktan tut, psikolojine kadar.. Bunu bir alışkanlık haline getirmek için gün içinde de ağız bantlanabilir dedi hoca. Ya da çalışıyorsan küçük bir ataç tutabilirsin dudaklarında...ama gece özellikle 7- 8 saat bantlamak yeniden doğru nefes alışkanlığı kazanmak için çok etkinmiş :KK66:
Çok ilginmiş bu samsonn🥰
Bi vakit bakarım ben de umarım. Sen farkettin mi etkisini?

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum. Ankara’da metronun altında Sakarya caddesi çıkışında Alay kundura adında bir ayakkabıcı var. Ben yıllarca onların ayakkabılarıyla top bile oynadım. Topuklu ayakkabılarıyla yani. Zaten sürekli koşturan bir insanım. Çok özledim yahu topuklu giymeyi😢
Benim için de giy🌸🌸
Önünden kaç milyon kere geçmişimdir allah bilir :)) ankaraya gidersem aklımda olsun canım saolasın, kendi imalatları mıydı?

Back