- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
Evet, kendi imalatlarıÖnünden kaç milyon kere geçmişimdir allah bilir :)) ankaraya gidersem aklımda olsun canım saolasın, kendi imalatları mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, kendi imalatlarıÖnünden kaç milyon kere geçmişimdir allah bilir :)) ankaraya gidersem aklımda olsun canım saolasın, kendi imalatları mıydı?
Good morning ladies
Madem evdeyiz 48 saat, ne yapalım azıcık? Kardiooo . Sanki ben düzenli yaparmışım gibi. Ama yaptım az önce, ve çok iyi geldi.
Aynen canımDevlete girmek çok mu zor?
Arkadaşlar ben İİBF mezunuyum. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Sertifikalarim vs var. Kendimi sürekli geliştiriyorum. Özellikle pandemi sürecinde oldugumuz icin internetten online eğitimlere vs katılıyorum. Özel sektörü hiç sevmiyorum. Çünkü ülkemizdeki patronlar ne yazık ki çok iyi şartlarda...www.kadinlarkulubu.com
Bu nisam ben de şimdi okuyodum :))
Samsonum mişa genelde %30 iner çok satan serumlarında, ama tükenmiş hepsi benim de radarımda yılbaşında bakacam inşallah o zaman da indirim olur
aa sen diyince farkettim...ürünün içine girmeden belli olmuyor tükendiği. Sen kullandın mı daha önce canım?Samsonum mişa genelde %30 iner çok satan serumlarında, ama tükenmiş hepsi benim de radarımda yılbaşında bakacam inşallah o zaman da indirim olur
Bu seriyi daha önce kullanmadım zaten yeni geldi trye samsonum. İçerikleri güzel ama alacağım ben de inşallah.aa sen diyince farkettim...ürünün içine girmeden belli olmuyor tükendiği. Sen kullandın mı daha önce canım?
Babe'nin C vitamini ampüllerini çok övüyorlar. O da indirimde biraz. Bir deneyeceğim inşallah.
canım bunlar ampul olduğu için bana mantıklı geldi...bir tanesini kırıp 3 gün kullanıyorsun mesela...bir de c vitaminin formatı çok önemliymiş sanırım bu dıştan uygulamalarda, öyle ucuzu iş görmez diyorlar...dur bi deneyim dönücem bu babe içinBu seriyi daha önce kullanmadım zaten yeni geldi trye samsonum. İçerikleri güzel ama alacağım ben de inşallah.
C vitamini ben kendim evde yapıyorum genelde, bir iki haftalık kullanacağım kadar yapıyorum oksitlenmesin diye. Bilindik markalarınki etkili (düşük yüzdeleri bile evde yaptığımdan çok daha etkili ona eminim) ama çok da pahalı, 250ye bile iyi bir c serum zor bulunuyor. Benim serumlarda (ne serumu olursa olsun) maksimum sınırım 350 tl, onda da en az 6 ay kullanmak ve faydasını görmek isterim. C vitamini max iki ay gider
Babe serumun içindeki Sodıum Ascorbyl Phosphate, suda çözünen ama stabil bi form güvenilir yani. Benim evdeki normal l-ascorbic asit tozu, bu da direkt aktif ve suda çözünen yani etkili bir form ama kara düzen distile suyla karıştırıp yapıyon etkisiz değil ama ne kadar etkili de bilinmez. İyi oldu söylediğin samsonum ben de alayım bundan. Tek ampulu haftada 2-3 kullanırsam kış boyu yeter.canım bunlar ampul olduğu için bana mantıklı geldi...bir tanesini kırıp 3 gün kullanıyorsun mesela...bir de c vitaminin formatı çok önemliymiş sanırım bu dıştan uygulamalarda, öyle ucuzu iş görmez diyorlar...dur bi deneyim dönücem bu babe için
Kız uzmansın vallaaa yaa Al al, yaz gelmeden deneyelim C vit bakımı daa.Bu arada dediğin seruma baktım samsonum toplam 20 ml-150 tl iyi bir fiyat. ayrı ampuller halinde olduğu için oksitlenme risk de yok, tek ampulu 3 kerede falan sürersin muhtemelen veya iki (ben olsam üçü zorlarım). Stabilize formu var zaten içinde c vitaminin. Bitki ekstreleri falan da var güzelmiş içeriği. Ben de bundan alabillirim he mişa yerine.
Yorumlar hep iyi kuzuu...bana da bir akrabam lekeleri için çok iyi geldiğini söylemiştii.. İçececek ester-c lerde tavan olmuş fiyatlar, yüzüme süreyim bariBabe serumun içindeki Sodıum Ascorbyl Phosphate, suda çözünen ama stabil bi form güvenilir yani. Benim evdeki normal l-ascorbic asit tozu, bu da direkt aktif ve suda çözünen yani etkili bir form ama kara düzen distile suyla karıştırıp yapıyon etkisiz değil ama ne kadar etkili de bilinmez. İyi oldu söylediğin samsonum ben de alayım bundan. Tek ampulu haftada 2-3 kullanırsam kış boyu yeter.
Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı serum diye bişey yok samsonum maalesef olan da yalan söyler. Ama cilt tonu dersen c vitamini iyi gelir. bi de barulab pepdit ampulleri var ben ondan da kullanıyorum cilt bariyerini güçlendiriyor. bi de güzel bir hyaluronik asit serum/tonik eklersen cildin güçlenir daha canlı görünür. Ben mesela haftada iki retinol sürüyorum ki aşırı hassaslaştırıyor cildi, barulab-hyaluronik asit ikilisi baya toparladı cildimi acımıyor artık retinolden dolayı önceden çok acırdı ne sürsem. Ha bi de centella özü de güzel onarır.Kız uzmansın vallaaa yaa Al al, yaz gelmeden deneyelim C vit bakımı daa.
Sonra sen bana söyle güzel, sıkılaştırıcı toparlayıcı bişey de öner. Cildim eski tonunu kaybetti yaa.
ester c diye özellikle aramıyorum samsonum bu tür şeylere çok para vermek bana anlamsız geliyor, gratis a101 rossmann nerede denk gelirse l-ascorbic asit eritme tabletlerden alıyorum, yeter bence. Varsın vücutta depolanmasın, mideme de dokunmuyor benim her gün içeriz olur biter.Yorumlar hep iyi kuzuu...bana da bir akrabam lekeleri için çok iyi geldiğini söylemiştii.. İçececek ester-c lerde tavan olmuş fiyatlar, yüzüme süreyim bari
Haklısın canım yaa, zaten c vitamini stoklanmıyor ki, fazlasını atıyorsun. En güzelii besinlerden almak, bu c vitamini diye sattıkları zaten meyveden sebzeden gelmiyorkii...c vitamini taklidi yapıyor sadece vücutta. Ester-c de yok emilimi çok iyi de güzel reklam yaptılar, covid ile birlikte 30 Tl lik haplar 250 tl oldu... Neyse, aldım yine bişeyler, anneme falan..Rabbim hepimizi korusun, şu musibetten tez zamanda kurtulalım inşallah.ester c diye özellikle aramıyorum samsonum bu tür şeylere çok para vermek bana anlamsız geliyor, gratis a101 rossmann nerede denk gelirse l-ascorbic asit eritme tabletlerden alıyorum, yeter bence. Varsın vücutta depolanmasın, mideme de dokunmuyor benim her gün içeriz olur biter.