Sağlıklı beslenirken;

Ben de dünden beri temizlikle uğraşıyorum nisam sırada kapılar var çamaşır suyuyla siliyorum, halıları verdim hafta içi gelecek perdeler tamam dezenfekte işlemi bugün biter artık :))
oh saglıkla sıhhatle otur canım
Yeni mahsul halhali buldum nisam başka çeşit yoktu iyi kötü aldım artık, çekirdeksiz de yoktu

Eki Görüntüle 2693029
iyi yapmıssın nolcak ya zeytın zeytındır afıyet sifa olsun

günaydın kizlarr şu sıra canim hiç kahvaltı etmek istemiyor sabah sabah ciğer pişirip yiyesim geliyor
pişir yeee cok guzel olur neden olmasın :)
bız burda sabahları cıger kavurması yerız cok severız

Valla bişeyi çok canım çekiyorsa vücudumun ona ihtiyacı var demek ki mottosundayım :)) kavur kavur ye belki bedenin demir ve b12 istiyordur
kesınlıkle katılıyorum gercektende dogru bu vucudu dınlemek gerek :)
Sizin oraların eti güzeldir nisam
aynen guzel valla :)

benımde canım cektı sabah bende ciğer kavurma yapıcam marula da ekmek muamelesı yapıp sarıp sarıp durum yapıp yerım bol soganlı domateslı acılı yaparım marula da sarıp ustune bıraz da lımon sıkarsan cok guzel olur sonra da ham yaparsın sende yap kız yarın cıger gunu olsun

ilikli kemıkle bırlıkte nohutda haslayayım sabah kahvaltıda salatasını yaparım mukellef bır kahvaltı olsun boool proteın
aksamına da yuruyuse cıkarım
oglende fıltre kahve yanında hurma ve cevız yerım

allahım sana gelıyorrum

Düz kavurma yapsam sayılır mı nisam evde ciğer yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…