Hemen hemen aynı şeyleri yemişiz nisam :))Eki Görüntüle 2692400 bu sabah yedıgım
Kereviz çıktı mı yaEki Görüntüle 2692647 aksam yemegim buydu ekstra 1 tabak daha salata yedim
yogurtlu kerevız salatası
yesıllık salata
1 kafam kadar tavuk but haslama
afıyet olsun balımHemen hemen aynı şeyleri yemişiz nisam :))
bızım manav erhanı aramıs mujdem var dıyeKereviz çıktı mı ya
Ben de dünden beri temizlikle uğraşıyorum nisam sırada kapılar var çamaşır suyuyla siliyorum, halıları verdim hafta içi gelecek perdeler tamam dezenfekte işlemi bugün biter artık :))Eki Görüntüle 2693015 temizlik sonrası dinlenme molası
oh saglıkla sıhhatle otur canımBen de dünden beri temizlikle uğraşıyorum nisam sırada kapılar var çamaşır suyuyla siliyorum, halıları verdim hafta içi gelecek perdeler tamam dezenfekte işlemi bugün biter artık :))
Yeni mahsul halhali buldum nisambaşka çeşit yoktu iyi kötü aldım artık, çekirdeksiz de yoktu
Eki Görüntüle 2693029
pişir yeee cok guzel olur neden olmasın :)günaydın kizlarr şu sıra canim hiç kahvaltı etmek istemiyor sabah sabah ciğer pişirip yiyesim geliyor
Valla bişeyi çok canım çekiyorsa vücudumun ona ihtiyacı var demek ki mottosundayım :)) kavur kavur ye belki bedenin demir ve b12 istiyordurgünaydın kizlarr şu sıra canim hiç kahvaltı etmek istemiyor sabah sabah ciğer pişirip yiyesim geliyor
Sizin oraların eti güzeldir nisampişir yeee cok guzel olur neden olmasın :)
bız burda sabahları cıger kavurması yerız cok severız
pişir yeee cok guzel olur neden olmasın :)
bız burda sabahları cıger kavurması yerız cok severız
aklıma soktunuz yarın sabaha yapicamValla bişeyi çok canım çekiyorsa vücudumun ona ihtiyacı var demek ki mottosundayım :)) kavur kavur ye belki bedenin demir ve b12 istiyordur
kesınlıkle katılıyorum gercektende dogru bu vucudu dınlemek gerek :)Valla bişeyi çok canım çekiyorsa vücudumun ona ihtiyacı var demek ki mottosundayım :)) kavur kavur ye belki bedenin demir ve b12 istiyordur
aynen guzel valla :)Sizin oraların eti güzeldir nisam
herkesin aklına soktumm
Düz kavurma yapsam sayılır mı nisam evde ciğer yok :))kesınlıkle katılıyorum gercektende dogru bu vucudu dınlemek gerek :)
aynen guzel valla :)
benımde canım cektı sabah bende ciğer kavurma yapıcammarula da ekmek muamelesı yapıp sarıp sarıp durum yapıp yerım bol soganlı domateslı acılı yaparım marula da sarıp ustune bıraz da lımon sıkarsan cok guzel olur sonra da ham yaparsın sende yap kız yarın cıger gunu olsun
ciğer koktu buralar kızherkesin aklına soktumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?