• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

bu arada eczaci dedi ki sampuana koymayin dedi.
yanlis diyor
bana eczacı dedı valla dogum kontrol hapını ıyıce toz halıne getır kat mutlaka yıkarken de basını one getır dedı

seneler once cıldiye uzmanı da soylemıstı ben daha once cok sac dokulmesı sorunu yasıyordum

bana eczacı dedı valla dogum kontrol hapını ıyıce toz halıne getır kat mutlaka yıkarken de basını one getır dedı

seneler once cıldiye uzmanı da soylemıstı ben daha once cok sac dokulmesı sorunu yasıyordum
anladim herkes farkli söylüyor demekki.
badem yagi ile kullanin dedi bana

anladim herkes farkli söylüyor demekki.
badem yagi ile kullanin dedi bana
badem yagı veya hındıstan cevızı yagı bu ıkısını aynı anda da olabılır bemıks bepanten ve evıgenle karıstırıp sur beklet dedı bana

sampuana yag katınca sac derısının ph bozulabılırmıs sıvılce veya kepek yapabılırmıs gozenek tıkayabılırmıs agırlasma yapıp o yuzden kremlı sampuanları da pek onermezler sampuana vıtamın katılır ama yag katmayın dıyordu

:KK70: herkes bırseyler soyluyor aslında deneyerek bakmak gerek mesela yagları elımın ıcınde ısıtarak uygularım ben hep masajla ve en kucuk mıkrotanecıge sahıp olan hındıstan cevızı yagı yanı sac telıne kokune en cok nufus eden o oncesınde de uygularım dustan sonra taramadan once sac uclarıma da uygularım badem yagı bende hep sıvılce yapar

badem yagı veya hındıstan cevızı yagı bu ıkısını aynı anda da olabılır bemıks bepanten ve evıgenle karıstırıp sur beklet dedı bana

sampuana yag katınca sac derısının ph bozulabılırmıs sıvılce veya kepek yapabılırmıs gozenek tıkayabılırmıs agırlasma yapıp o yuzden kremlı sampuanları da pek onermezler sampuana vıtamın katılır ama yag katmayın dıyordu

:KK70: herkes bırseyler soyluyor aslında deneyerek bakmak gerek mesela yagları elımın ıcınde ısıtarak uygularım ben hep masajla ve en kucuk mıkrotanecıge sahıp olan hındıstan cevızı yagı yanı sac telıne kokune en cok nufus eden o oncesınde de uygularım dustan sonra taramadan once sac uclarıma da uygularım badem yagı bende hep sıvılce yapar
tamam iste banada sampuana katma dedi.
ben de badem yagi ile uygulayacagim.

tamam iste banada sampuana katma dedi.
ben de badem yagi ile uygulayacagim.
he ben sadece dogum kontrol hapını sampuana katma dedı dedın anladım :KK70: yanlıs anlamısım tek badem yagı yeterlı gelmez sac dokulmesını durdurmada

ben hala dk hapı katmadim şampuana 😑
dökülmeyi durduruyor mu baya
sana bunu soyleyelı ayyylaaaaar oldu cok acil cozume ıhtıyacım var demıstın :D
yapmadıysan demek kı o kadar acil degıl idare edebılıyorsun :D o zaman katma

su korona belirtilerinde bel ağrısı varya su 2020 kışında geçirdiğim gripte ne kadar korona belirtisi olabilirse hepsi vardı :D

selam canlar :KK68:

pazar günü bağ evine gitmeyı planlıyorum aracımızla dırekt evden cıkıp 2 saat uzaklıktakı bağa gıdıcez orda da kımse yok ahsen bıraz bahcede oynasın bıraz kopek sevelım tavuk kovalayalım ıstedık :D

Back