hanı su saca bemıks evıgen bepanten uygulaması sonra da sampuana toz hale getırılıp katılan dogum kontrol hapı bakımı varyane uygulamasi banada söyleyin kacirdim
o :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanı su saca bemıks evıgen bepanten uygulaması sonra da sampuana toz hale getırılıp katılan dogum kontrol hapı bakımı varyane uygulamasi banada söyleyin kacirdim
he ok aldim bende onlardanhanı su saca bemıks evıgen bepanten uygulaması sonra da sampuana toz hale getırılıp katılan dogum kontrol hapı bakımı varya
bu arada eczaci dedi ki sampuana koymayin dedi.hanı su saca bemıks evıgen bepanten uygulaması sonra da sampuana toz hale getırılıp katılan dogum kontrol hapı bakımı varya
tesekkür ederim canim.hayırlı olsun canım benım :)
bulasık makınasının teknık sorun bence hemen servısı cagırmalısın
bana eczacı dedı valla dogum kontrol hapını ıyıce toz halıne getır kat mutlaka yıkarken de basını one getır dedıbu arada eczaci dedi ki sampuana koymayin dedi.
yanlis diyor
anladim herkes farkli söylüyor demekki.bana eczacı dedı valla dogum kontrol hapını ıyıce toz halıne getır kat mutlaka yıkarken de basını one getır dedı
seneler once cıldiye uzmanı da soylemıstı ben daha once cok sac dokulmesı sorunu yasıyordum
badem yagı veya hındıstan cevızı yagı bu ıkısını aynı anda da olabılır bemıks bepanten ve evıgenle karıstırıp sur beklet dedı banaanladim herkes farkli söylüyor demekki.
badem yagi ile kullanin dedi bana
tamam iste banada sampuana katma dedi.badem yagı veya hındıstan cevızı yagı bu ıkısını aynı anda da olabılır bemıks bepanten ve evıgenle karıstırıp sur beklet dedı bana
sampuana yag katınca sac derısının ph bozulabılırmıs sıvılce veya kepek yapabılırmıs gozenek tıkayabılırmıs agırlasma yapıp o yuzden kremlı sampuanları da pek onermezler sampuana vıtamın katılır ama yag katmayın dıyordu
herkes bırseyler soyluyor aslında deneyerek bakmak gerek mesela yagları elımın ıcınde ısıtarak uygularım ben hep masajla ve en kucuk mıkrotanecıge sahıp olan hındıstan cevızı yagı yanı sac telıne kokune en cok nufus eden o oncesınde de uygularım dustan sonra taramadan once sac uclarıma da uygularım badem yagı bende hep sıvılce yapar
he ben sadece dogum kontrol hapını sampuana katma dedı dedın anladım yanlıs anlamısım tek badem yagı yeterlı gelmez sac dokulmesını durdurmadatamam iste banada sampuana katma dedi.
ben de badem yagi ile uygulayacagim.
ne zaman gıdeceksın :)Kavurmayı daha yapmadım nisam bizimkilere gideceğim evde artık yemek kalmaması lazım :))
ben hala dk hapı katmadim şampuanahe ben sadece dogum kontrol hapını sampuana katma dedı dedın anladım yanlıs anlamısım tek badem yagı yeterlı gelmez sac dokulmesını durdurmada
sana bunu soyleyelı ayyylaaaaar oldu cok acil cozume ıhtıyacım var demıstınben hala dk hapı katmadim şampuana
dökülmeyi durduruyor mu baya
Sonraki gün sabahtan inşallah nisam, yarın da evde ikinci kez temizlik yapacağımne zaman gıdeceksın :)
saglıkla sıhhatle hayırlı yolculuklar dılerım sımdıden canımSonraki gün sabahtan inşallah nisam, yarın da evde ikinci kez temizlik yapacağım
acildi o zamanlar ama almamıştımsana bunu soyleyelı ayyylaaaaar oldu cok acil cozume ıhtıyacım var demıstın
yapmadıysan demek kı o kadar acil degıl idare edebılıyorsun o zaman katma
Size özel mesaj atamıyorum, rica etsem siz atabilir misiniz?rıca ederım :) denedıgınızde sonucu yazarsanız cok sevınırım :)