- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
mis gibi olmuştur eminim. afiyet olsun.tesekkur ederım canım yap valla mis gıbı oluyor
evet canım katıyorum peynır ama lor peynır koyuyorum ben dıgerlerı daha yaglı oldugu ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mis gibi olmuştur eminim. afiyet olsun.tesekkur ederım canım yap valla mis gıbı oluyor
evet canım katıyorum peynır ama lor peynır koyuyorum ben dıgerlerı daha yaglı oldugu ıcın
tesekkur ederım canımmis gibi olmuştur eminim. afiyet olsun.
Aynı canım, pek değişik bişey yok. Bendeki tek aksiyon yaşları 10 yaş ile 2 ay arasında değişen 5 yeğenmisir cok severim.
kizim 5 yaşında
2 abisi var.
3. kız cok sükür .erkek çocuk buyutmek zor.
hele ki 2 tane. kavga .ekşın. karete ,judo .ne ararsan var. ben nasil kilo alayim ama .bunlarin içinde.
sen neler yapiyorsun girusmeyeli.
Bomba enerjii olmuştur bu! afiyet şifa olsun.Eki Görüntüle 2690675 Eki Görüntüle 2690675
dün eve gidince öğlende yediğim . 5 kaşık yoğurt var altta.
üstet 4 incir . incirler çok yumuşamıştı. bir kaç tane de yedim tabağa koymadan .
ve muz .
gerçekten enerjikimdir . ama ev ahalisinin park bahçe işlerine . dışarı işlere. ve iş yerimdeki işlere ancak . evde yine yedim böyle bi şey .Bomba enerjii olmuştur bu! afiyet şifa olsun.
ızlemem mı hııcccc ah ah resmen mudavımı oldum ama sancara sinir oluyorumAynı canım, pek değişik bişey yok. Bendeki tek aksiyon yaşları 10 yaş ile 2 ay arasında değişen 5 yeğen
Onun harici iş, ev de keyf falan şükür. Sefirin kızını seyrettik mi Nisam?
afıyet olsun ıyı yapmıssınnormalde eve gidince 3 yumurtalı memenem . 3 yumurtalı biberli omlet. ya da benzer şeyler yerim .
dün ilk kez yoğurtlu bi şey yedim . iyi geldi serin geldi yerken
bu sabah ıspanak kavurdum . dün markette görünce aldım .
sanıyorum onun üzerine 3 yumurta kırarım gidince . hazır nasılsa.
ve yine yoğurtlu şeftalili bi tatlı yerim üzerine .
karpuzu çok aşırı yedim yine bu yaz . kışın öyle özlemişim ki.
acısını çıkarıyorum .
ay bana bıldırım gelmedı tesaduf gordumgünaydın kızlar neredesiniz acaba. yazan çizen olmamış .
afiyetle yiyin nica cığımmmbugun bızım alısverıs gunuydu malum
erhan sabah 9 da cıktı bız evın tum genel alısverısını aylık yapıyoruz temızlık malzemesı ,baklıyat erzak, buzluk ıcın bırseyler ,kahvaltılık ,cay kahve ,manav, kısısel bakım ,et urunlerı maske eldıven kolonya vs aklınıza ne gelırse
2 saat sonra geldı
e tek tek sıl yıka yerlestır bu saat oldu cok yoruldum
market calısanları da alıstı bıze her ay boyle yuklu yapınca ...bugun personelden bır tanesı abi sızde hıc abur cubur ıvır zıvır yenmıyor mu aldıgınız seylerın hepsı zorunlu hıc fuzulı bırsey gormedım aylardır demıs
bırtek marul havuc ve taze kuruyemıs ıle kahve eksık kaldı onları da aksam ıs cıkısı alır gelır
sagolasın canım benımafiyetle yiyin nica cığımmm
baya yorulmuşsundur sanırım .
tek tek yıka kaldır
kızçe napıyor iyi mi.
anaokuluna yazdırdın mı.
hahaha. çok güzel yaa.sagolasın canım benım
yok canım bu sene yazdırmadım 4 bucuk yas zaten... bende evdeyım ılgılenıyorum seneye yazdırıcaz :)
bu sene sıstem bır otursun bakalım :)
ahsen iyi sukur eglenıyor keyfı yerınde sabah uyanır uyanmaz yanıma gelır gunaydın dıye sarılır uyku tulumunu cıkarır yatagını toplar elını yuzunu yıkar kahvaltı hazırlamaya yardım eder kuzum
sonra zaten hep plan program bırlıkte ders calısıyoruz ben ogretmenmısım gıbı egıtım verıyorum odev verıyorum yapıyor sonra da puan verıyorum cok ozenlı yapınca yıldız falan da koyuyorum cok mutlu o dunyasında
cok sanslıyım gercekten masallah kuzuma omurlerı guzel olsun tek dılegımız onların mutlu ve saglıklı olmasıhahaha. çok güzel yaa.
senin kız da süper maşallah . çok çok uyumlu.
çoook beğendim bayıldım. hele ki o balkoooon beni benden aldı . kocaman.aaa @demirleke senın haberrrın yoook
pandemı surecınde evımı yenıledım ben 3 ay resmen evle oynadım durdum
tum evı tek basıma boyadım tablolar yaptım ev aksesuarları yaptım bazılarını satın aldım falan yanı buyuk degısım yaptım sen gormedım
gostereyım dur sana
Sonunda kendi evime taşındım :)
Buyrun ... :KK36: Salon Oturma odası odanın yerleşimini özellikle böyle yaptım, kızıma oyun alanı için bir duvarı boşa çıkarmak istedim... mutfak yatak odası Ebeveyn banyo balkon misafir tuvaleti depolama alanımız kızımın odası banyo,tuvalet Allah daha iyilerini...www.kadinlarkulubu.com
cok tesekkur ederım benımde favorım balkon :)çoook beğendim bayıldım. hele ki o balkoooon beni benden aldı . kocaman.
sağlıkla huzurla otur canım benim .
17 yıl dıyorsun ya masaaalllaaah allah sızı bırbırınızden ayırmasınbiz de evi alalı 3 yıl olacak . biz de eşyaları yeniledik hep
bu yıl 17 yıl bitiyor zaten . eşyaları 15 yıl sonra bi yenilemek istiyor . özellikle koltukları. çocuklardan dolayı çok yıpranıyor . zıplaya zıplaya.