• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

IMG_20200918_120923.jpg
aksam yemegim buydu ekstra 1 tabak daha salata yedim
yogurtlu kerevız salatası
yesıllık salata
1 kafam kadar tavuk but haslama :D

Ben de dünden beri temizlikle uğraşıyorum nisam sırada kapılar var çamaşır suyuyla siliyorum, halıları verdim hafta içi gelecek perdeler tamam dezenfekte işlemi bugün biter artık :))
oh saglıkla sıhhatle otur canım :KK200::KK68:
Yeni mahsul halhali buldum nisam 😍 başka çeşit yoktu iyi kötü aldım artık, çekirdeksiz de yoktu

Eki Görüntüle 2693029
:KK19:iyi yapmıssın nolcak ya zeytın zeytındır afıyet sifa olsun

günaydın kizlarr şu sıra canim hiç kahvaltı etmek istemiyor sabah sabah ciğer pişirip yiyesim geliyor :KK70: :KK70:
pişir yeee cok guzel olur neden olmasın :)
bız burda sabahları cıger kavurması yerız cok severız

Valla bişeyi çok canım çekiyorsa vücudumun ona ihtiyacı var demek ki mottosundayım :)) kavur kavur ye belki bedenin demir ve b12 istiyordur :KK70:
kesınlıkle katılıyorum gercektende dogru bu vucudu dınlemek gerek :)
Sizin oraların eti güzeldir nisam
aynen guzel valla :)

benımde canım cektı sabah bende ciğer kavurma yapıcam :D marula da ekmek muamelesı yapıp sarıp sarıp durum yapıp yerım bol soganlı domateslı acılı yaparım marula da sarıp ustune bıraz da lımon sıkarsan cok guzel olur sonra da ham yaparsın :D sende yap kız yarın cıger gunu olsun :D

ilikli kemıkle bırlıkte nohutda haslayayım sabah kahvaltıda salatasını yaparım mukellef bır kahvaltı olsun boool proteın
aksamına da yuruyuse cıkarım
oglende fıltre kahve yanında hurma ve cevız yerım

allahım sana gelıyorrum :D

kesınlıkle katılıyorum gercektende dogru bu vucudu dınlemek gerek :)

aynen guzel valla :)

benımde canım cektı sabah bende ciğer kavurma yapıcam :KK70: marula da ekmek muamelesı yapıp sarıp sarıp durum yapıp yerım bol soganlı domateslı acılı yaparım marula da sarıp ustune bıraz da lımon sıkarsan cok guzel olur sonra da ham yaparsın :KK70: sende yap kız yarın cıger gunu olsun :KK70:
Düz kavurma yapsam sayılır mı nisam evde ciğer yok :))

Back