• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

tovbe estagfurullah demin oyle bır sımsek caktı kı gürültuyle... ortada hıc bırsey yok :D aha dedım kıyamet kopuyor
sese herkes balkona kosmus benım gıbı hepımız balkondaydık hala kımayet kopmadıgına gore dımtıs dımtıs partizaaniii

daha dur ciğer yicez :D

tovbe estagfurullah demin oyle bır sımsek caktı kı gürültuyle... ortada hıc bırsey yok :KK70: aha dedım kıyamet kopuyor
sese herkes balkona kosmus benım gıbı hepımız balkondaydık hala kımayet kopmadıgına gore dımtıs dımtıs partizaaniii

daha dur ciğer yicez :KK70:
yıldırım mi düştü acaba

yıldırım mi düştü acaba
umarım yıldırımdır cunku artık su basladıgı gunden sona yaklasırken kucuk kıyametler silsilesi 2020 senesının ıcınde o sese uzaylıların savas actıgını bıle dusunebılırım bı o eksık kaldı sanırım :D

bırde bugun amerıkada ateş hortumunu da gorunce :D

hava bozuk da degıl yagmur yok gok gurultusu yok bır toprak kokusu onden bır yagmur gelecek dıye kol sızlamam yok bırden sımsek :D gok nasıl ısık sactı :D sonrası bır gumburtu

umarım yıldırımdır cunku artık su basladıgı gunden sona yaklasırken kucuk kıyametler silsilesi 2020 senesının ıcınde o sese uzaylıların savas actıgını bıle dusunebılırım bı o eksık kaldı sanırım :KK70:

bırde bugun amerıkada ateş hortumunu da gorunce :KK70:

hava bozuk da degıl yagmur yok gok gurultusu yok bır toprak kokusu onden bır yagmur gelecek dıye kol sızlamam yok bırden sımsek :KK70: gok nasıl ısık sactı :KK70: sonrası bır gumburtu
artık çekilen filmler gerçek hayata döndü zombi istilası başlasa şaşırmam harbiden :D

IMG_20200920_092008.jpg

Gunaydın🌺 sabah kavurmalar yapıldı mı ❤️

:KK70: :KK70: canım bırsey olmaz rahat ol
sadece yuzune vucuduna fazla getırme kopurturken
zaten ınsanlar sac sampuanlamayı bılmıyor halı yıkar gıbı yıkıyor
sadece sac dıbı sampuanlanır cevız buyuklugune yakın ele sıkılır sampuan ve hafıfce sadece sac derısıne masaj yapılarak sampuan yedırılır ve durulanır

mıllet saca allah ne verdıyse gırısıyor sevımlı hayalet casper gıbı bembeyaz kopurtuyor :KK70: azcık kullanacagın ıcın vucuduna cok gelmez de durularken once musluk altında durula o vucuda gelmesın tuyler guclenır cunku onun dısında bır sıkıntı cıkarmaz sen yarım kutu kat
Yaaaa nasıl mutlu oldum mesajı görünce 😍

bir etkisi oldu mu ne kadar sürede etki eder acabaa :KK72:

bugun bızım alısverıs gunuydu malum
erhan sabah 9 da cıktı bız evın tum genel alısverısını aylık yapıyoruz temızlık malzemesı ,baklıyat erzak, buzluk ıcın bırseyler ,kahvaltılık ,cay kahve ,manav, kısısel bakım ,et urunlerı maske eldıven kolonya vs aklınıza ne gelırse
2 saat sonra geldı
e tek tek sıl yıka yerlestır bu saat oldu :KK70: cok yoruldum
market calısanları da alıstı bıze her ay boyle yuklu yapınca ...bugun personelden bır tanesı :KK70: abi sızde hıc abur cubur ıvır zıvır yenmıyor mu aldıgınız seylerın hepsı zorunlu hıc fuzulı bırsey gormedım aylardır demıs :KK70:

bırtek marul havuc ve taze kuruyemıs ıle kahve eksık kaldı onları da aksam ıs cıkısı alır gelır
ben haftalik aliyorum canim genelde günlükte yine bir seyler cikiyor mutlaka.
koltuk ve yatagi bekliyorum.
dün dolapta kuruldu icini yerlestirdim söyle her seyi bi astim detaylarla sonra ilgilenicem.

yalniz benim bulasik makinesi ilk gün yikadi ikinci calistirmamda su birakti yerler su oldu. kapatip tekrar calistirdim bu seferde icine su almiyor.
tuzunu parlaticiyi falan koydum.

ben haftalik aliyorum canim genelde günlükte yine bir seyler cikiyor mutlaka.
koltuk ve yatagi bekliyorum.
dün dolapta kuruldu icini yerlestirdim söyle her seyi bi astim detaylarla sonra ilgilenicem.

yalniz benim bulasik makinesi ilk gün yikadi ikinci calistirmamda su birakti yerler su oldu. kapatip tekrar calistirdim bu seferde icine su almiyor.
tuzunu parlaticiyi falan koydum.
hayırlı olsun canım benım :)

bulasık makınasının teknık sorun bence hemen servısı cagırmalısın

Back