• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

kııızzz nerdesın seeen ya
bazen bıldırım gelmeyebılıyor ama ınan kı senı 2-3 defa etıketledım ama bayagı oldu ses soluk cıkmayınca rahatsız etmekten cekındım yazmadım sohbete gelırse konusuruz dıye
ozlendın valla

lgs ıcın hayırlı olsun canım sevındım guzel gelmesıne masallah ogluna
corona sebebıyle mı kucugu anaokuluna yazdıramadın yoksa ıcıne sınen yer bulamadıgından mı
canım hiç göremedim . tatilde telefondan baktığım için de kaçırmış olabilirim bildirimi.
küçüğüo bi türlü anasınıfı formunu bulamadığımdan . sonra ikinciye okuldan almama ragmen onu da kaybettiğimden yazdıramadım . formda iban no var . para yatırıp dekont ile başvuru yapılıyor . ama anasınıfı listeleri yayınlanmış . bi sürü sınıf ve kayıt olmuş . biz baya geç kaldık yaaa.

Bu arada oğlum lgs ye girdi .
sonuç güzel geldi. çok bi çalışmamasına ragmen yüzdeliği de iyiydi.
fen lisesine yerleşti .
canlı dersleri başladı . onlara katılıyor . ama daha çok telafi bu zamanda olan dersler .
asıl dersler 21 eylülde.
ortanca iyi . kücük olanı ise anaokuluna yazdıracağım hala yazdıramadım .
Hoşgeldin cancağızım :))
Hayırlı olsun kuzucuğa allah ileride de hayırlı kapılar açsın inşallah.

kııızzz nerdesın seeen ya
bazen bıldırım gelmeyebılıyor ama ınan kı senı 2-3 defa etıketledım ama bayagı oldu ses soluk cıkmayınca rahatsız etmekten cekındım yazmadım sohbete gelırse konusuruz dıye
ozlendın valla

lgs ıcın hayırlı olsun canım sevındım guzel gelmesıne masallah ogluna
corona sebebıyle mı kucugu anaokuluna yazdıramadın yoksa ıcıne sınen yer bulamadıgından mı
Bildirim bana da gelmiyor nisam bilmiyorum sebebini

he bi de bana araba alındı.
20 gündür işe git gel yapıyorum . öğle arası gidip çocuklara bakıp geri işe geliyorum . yorucu olsa da geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
ayyy ne guzel hayırrrlıı olsun kazasız belasız kullan ınsallah :KK19: cok sevındım araba sart ya hele kı su corona zamanı gercekten toplu tasıma ımkansızlastı zaten cocuklu ve calısan olunca da farz oluyor :D

corona surecı nasıl gıdıyor sende

corona sürecinde daha yakalanmadık sanıyorum . bi rahatsızlğımız olmadı
tatilde de gittiğimiz yerler temizdi.
şu an bulunduğumuz il de çok fena sayılmaz . yayılma çok aşırı değil görünüyor .
sizler nasılsınız . iyi misiniz
kız kardeşim ve abim yakalandı. iyi atlatıyorlar onlar . şu süre karantinadalar

yeme içme benim aynı sayılır .
canım ne isterse yiyorum . ama daha çok sebze meyve ağırlıklı oluyor . menemenli . omletli sebzeli şeyler .

karpuz .kavun . incir . şeftali .
bol bol yedim .
kilom ise 50.0-50.9 arası su sıra.
ama daha yukarı da çıkıyor . aşağı iniyor sonra.
tatil yaptık . 1 ay
güzel geçti. :KK9::KK9::KK9:
altınoluktaydık .
oh nefis, inciri ve kavunu ben cok severim.
Karpuz yedim ben de bol bol tatilde.

tatillerde yapilmis, stres falan atmissindir umarim iyi gelmistir.

oh nefis, inciri ve kavunu ben cok severim.
Karpuz yedim ben de bol bol tatilde.

tatillerde yapilmis, stres falan atmissindir umarim iyi gelmistir.
iyiyiz şükür . aslında çok rahatladık tatilde. tatil modu başka. gündüz çok erken denize gidip . akşam da yemeğe geçtik . yemekten sonra az dinlenip balık tutmaya çıktık .
apartta kaldık . ailelere bulaştıracağımız bi şeyler olur korkusuyla. dışarıdaydık çünkü sürekli.
apart denize çok çok yakındı. adım atıyorsun deniz :KK9:

corona sürecinde daha yakalanmadık sanıyorum . bi rahatsızlğımız olmadı
tatilde de gittiğimiz yerler temizdi.
şu an bulunduğumuz il de çok fena sayılmaz . yayılma çok aşırı değil görünüyor .
sizler nasılsınız . iyi misiniz
kız kardeşim ve abim yakalandı. iyi atlatıyorlar onlar . şu süre karantinadalar
:KK19:
sifalar dılıyorum canım bırgun mutlaka bızlerde yakalanırız herkes gecırecek dıyorlar ama umarım cabuk ve hasarsız atlatırız
dıkkat et kendıne

çıkarım birazdan artık . kendinize iyi bakın . yazarım inşallah . işlerde de aşırı yoğunluk oluyor . ancak sakinledi ortalık .
Demirlekee yine gel, hem kendini hem o ilginç menüleri özlettin valla. :D Açma arayı bu kadar.

Oğluşun lisesi ve yeni araban hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan hep inşallah :)

Demirlekee yine gel, hem kendini hem o ilginç menüleri özlettin valla. :KK70: Açma arayı bu kadar.

Oğluşun lisesi ve yeni araban hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan hep inşallah :)
ilginç menulerim ile kaldığımız yerden devam .

teşekkür ederim canım . sağ ol .

gelince yazayım dedim . belki sonra fırsat bulamam .
kahvaltı yapamıyorum genellikle . tatilden de kalma bi alışkanlık . evdekiler geç kalkınca saat 10-11 e sarkıyordu kahvaltı
şimdi ise öğlende yiyorum ilk öğünümü.
sonra işe geliyorum . ya çay ya kahve.
akşam menum de yine meyve sebze üzerine oluyor .
özel bi şey yapmıyorum . ne varsa onu yiyorum . genellikle haşlanmış mısır oluyor her güne
incir . muz şeftali.
bi şeyler atıştırıp hemen çıkıyoruz . parka.
işten geldiğimde kız ayakkabılarını giymiş bekliyor oluyor içerde.
tekrar eve dönüş akşam 20.00-21.00
ve tekrar eve dönüşte çocuklar yiyor . çok yorucu oluyor dışarısı. ben de kızımla bisiklet sürüyorum son 1 haftadır . bisikleti tamir ettirdik . ortancanın gerçi biraz küçük kalıyor bana ama. :confused:

sabah fırında unsuz patatessız kızartmadan mucver yapıyorum ya ondan yedım 6 dılım
yanında 7 zeytın
yarım domates
1 salatalık yedım

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksam tavuk gogus ızgarası salata ve cacık olacak menu de :)

gelince yazayım dedim . belki sonra fırsat bulamam .
kahvaltı yapamıyorum genellikle . tatilden de kalma bi alışkanlık . evdekiler geç kalkınca saat 10-11 e sarkıyordu kahvaltı
şimdi ise öğlende yiyorum ilk öğünümü.
sonra işe geliyorum . ya çay ya kahve.
akşam menum de yine meyve sebze üzerine oluyor .
özel bi şey yapmıyorum . ne varsa onu yiyorum . genellikle haşlanmış mısır oluyor her güne
incir . muz şeftali.
bi şeyler atıştırıp hemen çıkıyoruz . parka.
işten geldiğimde kız ayakkabılarını giymiş bekliyor oluyor içerde.
tekrar eve dönüş akşam 20.00-21.00
ve tekrar eve dönüşte çocuklar yiyor . çok yorucu oluyor dışarısı. ben de kızımla bisiklet sürüyorum son 1 haftadır . bisikleti tamir ettirdik . ortancanın gerçi biraz küçük kalıyor bana ama. :confused:
IF gibi olması güzel ama mısır için iyi konuşmuyorlar ya, organik olsa bile yemeyin diyorlar, vücudun omega 3 /omega 6 dengesini bozuyormuş. Bi araştır istersen.

Nedense 3 oğlun var gibi aklımda kalmış benim. Kızın kaç yaşında? Maşallah yavrucaklaraa :KK200:

sabah fırında unsuz patatessız kızartmadan mucver yapıyorum ya ondan yedım 6 dılım
yanında 7 zeytın
yarım domates
1 salatalık yedım

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksam tavuk gogus ızgarası salata ve cacık olacak menu de :)
Afiyet olsun Nisaam. Sen mücvere peynir de katıyor muydun? Canım çekti, akşama yapayım inşallah. :kk77:

Afiyet olsun Nisaam. Sen mücvere peynir de katıyor muydun? Canım çekti, akşama yapayım inşallah. :kk77:
tesekkur ederım canım yap valla mis gıbı oluyor
evet canım katıyorum peynır ama lor peynır koyuyorum ben dıgerlerı daha yaglı oldugu ıcın

IF gibi olması güzel ama mısır için iyi konuşmuyorlar ya, organik olsa bile yemeyin diyorlar, vücudun omega 3 /omega 6 dengesini bozuyormuş. Bi araştır istersen.

Nedense 3 oğlun var gibi aklımda kalmış benim. Kızın kaç yaşında? Maşallah yavrucaklaraa :KK200:
misir cok severim.
kizim 5 yaşında
2 abisi var.
3. kız cok sükür .erkek çocuk buyutmek zor.
hele ki 2 tane. kavga .ekşın. karete ,judo .ne ararsan var. ben nasil kilo alayim ama .bunlarin içinde.

sen neler yapiyorsun girusmeyeli.

Back