• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Mübalağa yaptım rakamda ama çok vardı walla Hoppa
Bizim burda mesafe sıkıntısı yok Nisam, Almanlar zaten hep sosyal mesafeliler kendiliğinden..korona öncesinde de adamlara 10 metre(mübalağa:gerçeği 2 m😬) den fazla yaklaşamıyordun. Evimiz müstakil sayılır, arka kapıdan(bahçe) girip çıkıyoruz hep. İnşallah koronaya bulaşmadan atlatırız şu süreci hepimiz🙏🙏🙏
:D :D ayy ne guzel
bızım burda hala herkes can cıger kuzu sarması şaşkınlıkla ızlıyorum balkondan dısarı bugun mangal partısı var malum bugun antebın kutsal et gunu her pazar herkes sabahtan geceye kebap yapar
dunde kadınlar toplandı kofte yogurdular hep bırlıkte yedıler corona 300-500 300-500 eglenıyordu

Evet,gerçekten Nisa hanım müthiş.Hem çok şey öğrendim ve önemlisi uygulanabilir şeyler olması sanırım.Konudaki herkes öyle aslında.Hepiniz çok tatlısınız.Dünyanın durumu karışık doğru ama güzel şeyler de oluyor,olacaktır diye motive ediyorum kendimi.:KK200:
:KK200::KK19:

bugun tereyagında 2 yumurta ıle omletımı yaptım ıcıne karabıber pul bıber de serperek
yaptıgım omletın ıcıne 1 yaprak marul 1 dılım beyaz peynır 2 dılım domates ve 2-3 dılım pişmiş kasap sucugunu koyup sarrdııımm yedım :D omlete ekmek muamelesı yaptım dürüm amaçlı cıkarım ugruna kullandım

cok lezzetlı oldu :D

bugun tereyagında 2 yumurta ıle omletımı yaptım ıcıne karabıber pul bıber de serperek
yaptıgım omletın ıcıne 1 yaprak marul 1 dılım beyaz peynır 2 dılım domates ve 2-3 dılım pişmiş kasap sucugunu koyup sarrdııımm yedım :KK70: omlete ekmek muamelesı yaptım dürüm amaçlı cıkarım ugruna kullandım

cok lezzetlı oldu :KK70:
Ben de köfteyi marula sarıp yedim nisam :))
Bi de evdeki yulafı deperlendirmek için samsonumun elmalı tarçınlı kurabiyesinden yaptım :))
4090FD72-B7E9-44C1-BD79-ED8A42AFCB71.jpeg

Günaydın kızlar 😍

Günaydım Mihoooo! Günaydın topiğimizin güzel hatunlarıı :KK68:

YAĞmurlar neden gelsin samsonnum:/ ortalık serinlesin diye mi?
Yaaa benim eşim bu ay sonuna kadar evde, o da bi hayli iş yapıyor ama organize değiliz😬 bir de kızları alıp bir iki saat bana müsade etse, ben bütün işi halledicem..yerleşemedik bile eve hala:/ adam çocuk bakmaktan imtina ettiği için mutfağa kaçıyor sürekli, bize 10 çeşit yemek yapıyor günde:olamaz:
Büyük kreşe alılırsa bi umut, evi düzene sokarım diyorum ama..bakalım🌸

He kuzuyuu Eylül'ü yarıladık buralar hal Temmuz mubarek... Eskiden Ağuston 10 dedi mi Sonbaharın gelişi kendini hissettirmeye başlardı. Bir de malum, kış da kışlığını yapmadı hiç. İstanbul'un hali fena. Susuz kalabiliriz bu gidişle. Normalde de kış olsun, yaz olsun mevsim geçişlerini severim ben. Rabbim vatanın 4 mevsim halini korusun çocukluğumuzdaki gibii :cry:
Evet,gerçekten Nisa hanım müthiş.Hem çok şey öğrendim ve önemlisi uygulanabilir şeyler olması sanırım.Konudaki herkes öyle aslında.Hepiniz çok tatlısınız.Dünyanın durumu karışık doğru ama güzel şeyler de oluyor,olacaktır diye motive ediyorum kendimi.:KK200:
Ne demiş kadim insanlar tatlı bakan tatli görür ;) O senin tatlılığın yani.
Ben de köfteyi marula sarıp yedim nisam :))
Bi de evdeki yulafı deperlendirmek için samsonumun elmalı tarçınlı kurabiyesinden yaptım :))
Şifa olsun Mihocaaan! Bunun muzlu versiyonunda dene evde olgunlaşan muz olursaa. 2 malzeme ile müthiş kurabiye oluyor yine. Bazen yarısını kakaolu yapıyorum, bazen de şekersiz çikolata falan batırıyorum ortasına. Ben de geçen gün banana bread yaptım kardeşime yulafla. O da çok severek yedi kahvaltıda.
tsk ederim canim. hissettim zaten midem bulandi birden tansiyonum düstü sanirim sonra bayilmisim zaten
Ya Allah korusun canım, ne kadar tehlikeli, yalnız değildin di mi? Benim bir arkadaşımda bisiklet sürerken bayılmış, gözümü bi açtım başımda asker çocuklar, gölgede uzanıyordum diyor. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

:KK70: :KK70: ayy ne guzel
bızım burda hala herkes can cıger kuzu sarması şaşkınlıkla ızlıyorum balkondan dısarı bugun mangal partısı var malum bugun antebın kutsal et gunu her pazar herkes sabahtan geceye kebap yapar
dunde kadınlar toplandı kofte yogurdular hep bırlıkte yedıler corona 300-500 300-500 eglenıyordu

Güler misin ağlar mısın bizim millette ki kafaya :D :D ama şu korona bi bitsin, benim hayalimde Antep! Halt etmiş Paris! Gelsin kebaplar, mezeler, Koçak baklavalar, Mado dondurmalar, en 5 gün parti yapıcam inşallah :rolleyes::KK6:

aynen gittim geldim cok seviyorum izmiri ama bu sefer havasi cok bunaltti beni, hatta alsancakta sokakta bayilmisim
canım cok gecmıs olsun allah korumus resmen ıyıkı bırsey olmamıs sana
ıyı mısın sımdı nasılsın

Günaydın kızlar 😍
gunaydın canısıı :KK19: :KK19:
Günaydım Mihoooo! Günaydın topiğimizin güzel hatunlarıı :KK68:

He kuzuyuu Eylül'ü yarıladık buralar hal Temmuz mubarek... Eskiden Ağuston 10 dedi mi Sonbaharın gelişi kendini hissettirmeye başlardı. Bir de malum, kış da kışlığını yapmadı hiç. İstanbul'un hali fena. Susuz kalabiliriz bu gidişle. Normalde de kış olsun, yaz olsun mevsim geçişlerini severim ben. Rabbim vatanın 4 mevsim halini korusun çocukluğumuzdaki gibii :cry:

Ne demiş kadim insanlar tatlı bakan tatli görür :KK66: O senin tatlılığın yani.

Şifa olsun Mihocaaan! Bunun muzlu versiyonunda dene evde olgunlaşan muz olursaa. 2 malzeme ile müthiş kurabiye oluyor yine. Bazen yarısını kakaolu yapıyorum, bazen de şekersiz çikolata falan batırıyorum ortasına. Ben de geçen gün banana bread yaptım kardeşime yulafla. O da çok severek yedi kahvaltıda.

Ya Allah korusun canım, ne kadar tehlikeli, yalnız değildin di mi? Benim bir arkadaşımda bisiklet sürerken bayılmış, gözümü bi açtım başımda asker çocuklar, gölgede uzanıyordum diyor. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Güler misin ağlar mısın bizim millette ki kafaya :KK70: :KK70: ama şu korona bi bitsin, benim hayalimde Antep! Halt etmiş Paris! Gelsin kebaplar, mezeler, Koçak baklavalar, Mado dondurmalar, en 5 gün parti yapıcam inşallah :rolleyes::KK6:
tabı yaaaa ınsallah canım gecsın korona ınsallah da gelırsın bol keyıf yemeler ıcmeler ve sohbet ederız bende cok ıstıyorum :KK19:

canım cok gecmıs olsun allah korumus resmen ıyıkı bırsey olmamıs sana
ıyı mısın sımdı nasılsın

gunaydın canısıı :KK19: :KK19:

tabı yaaaa ınsallah canım gecsın korona ınsallah da gelırsın bol keyıf yemeler ıcmeler ve sohbet ederız bende cok ıstıyorum :KK19:
tsk ederim nisacim iyiyim cok sükür bir seyim yok

yeme içme benim aynı sayılır .
canım ne isterse yiyorum . ama daha çok sebze meyve ağırlıklı oluyor . menemenli . omletli sebzeli şeyler .

karpuz .kavun . incir . şeftali .
bol bol yedim .
kilom ise 50.0-50.9 arası su sıra.
ama daha yukarı da çıkıyor . aşağı iniyor sonra.
tatil yaptık . 1 ay
güzel geçti. :KK9::KK9::KK9:
altınoluktaydık .

Bu arada oğlum lgs ye girdi .
sonuç güzel geldi. çok bi çalışmamasına ragmen yüzdeliği de iyiydi.
fen lisesine yerleşti .
canlı dersleri başladı . onlara katılıyor . ama daha çok telafi bu zamanda olan dersler .
asıl dersler 21 eylülde.
ortanca iyi . kücük olanı ise anaokuluna yazdıracağım hala yazdıramadım .

merhabaaa kızlar .
ancak gelebildim .
nasılsınız .
hiç bildirim de gelmedi burdan . bi etiketleyeydiniz gari. :confused:
kııızzz nerdesın seeen ya
bazen bıldırım gelmeyebılıyor ama ınan kı senı 2-3 defa etıketledım ama bayagı oldu ses soluk cıkmayınca rahatsız etmekten cekındım yazmadım sohbete gelırse konusuruz dıye
ozlendın valla

lgs ıcın hayırlı olsun canım sevındım guzel gelmesıne masallah ogluna
corona sebebıyle mı kucugu anaokuluna yazdıramadın yoksa ıcıne sınen yer bulamadıgından mı

Back