Vallahi sanayi covid kaynıyor burada :))
valla kendımde canımı cektırecek yer bırakmıyorum mıdem bıngıl bıngıl edene kadar salata yıyıp su ve ayran ıcıyorum yoksa gercekten sımdıye 8228932893 kere bozardım bu gıdısatı
Konya vaka sayısı en yüksek illerden biri. Sanayisi de büyük buranın, yüzlerce işçisi olan büyük fabrikalar çok çok fazla. Üretimi de durduramazlar haliyle zor zaptediyorlar çalışanlarınıgerçektennn mi
bizim burda çok şükür yok
gerçi önlemlerimiz ciddi şekilde alınmıştı başımızda
zten alamayanlar direk ceza kesiyor belediyeee
biliyorum canısı bılıyorum sana samsona ve nobaharıye o yuzden gıkım cıkmıyorBu arada bayramda 57ye çıkma izni vermiştim kendime çıkmamışım o kadar wuhuubayramda tatlı falan yedim 56.5 ile kapattım ama hafta başından beri dikkat ettim 55.5 oldum geri. Nisam arada yoldan çıkıyorum ama bak sonra dersime çalışıyorum görülsün bu çabalar
canım allasen ıncecık kızsın gozunu seveyım zaten 55 gıbı duruyorsun storylerınde goruyorum senı daha ne yapcan buhar olup ucucan mıben inemedim 59lara olmuyor
ne iyi geldi bu yorumun, bacaklarim kalin, alt bacagim bilegim, he bir de yanlar ve basenlerim varcanım allasen ıncecık kızsın gozunu seveyım zaten 55 gıbı duruyorsun storylerınde goruyorum senı daha ne yapcan buhar olup ucucan mı
canım bırsey dıyım mı sana oyle gelıyor ınsan genelde kendınde hep kusur bulurne iyi geldi bu yorumun, bacaklarim kalin, alt bacagim bilegim, he bir de yanlar ve basenlerim var
oralarda gitmiyor iste agirlik calistim, kostum, yürüdüm olmuyor ......
ama saglikli beslenmeye devam o artik Hayat bicimim.
tatilde bile yemedim. et salata yedim
oh özgüvenim yerine geldicanım bırsey dıyım mı sana oyle gelıyor ınsan genelde kendınde hep kusur bulur
evet benımde ayak bıleklerım bacaklarım kalın bende oyle goruyorum o sekıl yapısal bırsey mankenlerde gordugumuz gıbı olmasakda olur :)
ama sana baktıgımda gercekten 55 kılo goruyorum cok havalısın duru bır guzellıgın var ınan bana
eger fazla gorunsen acıkca derım bılıyorsun benı bence kasma kendımı rahat ol hıc kendını aynaya baktıgında gordugun gıbı degılsın daha guzelsın
halbukı sureklı bacagım kalın kolum kalın ayagım buyuk ayak bıleklerım patates gıbı dıye ne kadar cok kendımı elestırıyorumoh özgüvenim yerine geldi
sanirim dedigin gibi biz kendimizi hep daha kilolu görüyüruz aynada.
sen de bana mesela daha zayif geliyorsun.
Okudum nisam :)) zevk meselesidir isteyen beğenir istemeyen beğenmez saygımız sonsuz o ayrı ama pvc kapı veya yer yatağı gocunulacak bişey mi kiSonunda kendi evime taşındım :)bugun de stres topu olarak kullanıldım sanırım
Okudum nisam :)) zevk meselesidir isteyen beğenir istemeyen beğenmez saygımız sonsuz o ayrı ama pvc kapı veya yer yatağı gocunulacak bişey mi ki
Valla ben haftanın yarısı bizim köydeyim açıkçası şu zamanda lüks valla, temiz hava bahçede yetişen sebzeler yeşillik içinde yürüyüş :)) çocukken yer yatağında yatardık çoğu zaman, hepimize yetecek kanepe mi vardıkurban olsunlar köyene var yer yatagı da mıs gıbı olur valla kımseyı yerde yatırmadım ama sahsen ben cok severım yer yatagını en rahatı
bu kadar tatavaya ne gerek vardı anlayamadımmuayyen gunuydu sanırım
evımde asla pımapen kapısı kabul edemem dıyenlerın hepsının balkon kapıları bu sekılde ebeveyn banyo kapıları da pımapen bu arada
bırde ben o kapıyla nasıl mucadele ettım varyaValla ben haftanın yarısı bizim köydeyim açıkçası şu zamanda lüks valla, temiz hava bahçede yetişen sebzeler yeşillik içinde yürüyüş :)) çocukken yer yatağında yatardık çoğu zaman, hepimize yetecek kanepe mi vardı
Şaka bir yana pvc kapıda ne var yahu, hadi velev ki gerçekten de çirkin olsun (kaldı ki seninki ebeveyn banyosu anladığım, kimse görmez yani o ‘çirkinliği’). Ama bunlar imkan meselesi ha deyince herkes kapı değiştiremez ki veya kiradaysa niye değiştirilsin, banyo kapısı pvc diye taşınılsın mı :)) biraz düşünceli yorumlar yapmak lazım.
cunku arsızımAyşaba neler diyor
gunaydın canım benımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?