Sağlıklı beslenirken;

dıyorum kı oturma odamdakıler kanepe acılıyor ,salon zaten chester onların ozellıgı oturum yerı genıs acmaya gerek yok dırekt yatılır

oda dıyor kı oturma odan acılıyormu orasını bılemem dıyor bana :KK70: chesterıda arasamda bulamam yurt dısındayım cunku ben dıyor :KK70:

yanı enteresandı cok ılgınc ınsanlar var

ve aynen sana katılıyorum ozellıkle kusur arayan bırsuru kusur bulabılır zira ınsanız ve zevkler de kısıye gore degısır
pımapen kullanmayarak sınıf atladıgını dusunen 2. kısıydı o konuma yazan :KK70: neysekı azınlıklar bu sevındırıcı
orda yurtdisinda yasadigini chesteri burada bulamam demekle belirtmis - amac cok belli aslinda

bu arada ben 59.9, 60 kılo alarak sabıt kaldım
yemem de aynı ıstahlıyım ve bılıyorsunuz 2 ogun yıyorum
vucut olculerım
gogus: 87
bel:65
kalca:90

1 senedır gram degısmedı aynıyım demek kı boyle sabıtledım kendımı
ınsallah boyle de devam eder

vucut olculerım

bende bel 63 kalça 92 yim artık kilo vermek istemiyorum şuan sabitlemek.istiyorum biraz daha yediğim porsiyonu arttırmaya karar verdim Nisam

bende bel 63 kalça 92 yim artık kilo vermek istemiyorum şuan sabitlemek.istiyorum biraz daha yediğim porsiyonu arttırmaya karar verdim Nisam
ıyı yaparsın canım cunku az yemeye de vucut alısınca zamanla yas ılerledıkce hareket kısıtlandıkca yemegı azaltman gerekıyor halıyle kus kadar yemekle bıle kılo almaya baslıyor ınsanlar

hıc yemekten kısmamak lazım dolu dolu saglıklı yemek ona gore hareket :)

ıyı yaparsın canım cunku az yemeye de vucut alısınca zamanla yas ılerledıkce hareket kısıtlandıkca yemegı azaltman gerekıyor halıyle kus kadar yemekle bıle kılo almaya baslıyor ınsanlar

hıc yemekten kısmamak lazım dolu dolu saglıklı yemek ona gore hareket :)
aslında öyle az da yemiyorum biliyor musun
gayet iyi yiyorum ama yazın gelmesiyle hava ateş gibi olunca hep sebze vs yonelince kilo gitti şimdi tam hedefime geldim daha da vermek istemiyorum az olur gibime geliyor
spor yapsam tamamdır sporla bir iki cm kalça inceldi mi idealdeyim :) alıştım bu düzene çok vücudum da benimsedi

aslında öyle az da yemiyorum biliyor musun
gayet iyi yiyorum ama yazın gelmesiyle hava ateş gibi olunca hep sebze vs yonelince kilo gitti şimdi tam hedefime geldim daha da vermek istemiyorum az olur gibime geliyor
spor yapsam tamamdır sporla bir iki cm kalça inceldi mi idealdeyim :) alıştım bu düzene çok vücudum da benimsedi
cok sevınıyorum cok mutlu oluyorum boyle zınde ve ıdeal hıssetmene :KK36: bu cok huzur verıcı degıl mı ınsanın kendı bedenınde rahatlık ve mutluluk duyması

cok sevınıyorum cok mutlu oluyorum boyle zınde ve ıdeal hıssetmene :KK36: bu cok huzur verıcı degıl mı ınsanın kendı bedenınde rahatlık ve mutluluk duyması
evet çok güzel bir duygu ya gerçekten 💓💓💓
kendime bakıp kendimi beğenmek gibisi yokmuş eskiden de kendimi severdim ama bu bambaşka bir olay

vucut olculerım

vay masallah benim belim daha kalin kalca da öyle gögüs ayni sanirim

vay masallah benim belim daha kalin kalca da öyle gögüs ayni sanirim
senın kolların bacakların bıleklerın daha once :)
ıste burda devreye genetık faktorler vucut yapısı vucutda kasların gelısım cagımızda sekıllenmıs halı devreye gırıyor
bende ısterdım kı senın gıbı narin hatlarım olsun :)

senın kolların bacakların bıleklerın daha once :)
ıste burda devreye genetık faktorler vucut yapısı vucutda kasların gelısım cagımızda sekıllenmıs halı devreye gırıyor
bende ısterdım kı senın gıbı narin hatlarım olsun :)
narin mi :KK12: keske narin olsam

benim için üst bacak en kalın yerini bir ölçer misin kaç cm çıkacak :D kendi bacağıma takigim ona göre takıntımi birakicam :D

harbiden yaa çok abartıyor fiziği duruşu gayet iyi ama insan hep kendinin farkında olmuyor :KK70:
benim için üst bacak en kalın yerini bir ölçer misin kaç cm çıkacak :KK70: kendi bacağıma takigim ona göre takıntımi birakicam :KK70:
aynen herkes kendınde hep bır kusur bulur keske baskasının gozunden gorsek kendımızı

hemen olcuyorum canısı ust bacagımı
ama neresınden olcecegımı bılemedım basene yakın mı dıze yakın mı nerden olceyım ? ıkımız aynı noktadan olcmelıyız kı ona gorekarsılastır

Back