Sağlıklı beslenirken;

Vallahi sanayi covid kaynıyor burada :))

gerçektennn mi

bizim burda çok şükür yok

gerçi önlemlerimiz ciddi şekilde alınmıştı başımızda

zten alamayanlar direk ceza kesiyor belediyeee

:KK70: valla kendımde canımı cektırecek yer bırakmıyorum mıdem bıngıl bıngıl edene kadar salata yıyıp su ve ayran ıcıyorum yoksa gercekten sımdıye 8228932893 kere bozardım bu gıdısatı
:nazar::nazar::nazar::nazar:

gerçektennn mi

bizim burda çok şükür yok

gerçi önlemlerimiz ciddi şekilde alınmıştı başımızda

zten alamayanlar direk ceza kesiyor belediyeee

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Konya vaka sayısı en yüksek illerden biri. Sanayisi de büyük buranın, yüzlerce işçisi olan büyük fabrikalar çok çok fazla. Üretimi de durduramazlar haliyle zor zaptediyorlar çalışanlarını :( pozitif olanlar elbette evde karantinada ama herkese test yapılmıyor sonuçta, pozitif olduğundan habersiz çok kişi vardır.

Bu arada bayramda 57ye çıkma izni vermiştim kendime çıkmamışım o kadar wuhuu :sampiyon: bayramda tatlı falan yedim 56.5 ile kapattım ama hafta başından beri dikkat ettim 55.5 oldum geri. Nisam arada yoldan çıkıyorum ama bak sonra dersime çalışıyorum görülsün bu çabalar :D

Bu arada bayramda 57ye çıkma izni vermiştim kendime çıkmamışım o kadar wuhuu :sampiyon: bayramda tatlı falan yedim 56.5 ile kapattım ama hafta başından beri dikkat ettim 55.5 oldum geri. Nisam arada yoldan çıkıyorum ama bak sonra dersime çalışıyorum görülsün bu çabalar :KK70:
biliyorum canısı bılıyorum sana samsona ve nobaharıye o yuzden gıkım cıkmıyor :D hakkını verıyorsunuz dıkkat edıyorsunuz sıkıntı yok

bu arada kızlar bır cogunuzu gordugum ıcın rahatlıkla soyluyorum
bu sayfaya takılanlar hep zayıf alımlı hoş :KK70: bır tane bıle kusurunuz yok fıstık gıbısınız valla

canım allasen ıncecık kızsın gozunu seveyım zaten 55 gıbı duruyorsun storylerınde goruyorum senı daha ne yapcan buhar olup ucucan mı :KK70:
ne iyi geldi bu yorumun, bacaklarim kalin, alt bacagim bilegim, he bir de yanlar ve basenlerim var :KK12:
oralarda gitmiyor iste agirlik calistim, kostum, yürüdüm olmuyor ......

ama saglikli beslenmeye devam o artik Hayat bicimim.
tatilde bile yemedim. et salata yedim

ne iyi geldi bu yorumun, bacaklarim kalin, alt bacagim bilegim, he bir de yanlar ve basenlerim var :KK12:
oralarda gitmiyor iste agirlik calistim, kostum, yürüdüm olmuyor ......

ama saglikli beslenmeye devam o artik Hayat bicimim.
tatilde bile yemedim. et salata yedim
canım bırsey dıyım mı sana oyle gelıyor ınsan genelde kendınde hep kusur bulur
evet benımde ayak bıleklerım bacaklarım kalın bende oyle goruyorum o sekıl yapısal bırsey mankenlerde gordugumuz gıbı olmasakda olur :)
ama sana baktıgımda gercekten 55 kılo goruyorum cok havalısın duru bır guzellıgın var ınan bana
eger fazla gorunsen acıkca derım bılıyorsun benı bence kasma kendımı rahat ol hıc kendını aynaya baktıgında gordugun gıbı degılsın daha guzelsın

canım bırsey dıyım mı sana oyle gelıyor ınsan genelde kendınde hep kusur bulur
evet benımde ayak bıleklerım bacaklarım kalın bende oyle goruyorum o sekıl yapısal bırsey mankenlerde gordugumuz gıbı olmasakda olur :)
ama sana baktıgımda gercekten 55 kılo goruyorum cok havalısın duru bır guzellıgın var ınan bana
eger fazla gorunsen acıkca derım bılıyorsun benı bence kasma kendımı rahat ol hıc kendını aynaya baktıgında gordugun gıbı degılsın daha guzelsın
oh özgüvenim yerine geldi:KK200:
sanirim dedigin gibi biz kendimizi hep daha kilolu görüyüruz aynada.
sen de bana mesela daha zayif geliyorsun.

oh özgüvenim yerine geldi:KK200:
sanirim dedigin gibi biz kendimizi hep daha kilolu görüyüruz aynada.
sen de bana mesela daha zayif geliyorsun.
halbukı sureklı bacagım kalın kolum kalın ayagım buyuk ayak bıleklerım patates gıbı dıye ne kadar cok kendımı elestırıyorum :D hep boyle olur ınsan kendınde kusur karsısındakını kusursuz gorur

keske kendımızı baskasının gozunden gorebılsek :D kendı kendımızın moralını bosuna bozuyoruz

Okudum nisam :)) zevk meselesidir isteyen beğenir istemeyen beğenmez saygımız sonsuz o ayrı ama pvc kapı veya yer yatağı gocunulacak bişey mi ki

kurban olsunlar köye :KK70: ne var yer yatagı da mıs gıbı olur valla kımseyı yerde yatırmadım ama sahsen ben cok severım yer yatagını en rahatı :KK70:
bu kadar tatavaya ne gerek vardı anlayamadım :KK70: muayyen gunuydu sanırım
evımde asla pımapen kapısı kabul edemem dıyenlerın hepsının ''balkon kapıları'' ve bu sekılde benım kı gıbı ''ebeveyn banyo kapıları'' da pımapen bu arada :KK70:

kurban olsunlar köye :KK70: ne var yer yatagı da mıs gıbı olur valla kımseyı yerde yatırmadım ama sahsen ben cok severım yer yatagını en rahatı :KK70:
bu kadar tatavaya ne gerek vardı anlayamadım :KK70: muayyen gunuydu sanırım
evımde asla pımapen kapısı kabul edemem dıyenlerın hepsının balkon kapıları bu sekılde ebeveyn banyo kapıları da pımapen bu arada :KK70:
Valla ben haftanın yarısı bizim köydeyim açıkçası şu zamanda lüks valla, temiz hava bahçede yetişen sebzeler yeşillik içinde yürüyüş :)) çocukken yer yatağında yatardık çoğu zaman, hepimize yetecek kanepe mi vardı :D

Şaka bir yana pvc kapıda ne var yahu, hadi velev ki gerçekten de çirkin olsun (kaldı ki seninki ebeveyn banyosu anladığım, kimse görmez yani o ‘çirkinliği’ :D). Ama bunlar imkan meselesi ha deyince herkes kapı değiştiremez ki veya kiradaysa niye değiştirilsin, banyo kapısı pvc diye taşınılsın mı :)) biraz düşünceli yorumlar yapmak lazım.

Valla ben haftanın yarısı bizim köydeyim açıkçası şu zamanda lüks valla, temiz hava bahçede yetişen sebzeler yeşillik içinde yürüyüş :)) çocukken yer yatağında yatardık çoğu zaman, hepimize yetecek kanepe mi vardı :KK70:

Şaka bir yana pvc kapıda ne var yahu, hadi velev ki gerçekten de çirkin olsun (kaldı ki seninki ebeveyn banyosu anladığım, kimse görmez yani o ‘çirkinliği’ :KK70:). Ama bunlar imkan meselesi ha deyince herkes kapı değiştiremez ki veya kiradaysa niye değiştirilsin, banyo kapısı pvc diye taşınılsın mı :)) biraz düşünceli yorumlar yapmak lazım.
bırde ben o kapıyla nasıl mucadele ettım varya :D

sımdı o kapı yatak odamın kapısının arkasında kalıyor kapının genıslıgı 65 cm kadar dusun o kadar dar
apartmanda asansor boslugunu degerlendırıp 1 kısılık resmen ''sulanma'' alanı yapmıslar cunku yıkanırken kolum dırsegım fayanslara carpıyor o kadar kucuk :D ama yıne de degerlendırmısler

once kapı şık dursun dıye country akordıyon kapı aldım taktım uymadı randıman alamadım
baska da kapı uymuyor dus perdesı gıbı bırdey yapmak lazım o kapıya dusun yanı oyle bırsey :D
bır ara kapıya boy aynası mı taktırsak dedım bu sefer de kulp ısı bozdu kapıyı boyamayı dusundum erhanda amaaan bosversene morda olsa lacıvert de kapı ıste zaten arkada kalıyor gorunmuyor bıle takma dedı bende takmadım taksam elımden kurtulamaz bılırsın :D

ne yapayım sımdı ben o pımapenı :D mecburum yanı kapı lazım oraya
mesela mısafır tuvaletının ıc kısmında klozetın oldugu yerde lavabodan ayırmak ıcın pımapen kapısı vardı hatta alaturkaydı bız klozete cevırdık ve pimapeni cıkarttım ama bu banyo kapısını cıkaramam kı sonucta yıkanıyorum orda ve komple su ıcınde kalıyor banyonun ıc kısmı

ılk yorumunda dalga gecer gıbı yazmasaydı en bastan anlasabılırdık
hıc okumadı bıle yazdıklarımı her yazdıgı mesajda benımle dalga gectıgı hıssıyatına kapıldım ve maalesef engellemek zorunda kaldım

Back