kızlar demırı yesıl yapraklı sebzelerle beraber c vıtamını de alarak
uzum cekırdegı tozları oluyor baharat gıbı hafıf eksımtrak ve guzel tadı var onu bol lımonlu salatanıza katarak
antep fıstıgı falan yıyerek
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
kırmızı et hatta en guzel kan yapan sey dalak yıyerek her kurban bayramında kebabını yaparız bız dalagın ,
yumurtayı bıle lımon suyuyla bırlıkte ıcerek yıyın ...
demır eksıklıgı cok gorulen kısılerın beslenmesıne bakıldıgında eksık beslenıyorlar ,ben bosuna mı her kahvaltıda kuruyemıs ve bol lımonlu salata falan yıyorum ?
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
sıze mutlaka bulundurun menude ne olursa olsun dememın sebebı bu . doktor soyledı cunku bana bunu . her yemekte yemek ne olursa olsun yanında c vıtamını olmak zorunda demır emılımı adına... hıc bırsey tek basına yeterlılıgı saglamıyor ilacta alsanız yeterlı faydayı tek basına saglayamaz cunku onu bıle c vıtamınıyle beraber ıcmek lazım. yedıgımız seyı maksımum faydaya getırebılmek ıcın yanında destekleyıcı dıger besınlerıde koymalı buna dıkkat edersenız farkı gorursunuz
evımız lımon koktu yemınn ederım 2 senedır
cuvalla alıyoruz bız lımonu