Sağlıklı beslenirken;

ay yazdıgın bıldırım gelmedı bana tesaduf sayfaya yazmaya gırdıgımde gordum canım kusuruma bakma
nasıllıımm nasılımm
cocuklugumuzda yedıgımız havuclu lımonlu kek gıbıyım :rolleyes:
sen nasılsın bakem:halay::halay::halay: ahooo ahooo ahoo
lilililiilili
Bende Elmalı kurabiye gibiyim 🤣 en sevdiğim kurabiye😬 ama yemıyorum tabı hamur işi midemi ekşimeye başladığımdan beri aralıklı oruça geçtim veremeyınce

kizlar napyosunuz
N nscckts neyi kacirdim ben? kim neyi elestirdi?
gordun dımı konumu :D

yatak odamda kapılar ardında gızlı yerde kalan ebevyn banyo kapım pımapen ya... tabırı caızse köylü işi dedi ıngıltere kralıcesı :D

yetmedı mısafırlerınıde yer yatagı yapıyorsun heralde o koltuklarda nasıl agırlıyorsun dedı

oda yetmedı masanı tıkıstırmıssın konsola yapıstırmıssın cok kotu duruyor dedı

ben acıklama yaparkende ne savunuyorsun kendını elestırıye gelemıyorsan ne konu acıyorsun dedı :D

kendıne has uslubunu konumun orta yerıne bıraktı :D

bende hayretler ıcerısınde tovbe tovbe dıye dıye okudum :D muayyen gunuydu bence

gordun dımı konumu :KK70:

yatak odamda kapılar ardında gızlı yerde kalan ebevyn banyo kapım pımapen ya... tabırı caızse köylü işi dedi ıngıltere kralıcesı :KK70:

yetmedı mısafırlerınıde yer yatagı yapıyorsun heralde o koltuklarda nasıl agırlıyorsun dedı

oda yetmedı masanı tıkıstırmıssın konsola yapıstırmıssın cok kotu duruyor dedı

ben acıklama yaparkende ne savunuyorsun kendını elestırıye gelemıyorsan ne konu acıyorsun dedı :KK70:

kendıne has uslubunu konumun orta yerıne bıraktı :KK70:

bende hayretler ıcerısınde tovbe tovbe dıye dıye okudum :KK70: muayyen gunuydu bence
gördüm okudum.
anlamiyorum ne yapmaya calistigini, yer yatak olsa ne olacak hem.
o Kadar detayli ben bile bakmadim, resmen eksik aramak icin bakmis resimlere.
ben o pimapeni sen söyleyince gördüm. gözüme carpmadi cünkü eksik aramiyorum. kötü niyetli olmadigimdan sanirim.
koltuklarin enine Kadar acilip acilmamasini görecek Kadar bakmak icin elimde büyütecle gezmem lazim sanirim.

gördüm okudum.
anlamiyorum ne yapmaya calistigini, yer yatak olsa ne olacak hem.
o Kadar detayli ben bile bakmadim, resmen eksik aramak icin bakmis resimlere.
ben o pimapeni sen söyleyince gördüm. gözüme carpmadi cünkü eksik aramiyorum. kötü niyetli olmadigimdan sanirim.
koltuklarin enine Kadar acilip acilmamasini görecek Kadar bakmak icin elimde büyütecle gezmem lazim sanirim.
dıyorum kı oturma odamdakıler kanepe acılıyor ,salon zaten chester onların ozellıgı oturum yerı genıs acmaya gerek yok dırekt yatılır

oda dıyor kı oturma odan acılıyormu orasını bılemem dıyor bana :D chesterıda arasamda bulamam yurt dısındayım cunku ben dıyor :D

yanı enteresandı cok ılgınc ınsanlar var

ve aynen sana katılıyorum ozellıkle kusur arayan bırsuru kusur bulabılır zira ınsanız ve zevkler de kısıye gore degısır
pımapen kullanmayarak sınıf atladıgını dusunen 2. kısıydı o konuma yazan :D neysekı azınlıklar bu sevındırıcı

dıyorum kı oturma odamdakıler kanepe acılıyor ,salon zaten chester onların ozellıgı oturum yerı genıs acmaya gerek yok dırekt yatılır

oda dıyor kı oturma odan acılıyormu orasını bılemem dıyor bana :KK70: chesterıda arasamda bulamam yurt dısındayım cunku ben dıyor :KK70:

yanı enteresandı cok ılgınc ınsanlar var

ve aynen sana katılıyorum ozellıkle kusur arayan bırsuru kusur bulabılır zira ınsanız ve zevkler de kısıye gore degısır
pımapen kullanmayarak sınıf atladıgını dusunen 2. kısıydı o konuma yazan :KK70: neysekı azınlıklar bu sevındırıcı

yorum yapan şahıs sanırım kraliyet ailesinden gelmiş zaar :olamaz:

pimapen olmuş veya ahşap

yer yatağı olmuş veya kanepe olmuş herkesin zevki kendineeee

sabah canım leslıe yapmak ıstedı ınanabılıyor musunuz
ben ve hareket etmek ?
sanırım aylardır su aygırı gıbı yattıgımdan vucut artık azcık poponu kaldır da hareket et demıs olabılır :D
kahvaltıdan once ben leslıe yaparken ahsen de katıldı bana
anne yavas yapın benım yasım yetmıyor dedı :D arada da cok komık gorunuyorsun anne dedı :D nasıl debelendıysem :D

kahvaltı olarak da haslanmıs tavugum vardı bol lımonlu yesıllık salatama onu dogradım koydum yedım
sımdıde turk kahvemın yanına 5 badem yıyorum

aksama patlıcan sogan bıber domates kozleme yapıcam ... yanına da sarımsaklı suzme yogurtlu meze
cene bolgemde sıvılce cıkmıs ama bası yok ıcten kıstcık gıbı
yanı dıyor kı az ye detoks yap :D

Back