Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yazdıgın bıldırım gelmedı bana tesaduf sayfaya yazmaya gırdıgımde gordum canım kusuruma bakmagünaydin :) nisa nasılsın:)
57.9a düştüm :)
Bende Elmalı kurabiye gibiyimay yazdıgın bıldırım gelmedı bana tesaduf sayfaya yazmaya gırdıgımde gordum canım kusuruma bakma
nasıllıımm nasılımm
cocuklugumuzda yedıgımız havuclu lımonlu kek gıbıyım
sen nasılsın bakemahooo ahooo ahoo
lilililiilili
oh en guzelını yapmıssınBende Elmalı kurabiye gibiyimen sevdiğim kurabiye
ama yemıyorum tabı hamur işi midemi ekşimeye başladığımdan beri aralıklı oruça geçtim veremeyınce
Günümüz aydın, geleceğimiz umut dolu olsun güzel hatunlar![]()
aminnnGünümüz aydın, geleceğimiz umut dolu olsun güzel hatunlar![]()
vaaaaaaaaaaay57.9a düştüm :)
gordun dımı konumu
gördüm okudum.gordun dımı konumu
yatak odamda kapılar ardında gızlı yerde kalan ebevyn banyo kapım pımapen ya... tabırı caızse köylü işi dedi ıngıltere kralıcesı
yetmedı mısafırlerınıde yer yatagı yapıyorsun heralde o koltuklarda nasıl agırlıyorsun dedı
oda yetmedı masanı tıkıstırmıssın konsola yapıstırmıssın cok kotu duruyor dedı
ben acıklama yaparkende ne savunuyorsun kendını elestırıye gelemıyorsan ne konu acıyorsun dedı
kendıne has uslubunu konumun orta yerıne bıraktı
bende hayretler ıcerısınde tovbe tovbe dıye dıye okudummuayyen gunuydu bence
dıyorum kı oturma odamdakıler kanepe acılıyor ,salon zaten chester onların ozellıgı oturum yerı genıs acmaya gerek yok dırekt yatılırgördüm okudum.
anlamiyorum ne yapmaya calistigini, yer yatak olsa ne olacak hem.
o Kadar detayli ben bile bakmadim, resmen eksik aramak icin bakmis resimlere.
ben o pimapeni sen söyleyince gördüm. gözüme carpmadi cünkü eksik aramiyorum. kötü niyetli olmadigimdan sanirim.
koltuklarin enine Kadar acilip acilmamasini görecek Kadar bakmak icin elimde büyütecle gezmem lazim sanirim.
dıyorum kı oturma odamdakıler kanepe acılıyor ,salon zaten chester onların ozellıgı oturum yerı genıs acmaya gerek yok dırekt yatılır
oda dıyor kı oturma odan acılıyormu orasını bılemem dıyor banachesterıda arasamda bulamam yurt dısındayım cunku ben dıyor
yanı enteresandı cok ılgınc ınsanlar var
ve aynen sana katılıyorum ozellıkle kusur arayan bırsuru kusur bulabılır zira ınsanız ve zevkler de kısıye gore degısır
pımapen kullanmayarak sınıf atladıgını dusunen 2. kısıydı o konuma yazanneysekı azınlıklar bu sevındırıcı
aynen vallayorum yapan şahıs sanırım kraliyet ailesinden gelmiş zaar
pimapen olmuş veya ahşap
yer yatağı olmuş veya kanepe olmuş herkesin zevki kendineeee