Sağlıklı beslenirken;

Goodmorning Ladies

Soğuk havalarla bi atalet mi çöktü üzerimize? İçimizi ısıtmak için kendimizi yemeye içmeye vermedik inşallah

Sabah 1 yumurta yedim.

Öğlen de 3 dilim Karabuğday ekmeği, peynir, zeytin yemeyi planlıyorum.

Belki en fazla meyve yerim. Akşamı da ayran ile kapatıcam inşallah.

Göya ben diyet yapıyorum:)Nisa ile ikiniz benim çeyreğim kadar yiyorsunuz.Vallaha bu işte bir terslik var bacımmm

Göya ben diyet yapıyorum:)Nisa ile ikiniz benim çeyreğim kadar yiyorsunuz.Vallaha bu işte bir terslik var bacımmm
No babyyy. Farkındaysan hergün yazmıyorum. Senin 3 katın yediğim günlerde ben aslında hiç yokmuşum gibi low bir profil çiziyorum

Zaten veriler konuşuyor. 10 kg vermişsin ya Ben o kadar versem KK'da bundan bihaber üye kalmayacak. Sallıyacam buraları

Samsonncum dün itibari ile 11 kg ye ulaştım.Şöyle bir durum keşfettim,vücudum akşamları yaptığım yürüyüşe çok alıştı 2 ayda.Artık tepki vermiyordu.Ben de eşime dedim ki ben artık işe öğlen gibi gelicem sabah yürüyüş yapıcam:)))Allahtan melek gibi adam valla sen nasıl istersen dedi.Ben de yürüyüşü günde 10 km ye çıkardım.Ohh evde kahvaltımı da yapıyorum pek güzel oluyor:)

Bir de bu arada ben 90 kiloydum samsonncanım:)Boyum 1.77 olduğundan mütevellit o kadar göstermiyordum ama kollar falan boğum yapmaya başlamıştı yaniO yüzden kolay verdim kilo bol olunca:)

Bir de bu arada ben 90 kiloydum samsonncanım:)Boyum 1.77 olduğundan mütevellit o kadar göstermiyordum ama kollar falan boğum yapmaya başlamıştı yaniO yüzden kolay verdim kilo bol olunca:)
Oy maşallah kimde var o boy pos, maksimum bir 10 daha versen manken olucan sen desene.

Kuzum mankenlik artık sizlere yakışır.40 yaşından sonra ne mankenliğiymiş o:))Bu tüp bebek doktoru kilo işimize çok engel dediği gün kararttım gözümü kilolara ben.
Ben senin o çıtır enerjini alıyorum. Kaldıki aynı yaşlardayız.

Ay inşallah bebiş haberine de tez zamanda ortak oluruz burada

hııccc bırsey yememısssın yaa buncacık yemeyle halsız dusme aman canım

selam kızlar

ben işe oyle bır dalmısım kı buraya gırmeyı unutmusum dıyorum bı eksıklık var

sabah 2 haslanmıs yumurta
1 avuc cevız badem fındık fıstık karısık
2 dılım peynır
1 mandalına yedım

oglen kahve yanında 1 kuru hurma

aksam 2 tane cıg kofte salata yogurtlu tel sehrıyelı nohutlu corba 1 tabak yerım

hııccc bırsey yememısssın yaa buncacık yemeyle halsız dusme aman canım

Yok yok canım, karabuğday ekmeği 3 dilimdi, peynir zeytin vs epey tok tuttu. Mandalina ve elma da yedim az önce :)

Temizlik mod on hiç kapanmıyor ki, sen 1 hafta otelde tatil falan yapsan halin nice olur merak ediyorum Nisa

Yok yok canım, karabuğday ekmeği 3 dilimdi, peynir zeytin vs epey tok tuttu. Mandalina ve elma da yedim az önce :)

Temizlik mod on hiç kapanmıyor ki, sen 1 hafta otelde tatil falan yapsan halin nice olur merak ediyorum Nisa
Vallahi bu ne temizliktir yahu!Canına yazık Nisacık.Bırak zaten kolay kirlenmez senin ev kırkladın hergün evi:)

otel gunluk temızlenıyor o sıkıntı degıl ev zaten hıc kırlenmıyor evde olmadıgımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…