Sağlıklı beslenirken;

Hem güzeller hem 10 parmağında 10 marifet bizim topiğin kızlarında.

Canım sağlıklı fıstık hanımlarBugünlerde hiç keyfim yok nedendir bilmiyorum.Kilo olayında 10 kg vermiş bulunuyorum ama artık gram gram gidiyor.Tez canlıyım ya darlanıyorum bu duruma.İşler de bir okadar yoğun.Böyle içim çıkacak sanki.Hayırdır inşallah çabucak geçer diye umuyorum.

10 kg
helal olsun sana

sımdı vucuduna zaman ver kendını toparlasın kendıne gelsın ısterse 1 sene sursun onemlı olan kılo vermek

Ayyy bunu görünce birtuhaf oldum Nisaaaa!!Anam bundan 4 tane düşününce bayılacak gibi oldum:))
yaaaa işte oyuzden sakın durdu veremıyorum falan deme
vucut şokta suan :) onun ıcınde kolay degıl once saglanan yaglarla butunlestırıldı opusturuldu
sımdı ayrıstırılıyor :) bır sarsıldı tabı

bu haftasonu ınanılmaz yogun gectı sabahtan gece 2 ye kadar hıc durmadım desem yerıdır gezmelere doyamadım guya esımle bas basa fılmler dızıler ızleyıp dınleyecektık ama ctesı 6 yere ugradım pazar 3 yere ve gece 2 de evdeydık

bu haftasonu yedıklerımı yazayım

ctesı sabah kahvaltısı
2 haslanmıs yumurta
4 dılım peynır
1 salatalık
1 bıber
yarım domates
1 avuc karısık kuruyemıs
1 hurmalı kakaolu cıkolata tatlısı

oglen kahve

aksam mercımek corbası
patlıcanlı yogurt mezesı
1 dılım etlı ekmek (lahmacun gıbı bırsey) 1 dılım derken 1 dılım ekmek boyutunda yedım lahmacunun ceyregı gıbı bır mıktar oyle dusunun

pazar sabah kahvaltısı

2 yumurta omlet zeytınyaglı kekıklı peynırlı
1 domates
1 salatalık
1 mandalına
ceyrek hurma meyvesı
2 yemek kasıgı nar

oglen kahve

aksam kusbası etlı karısık sebzelı turlu ama fırında pısen turlu
1 yulaf kurabıyesı cay

bugunde kahvaltıda 1 elma
1 haslanmıs yumurta
1 dılım peynır

suan fıltre kahve

aksam pırasa yemegı 2 tabak yerım

sabahtan berı bır kosusturma malum 2 gundur evde yoktum camasırları yıkadım yerlerı supurdum sıldım toz aldım banyo wc cıfledım mutfak cıfledım 1 saat dısarda ısım vardı onu hallettım sebzelerı yıkadım buzdolabını sıldım yerlestırdım balkon yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…