Hem güzeller hem 10 parmağında 10 marifet bizim topiğin kızlarında.ben muhasebe ofısı actıgımda da babam ergen muhasebecı mı olur hayatımda hıc yası kucuk hıc genc kız muhasebecı gormedım demıstıbunu dedıgı donem antep muhasebecıler odası baskanı da kadındı bu arada babam etrafında hep gobeklı yaş almıs adamlar gordugu ıcın
burda fabrıkalarda da hep muhasebe muduru yaşlıdır oyle sanmıs
eskıden daha kolaymıs aslında malı musavır olmak sımdı daha zor sınavları eskıden 2 yıl muhasebe okuyanlar bıle 15 yılmı ne muhasebecılık yapınca hak kazanıyorlardı sımdı zor en az 4 yıl ve baya agır sınavlar
bızım hanım kızımız makaron gercekden calıskan ogrencı
10 kgCanım sağlıklı fıstık hanımlarBugünlerde hiç keyfim yok nedendir bilmiyorum.Kilo olayında 10 kg vermiş bulunuyorum ama artık gram gram gidiyor.Tez canlıyım ya darlanıyorum bu duruma.İşler de bir okadar yoğun.Böyle içim çıkacak sanki.Hayırdır inşallah çabucak geçer diye umuyorum.
Ayyy bunu görünce birtuhaf oldum Nisaaaa!!Anam bundan 4 tane düşününce bayılacak gibi oldum:))
yaaaa işte oyuzden sakın durdu veremıyorum falan demeAyyy bunu görünce birtuhaf oldum Nisaaaa!!Anam bundan 4 tane düşününce bayılacak gibi oldum:))
Güzel huzurlu bir hafta olsun inşallah samsonncum:)Günaydın, hayırlı haftalar gençlik
Amin canım. Hepbirlikte inşallahGüzel huzurlu bir hafta olsun inşallah samsonncum:)
tünaydın canımmGünaydın, hayırlı haftalar gençlik
Samsonn şaşkın şaşkın bakıyordu.hıc bırsey bıtmek bılmıyordu nisa dönüp duruyordu ...
Samsonn şaşkın şaşkın bakıyordu.Onun 1 hafta da zor yaptığı işi Nisa yine 1 güne sığdırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?