Sağlıklı beslenirken;

offf patlıcanlı versiyon da enfesmiş Nisaa. Ya bu kinoa acayip uzun süreli tok tutan bişey. İnşallah akşama acıkırım da, bunu da yapıp yiyeyim
bu kıymayı kavurdun ya fazlasını celık saklama kabına koyup buzluga atıyorum kalıyor et kavurma sonucta bırsey olmuyor haberın olsun
en azından kavrulmus kıyman hazır olursa bır patlıcan 1 kabak dograr tencere veya fırında pısırırsın hazır olur pratık hemen

Leziz bişey olacak da Samsonn tencerenin dibini görmeden yatacak, hepsini yerim illa ki

ben eskıden tombıkken bu kıymayı hasladıgım koca tabak makarnanın ustune koyup yıyordum yanında ayranla makarnayla en cok yakıstırdıgım sey cevızlı kıyma kavurması ve maydonozlu peynır zaten
oy oy

Günaydınlar hatunlar

Sirkeli suyumu içtim sabah. Bir de elma yedim.

Şimdi de 1 yumurta, peynir, zeytin, hurma ve 3 cevizle kahvaltı yapıyorum bu saatte.

Akşama doğru yogurtlu zeytinyağlı karabuğday yiyeceğim. Bir salatalık eklerim içine.

Yeniden 70,5 Kg olmuşum.

Günaydınnn, hatta seda sayan gibi güü-nayy-dıııın canlarım
Dün börek ve tatlı yedim hem de abarta abarta o yüzden bugün ve haftasonu deli dana gibi yememeyi planlıyorum inşallah
Bi arkadaşım ne kadar zayıflamışsın sen öyle dedi astım hemen bayrakları

afıyet olsun canım masallah sana cok cabuk toparladın
_Makaron_ ıle gorustuk demın haftaya cuma bızde

afıyet olsun canım sen bu işte ıyısın zaten cozmussun kimyanı cok ıyı gıdıyorsun masallah sana

bu sabah 1 tabak kerevız salatası yedım cevızlı
yanında kıymalı kabak musakka yedım

sımdı kahve ıcıyorum

aksama omlet yıcem kahvaltı yapıcam aksama
canım oyle ıstedı sabah kerevıııızzz dıye uyandım

ay o kadar mı az kaldıııı? Süper!! Nedir planlar? Gezecek misiniz gelir gelmez? Fotoları heyecanlaa bekliyoruz
yok ya okadar vaktı yok malesef onun ıcın en az 5 gun burda kalmalıydı
aksam gelıyor zaten yemek yerız sohbet ederız anca baska bırseye vakıt kalmaz hıc
bol bol resım cekılıcez ama

yok ya okadar vaktı yok malesef onun ıcın en az 5 gun burda kalmalıydı
aksam gelıyor zaten yemek yerız sohbet ederız anca baska bırseye vakıt kalmaz hıc
bol bol resım cekılıcez ama
pff akşam gelip ertesi gün kaçta geri dönecek? yaw niye böyle yapmış ki bu kız?

pff akşam gelip ertesi gün kaçta geri dönecek? yaw niye böyle yapmış ki bu kız?
hem iş hem okul malum yuksek yapıyor ısten cıkıp okula okuldan eve hıc vaktı yok
beklese cooook daha uzun zamana ertelenebılır
sımdılık boyle bunu zaten kabul etmıyorum bırdahakıne uzun gelecek bu ön kaynasma :)

vays! Master mı yapıyor? hangi bölüm? Evet canım, Allah sağlık versin, daha ne buluşmalar olur inşallah

vays! Master mı yapıyor? hangi bölüm? Evet canım, Allah sağlık versin, daha ne buluşmalar olur inşallah
unuttun muuuu ozelden yazmıstı ya denetmenlık ıcın ... mali musavır ya kendısı :) hatta Esenmine ye gecmıs olsun dedık muhasebe yoluna gırdı dıye

unuttun muuuu ozelden yazmıstı ya denetmenlık ıcın ... mali musavır ya kendısı :) hatta Esenmine ye gecmıs olsun dedık muhasebe yoluna gırdı dıye
ya o masterla mı oluyor? ben kpss gibi, bir sınav hazırlığı sandım yine.

Mali müşavir olarak da çok genç hatun, benim gördümlerim hep daha yaşlı başlıydı :)

ya o masterla mı oluyor? ben kpss gibi, bir sınav hazırlığı sandım yine.

Mali müşavir olarak da çok genç hatun, benim gördümlerim hep daha yaşlı başlıydı :)
yok yok eger calıskan bır ogrencıysen hemen oluyorsun
unv bıter bıtmez staj baslatma sınavına gırersın hemen stajını baslatırsın muhasebecıler odasının ozel kursları var onun sertıfkası olursa yuksek lısansın falan olursa bunlar stajdan dusuyor zaten bır ınsan 23 yasında unvden mezun olsa 28 de malı musavırlık belgesını alabılır rahat rahat :)

ben muhasebe ofısı actıgımda da babam ergen muhasebecı mı olur hayatımda hıc yası kucuk hıc genc kız muhasebecı gormedım demıstı bunu dedıgı donem antep muhasebecıler odası baskanı da kadındı bu arada babam etrafında hep gobeklı yaş almıs adamlar gordugu ıcın

burda fabrıkalarda da hep muhasebe muduru yaşlıdır oyle sanmıs

eskıden daha kolaymıs aslında malı musavır olmak sımdı daha zor sınavları eskıden 2 yıl muhasebe okuyanlar bıle 15 yılmı ne muhasebecılık yapınca hak kazanıyorlardı sımdı zor en az 4 yıl ve baya agır sınavlar

bızım hanım kızımız makaron gercekden calıskan ogrencı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…