bu kıymayı kavurdun ya fazlasını celık saklama kabına koyup buzluga atıyorum kalıyor et kavurma sonucta bırsey olmuyor haberın olsunofff patlıcanlı versiyon da enfesmiş Nisaa. Ya bu kinoa acayip uzun süreli tok tutan bişey. İnşallah akşama acıkırım da, bunu da yapıp yiyeyim
Leziz bişey olacak da Samsonn tencerenin dibini görmeden yatacak, hepsini yerim illa kibu kıymayı kavurdun ya fazlasını celık saklama kabına koyup buzluga atıyorum kalıyor et kavurma sonucta bırsey olmuyor haberın olsun
en azından kavrulmus kıyman hazır olursa bır patlıcan 1 kabak dograr tencere veya fırında pısırırsın hazır olur pratık hemen
Leziz bişey olacak da Samsonn tencerenin dibini görmeden yatacak, hepsini yerim illa ki
ay ekmek bandırıp da çok güzel olur Nisa. Iben eskıden tombıkken bu kıymayı hasladıgım koca tabak makarnanın ustune koyup yıyordum yanında ayranlamakarnayla en cok yakıstırdıgım sey cevızlı kıyma kavurması ve maydonozlu peynır zaten
oy oy
afıyet olsun canım masallah sana cok cabuk toparladınGünaydınlar hatunlar
Sirkeli suyumu içtim sabah. Bir de elma yedim.
Şimdi de 1 yumurta, peynir, zeytin, hurma ve 3 cevizle kahvaltı yapıyorum bu saatte.
Akşama doğru yogurtlu zeytinyağlı karabuğday yiyeceğim. Bir salatalık eklerim içine.
Yeniden 70,5 Kg olmuşum.
Günaydınnn, hatta seda sayan gibi güü-nayy-dıııın canlarım
Dün börek ve tatlı yedim hem de abarta abarta o yüzden bugün ve haftasonu deli dana gibi yememeyi planlıyorum inşallah
Bi arkadaşım ne kadar zayıflamışsın sen öyle dedi astım hemen bayrakları
ay o kadar mı az kaldıııı? Süper!! Nedir planlar? Gezecek misiniz gelir gelmez? Fotoları heyecanlaa bekliyoruzafıyet olsun canım masallah sana cok cabuk toparladın
_Makaron_ ıle gorustuk demın haftaya cuma bızde
yok ya okadar vaktı yok malesef onun ıcın en az 5 gun burda kalmalıydıay o kadar mı az kaldıııı? Süper!! Nedir planlar? Gezecek misiniz gelir gelmez? Fotoları heyecanlaa bekliyoruz
pff akşam gelip ertesi gün kaçta geri dönecek? yaw niye böyle yapmış ki bu kız?yok ya okadar vaktı yok malesef onun ıcın en az 5 gun burda kalmalıydı
aksam gelıyor zaten yemek yerız sohbet ederız anca baska bırseye vakıt kalmaz hıc
bol bol resım cekılıcez ama
hem iş hem okul malum yuksek yapıyor ısten cıkıp okula okuldan eve hıc vaktı yokpff akşam gelip ertesi gün kaçta geri dönecek? yaw niye böyle yapmış ki bu kız?
vays! Master mı yapıyor? hangi bölüm? Evet canım, Allah sağlık versin, daha ne buluşmalar olur inşallahhem iş hem okul malum yuksek yapıyor ısten cıkıp okula okuldan eve hıc vaktı yok
beklese cooook daha uzun zamana ertelenebılır
sımdılık boyle bunu zaten kabul etmıyorum bırdahakıne uzun gelecek bu ön kaynasma :)
unuttun muuuu ozelden yazmıstı ya denetmenlık ıcın ... mali musavır ya kendısı :) hattavays! Master mı yapıyor? hangi bölüm? Evet canım, Allah sağlık versin, daha ne buluşmalar olur inşallah
ya o masterla mı oluyor? ben kpss gibi, bir sınav hazırlığı sandım yine.unuttun muuuu ozelden yazmıstı ya denetmenlık ıcın ... mali musavır ya kendısı :) hattaEsenmine ye gecmıs olsun dedık muhasebe yoluna gırdı dıye
ya o masterla mı oluyor? ben kpss gibi, bir sınav hazırlığı sandım yine.
Mali müşavir olarak da çok genç hatun, benim gördümlerim hep daha yaşlı başlıydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?