eveeett bugunde gunluk rutın ıslerımı yapıp ofıse geldıımm 1 saat ıslerımı halledıp eve gecıcem
suan kahvemı ıcıyorum
sabah 1 haslanmıs yumurta
10 yesıl ve sıyah karısık zeytın
1 salatalık
1 mandalına
2 dılım peynır
bır tutam maydonoz
1 kase kerevız salatası yedım
aksam patlıcan domates sogan bıber közleyıp yanında kavrulmus sotelenmıs cevızlı kıyma ıle onunda yanında suzme yogurt yıcem
supersabah yarım muz peynir zeytin domates ceviz ve şekersiz türk kahvesi
öğle çorba izmir köfte yoğurt
akşam
çorba kuru fasulye salata..
superafıyet olsun
bu spor adamına gore muamele edıyorheee hala 73 üm gitmiyor resmen takıldı kaldı
sporda yapıyorum suyu da artırdım.
bu spor adamına gore muamele edıyor
ben ne zaman spor yapsam su tutarım tartıda hep sabıt veya artıs gorurum
bana kılo verme asamasında spor yaramadı bır ıkı kez yeltendım gerı vazgectım
kas dokularında şişme yapıyormus bazı kısılerde belkı sebep odur
bırde yemegı pısırme yontemınden tut da hangı saatler arası yedıgın bıle etkıler
uyku saaatı ve uyku duzenı
stres donemı
hepsı bır etken
oyuzden moralın bozulmasın sen sabır goster nasılsa sabrın sonu selamet :)
bak bu uzun suren bır yol hemen sonuc almayı bekleme ve tartıya odaklanmamenüler hep böylede neden gitmiyor..
hormonlarla alakalı bır durum olmadıgına emınsın dımı ? bobrek ustu bezın yavas calısıyor olabılırbenim en az 1 seneyi buluyor
lise dönemimde yine bu kilolardan 52 ye düşmüştüm 1 senede
şimdi daha azimliyim ama tartıda aynı rakamı görünce moralim bozuluyor.
bak bu uzun suren bır yol hemen sonuc almayı bekleme ve tartıya odaklanma
suan vucut toparlıyor kendını bır anda tartıda buyuk sonuc vermek veya hıc tepkı vermemesı bunlar aslında onemlı degıl
onemlı olan senın yanlıs bırsey yapmıyor olman sen saglıklı beslenıyorsun ve demek kı yedıgın yanı aldıgın kalorı ıle yaktıgın kalorı esdegerdır. suyu tuketıyorum bu sekılde beslenıyorum hareket de edıyorum dıyorsa metebolızman ıle kalorılerın karsı karsıya geldıgınde bırbırlerıne sarılıp sen bana yetersın dıyorlardır :)
deneme yanılma yapman lazım mesela haftasonu 2 ögun ye sasırt vucudu derım
hormonlarla alakalı bır durum olmadıgına emınsın dımı ? bobrek ustu bezın yavas calısıyor olabılır
troıd olabılır
d eksıklıgı olabılır bunlar da kılo vermenı engeller cunku
hafta sonu kabak detoksu yaptım
değişiklik olsun diye
bilemedim çok okuyor araştırıyorum bence sabretmeliyim
ben sana gıda ıntoleransını onerdıgımı hatırlıyorumhepsi gayet normal durumda..
ben sana gıda ıntoleransını onerdıgımı hatırlıyorum
ben yaptırdım domatese havuca falan cıktı onları yedıgımde kılo alıyorumveya kılo veremıyorum odem şişkınlık yapıyor
zararsız halbukı ama ıntolerans meselesı. tek secenek o kalıyor besın alerjın var
mesela mısır bana hıc dokunmaz hatta bana kılo verdırır :) ne zaman yesem ödem atarım mısırdao olabilir işte
mısır havuç falan da çok yemiyorum alsında ama bişey var ters giden belliki
afıyet olsun canımGününüz güzel olsun arkadaşlar
1 Yumurta, yeşil zeytin, peynir, hurma ve çayla kahvaltımı yaptım.
Öğleden sonra da tonlu, domatesli kinoa yiyeceğim .
Nisaa cevizli, kıymalı kavurma tarifin var mıydı? Kulağa çok hoş geliyor yine
Ayy kokusu geldi sanki burnuna Nisaa..ne pisboğazım yaa. Bunu tel'ime kaydediyorum. Hem kolay hem enfes olacakafıyet olsun canım
bak kıymayı soyle kavuruyorum ben
soganı dogradın kıymaya gore sogan yarım kg kıymaya 1 buyuk sogan dograrım 250 grama 1 kucuk veya yarım buyuk
dıse gelmelı ırı ırı dogra
zeytınyagında sotele 1 tatlı kasıgı zeytınyagı yeter
ıcıne at cevızı 1 avuc dogranmıs
sotele
ustune koy kıymayı sotele
ıcıne ceyrek dogranmıs domates 1 dogranmıs bıber koy sotelemeye devam et domates koymasan da olur onun yerıne 1 tatlı kasıgı domates salcası da olur
et pısene kadar sotele rengı döner zaten kıtır kıtır olur
hepsı bu :)
yanmaz yapısmaz tenceren varsa kapat kapagını 15 dk da pıser arada karıstırırsın
bu karısımı borcama koyup fırında yarım saat fanlı da 200 derece de pısıredebılırsın farkı yok :)
en onemlı seyı soyleyeyım
karabıber pul bıber tuz bunları ek cekınme bol baharat guzel olur :)
cıdden cok lezzettlı yemelere doyamazsın :)Ayy kokusu geldi sanki burnuna Nisaa..ne pisboğazım yaa. Bunu tel'ime kaydediyorum. Hem kolay hem enfes olacakTeşekkürler
offf patlıcanlı versiyon da enfesmiş Nisaa. Ya bu kinoa acayip uzun süreli tok tutan bişey. İnşallah akşama acıkırım da, bunu da yapıp yiyeyimcıdden cok lezzettlı yemelere doyamazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?