- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
Sorma, acayip bi potansiyel var bende. Yemeye, gezmeye 2. yi arayana duyrulur.3 kişilik de yerim, 20 km de yürürüm, gıkım çıkmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma, acayip bi potansiyel var bende. Yemeye, gezmeye 2. yi arayana duyrulur.3 kişilik de yerim, 20 km de yürürüm, gıkım çıkmaz.
Bana arkadaş vermişti ama marketlerde satılıyor danem marka, güvenilir bir markadır üniversite bünyesinde üretiliyor.ya geçen bi arkadaşta tavsiye etti.ilk mayayı nerden aldın
yaklaşık 18-24 saatte güzel kıvamlı mayalanıyor. Mayayı süzdükten sonra hemen kullanmayacaksam üstünü bir iki parmak geçecek kadar sulandırılmış süte koyuyorum bardakta (sütteki laktozla besleniyomuş bu canlılarAyy gerçekten ne kolaymış.Peki mayalandıktan sonra mayayı içinden alıp nasıl saklamalıyız?
göz atayım mademBana arkadaş vermişti ama marketlerde satılıyor danem marka, güvenilir bir markadır üniversite bünyesinde üretiliyor.
Bir de ilk birkaç mayalanma geç oluyor duru kıvamlı oluyor, kefirler geç mi uyanıyormuş öyle bişeymiş :)
Mayam da bana benzeyecekti tabi nolacağıdıoy kıyamam
Ayy kuzum çok öperimaa canım ! hosgeldın guzellık
kızlar tanıstırayım . hanı hayatımızda bılırız ya... bızım hep ıyılıgımızı ısteyecek, duasını eksık etmeyecek ,kotu gunumuzde bır dost ararsam var orda dıyebılecegımız ınsan olur ya hanı hah benım insanım mavi :)
bende cok ayrı bır yerı vardır cok severım canım cıgerımdır yanı
senı gordugume cok sevındım kuzum. basardım sonunda bana ınanıyordun kılo verecegıme bende ınandım kendıme
allah askına sen zaten kusursuzsun bır gram fazlan yok fıstık gıbısın bekar genc gıbı duran gordugum annelerden bırıde sensınsen yemege bak arada ugra bır merhaba de gozumuz gonlumuz senlensın işimiz rast gıtsın
![]()
Ayy kuzum çok öperim
Zaten fıstık gibiydin afet oldun ama en çok yüzün çökmedi hiç ona sevindim :)
Balyanakların çok yakışıyor sana
Son dönemde biraz aldım kuzu ya ama şuaralar yoğunum uğruycam müsait zamanda
Minnakımıda öperim bol bol
Fazla güzel giydiriyorsun kuzumu nazar değecek dua oku ona çok çok
günaydı afiye olsungunaydıınnn
bugun de rutın ıslerımı yaptıgıma goreeee yemek faslına gecebılırım
kahvaltı
peynırlı maydonozlu omlet
sekersız cay 1 bardak
kerevız salatası 1 kase
suan kahve ıcıyorum
aksam balık
salata
soda :)
Senin boy kilo kaç Misk? Menülerin gayet güzel, özenli.salı menü
kahvaltı.......1kk peynir,çökelek,7 zeytin,maydonoz, domates,1 d ekmek
öğle.............2 tane kadınbudu köfte,1 kepçe yoğurt.1,5 kepçe tarhana çorba
akşam..........3 küçük köfte,1 kase mercimek çorba,büyük bi kase mevsim salata
aralarda........5 fıstık,1 fincan leblebi,2 mandalina
1,58 şuan 66,3 lerdeyim.eylülde başladım 69 laSenin boy kilo kaç Misk? Menülerin gayet güzel, özenli.
seninde gayet güzel.karabuğday salata şeklindemi oluyor.özelliği nedir.Good morning Ladieees
Ben de yediklerimi yazayım; buraya yazacağım diye düşünce daha kontrollü oluyorum.
Sabah 1 yumurta, biraz peynir, zeytin, 3 ceviz 3 hurma ile kahvaltımı yaptım.
Akşama doğru 4-5 gibi salatalık, yogurt, zeytinyağı ve karabuğday karışımı yiyeceğim.
Bunlar hariç gün içinde en fazla 1 elma, mandalina olur.![]()
Süper gidiyorsun. Maşallah1,58 şuan 66,3 lerdeyim.eylülde başladım 69 la
Karabuğday müthiş bişey. Yarma gibi düşün, ona benziyor haşlayınca tip olarak. Ama aslında sebze, o yüzden çok daha hafif. Buğdaya, pirince alternatif olarak kullanabilirsin. Ben mesela mercimek çorbasına, dolmaya kullanıyorum.seninde gayet güzel.karabuğday salata şeklindemi oluyor.özelliği nedir.