• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Karabuğday müthiş bişey. Yarma gibi düşün, ona benziyor haşlayınca tip olarak. Ama aslında sebze, o yüzden çok daha hafif. Buğdaya, pirince alternatif olarak kullanabilirsin. Ben mesela mercimek çorbasına, dolmaya kullanıyorum.

Salatalara katınca da o salata çok doyurucu oluyor. Bu akşam için olan da karabuğdaylı cacık gibi. Sirke ve dereotunu unuttum. Onları da katınca süper bir tadı oluyor.
bende alayım oazman.pirinç kullanmıyorum geçen diyetisyen kullnma dedi.denemekte payda var diyorsun

bende alayım oazman.pirinç kullanmıyorum geçen diyetisyen kullnma dedi.denemekte payda var diyorsun

Kesinlikle! Benim vazgeçilmezlerimden oldu. Hem çok kolay, 10 dk ya pişiyor. Fazlasını ayır, ertesi gün kullan. Hiç bişey olmaz. Hem de prebiyotik bir gıda.

Pirinç fena; hemen şeker dönüşüyor.
ocağa kadar 60 ı görmek istıyor.hedefim 57

Ah 50 ler. Bir zamanlar benim max kg 56 idi. Tartılmadan bilirdim, 56 oldum, hantal hissediyorum diye :D

Kesinlikle! Benim vazgeçilmezlerimden oldu. Hem çok kolay, 10 dk ya pişiyor. Fazlasını ayır, ertesi gün kullan. Hiç bişey olmaz. Hem de prebiyotik bir gıda.

Pirinç fena; hemen şeker dönüşüyor.

Ah 50 ler. Bir zamanlar benim max kg 56 idi. Tartılmadan bilirdim, 56 oldum, hantal hissediyorum diye :KK70:
bende ya 48 lerdeydim 55 benim için vuhhuuuuuu kilo aldım derdim taki 70i görene kadar:KK70::KK70::KK70:

bende ya 48 lerdeydim 55 benim için vuhhuuuuuu kilo aldım derdim taki 70i görene kadar:KK70::KK70::KK70:
Kader utansın :D ( suç kaderinmiş gibi yapalım :sus: )

meğer alışveriş ne kadar rahatmış eskiden di mi? Birşeyi denerken hiç bedeni olur mu diye endişem yoktu. Yakışacak mı diye denerdim, ya da denemeden alırdım. Şimdi bu bana olurmu diye standları gezerken, alışveriş çok keyifsiz.

Ay neyse...bekle bizi geliyoruz fit günler. Geliyoruz :halay:Benim de hedefim 60 inşallah:KK51:

Kader utansın :KK70: ( suç kaderinmiş gibi yapalım :sus: )

meğer alışveriş ne kadar rahatmış eskiden di mi? Birşeyi denerken hiç bedeni olur mu diye endişem yoktu. Yakışacak mı diye denerdim, ya da denemeden alırdım. Şimdi bu bana olurmu diye standları gezerken, alışveriş çok keyifsiz.

Ay neyse...bekle bizi geliyoruz fit günler. Geliyoruz :halay:Benim de hedefim 60 inşallah:KK51:
evet ya beni üst bedenim yaktı.netten alış veriş yapardım korkmadan.ama şimdi korkuyorum.yada dediğin gibi mağazadan alır çıkardım hop evde çekerdim üstüme şimdi ne mümkün:KK70::KK70::KK70:

evet ya beni üst bedenim yaktı.netten alış veriş yapardım korkmadan.ama şimdi korkuyorum.yada dediğin gibi mağazadan alır çıkardım hop evde çekerdim üstüme şimdi ne mümkün:KK70::KK70::KK70:
Benim de toto, baldır ve kollar. Kardeshian, Herkül arası bişeyim :D

Ay çok heves ettim bak şimdi; yeni yıla fit girelim, cicileri de hazır edelim :halay:

Benim de toto, baldır ve kollar. Kardeshian, Herkül arası bişeyim :KK70:

Ay çok heves ettim bak şimdi; yeni yıla fit girelim, cicileri de hazır edelim :halay:
vallaa iyi hırs yaptım ben.annem arada telefonda herşeyi diyete bağlasa da.başım ağryor desem yemek yemiyorsun sen diyor:KK70::KK70:

anneyken gercekten cocugun hıc doymuyormus gıbı gelıyor :D hep ac gozumde benım kız :D halbukı boyu kılosu yasının ustunde

oyuzden kucuk tabaklara koyuyorum yoksa bende annem gıbı ye ye ye dıye dıye tombık olmasına sebep olcam allah korusun

kızlar menulerınız cok guzel :KK200: miskamber cok ıyı 2-3 gundur menulerın kusursuz ozellıkle
samson da dönüşü muhtesem oldu :)

anneyken gercekten cocugun hıc doymuyormus gıbı gelıyor :KK70: hep ac gozumde benım kız :KK70: halbukı boyu kılosu yasının ustunde

oyuzden kucuk tabaklara koyuyorum yoksa bende annem gıbı ye ye ye dıye dıye tombık olmasına sebep olcam allah korusun

kızlar menulerınız cok guzel :KK200: miskamber cok ıyı 2-3 gundur menulerın kusursuz ozellıkle
Sağol canım. İyi ki topiğimiz var :KK200: Arada kilolarımı da buraya not düşeceğim, hedefe ulaşmak için hırs yapayım biraz.

Bu sabah 71,6 kg. :duduk:

anneyken gercekten cocugun hıc doymuyormus gıbı gelıyor :KK70: hep ac gozumde benım kız :KK70: halbukı boyu kılosu yasının ustunde

teşekkür ederim daha dikkatli olmaya başladım.diyetisyeni bırakmayı düşünüyorum tam emin olamasamda

eveeett bugunde gunluk rutın ıslerımı yapıp ofıse geldıımm 1 saat ıslerımı halledıp eve gecıcem
suan kahvemı ıcıyorum

sabah 1 haslanmıs yumurta
10 yesıl ve sıyah karısık zeytın
1 salatalık
1 mandalına
2 dılım peynır
bır tutam maydonoz
1 kase kerevız salatası yedım

aksam patlıcan domates sogan bıber közleyıp yanında kavrulmus sotelenmıs cevızlı kıyma ıle onunda yanında suzme yogurt yıcem
:kk77:

Back