Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo nelre varmiş ellerine sağlıkEki Görüntüle 2203133
Bugün hazirladiklarim
afıyet olsun gayet guzel valla hıc sakıncalı bırsey yok oh mis :)günaydınlar
pazar menü
sabah.........2 yumurta, 1 dilim peynir,1 çk kadar çökelerk,1 domates,tbe
öğle.............büyük bi kase yeşil salata,2 parça tavuk,yarım tbe
akşam.........1 kase mercimek çorba,yarım tbe
aralarda........1 avuç kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay
diyet listeme uymadım kafama göre takıldım.kendimi çok enerjik hissediyorum.sabah kuş gibiydimafıyet olsun gayet guzel valla hıc sakıncalı bırsey yok oh mis :)
sende saglıkgillerdensin ne guzel :) guzel beslendıkce o hafıflıgı enerjıyı hıssedıyor musun
kafana gore takılınca daha mı ıyı olmus ne :) sevındım senın adına onemlı olan ve guzel olan zaten bu his cok guzel dengelı ve doyurucu beslenmıssın sifa olsun oh mis :)diyet listeme uymadım kafama göre takıldım.kendimi çok enerjik hissediyorum.sabah kuş gibiydim
evet daha iyi oldu gibi.yani öyle hissettimkafana gore takılınca daha mı ıyı olmus ne :) sevındım senın adına onemlı olan ve guzel olan zaten bu his cok guzel dengelı ve doyurucu beslenmıssın sifa olsun oh mis :)
bende akşama karnabahar yemeyi planlıyorum.bol sarımsaklı yoğurtlabu sabah
2 haslanmıs yumurta
2 dılım kaşar 2 dılım antep peynırı
1 kase ayıklanmıs narı kasıkladım
1 fıltre kahve
1 kuru hurma
3 fındık
3 cevız
3 badem
1 avuc dolusu karısık kabak ve ay cekırdegı
aksama
kerevız salatası
mercımek corbası
soganlı cevızlı kıyma sote
haslanmıs lımonlu ve zeytınyagı ıle soslanmıs brokolı ve karnabahar var
her telden yıyesım var bugun
su ıcmeyı unutmayalım en en en onemlısı bılıyorsunevet daha iyi oldu gibi.yani öyle hissettim![]()
bende akşama karnabahar yemeyi planlıyorum.bol sarımsaklı yoğurtla
ya şişem masamda duruyordu bak unutuyorum.gidip su alam bari.az içmişimdir anca 500 mlsu ıcmeyı unutmayalım en en en onemlısı bılıyorsun
bugun limonlu su ıcıyorum arada ıyı oluyor acayıp ödem atıyor
uyuyana kadar daha olur o 2 lıtre :) yavas yavas sıkıntı yokya şişem masamda duruyordu bak unutuyorum.gidip su alam bari.az içmişimdir anca 500 ml
su ıcmeyı unutmayalım en en en onemlısı bılıyorsun
bugun limonlu su ıcıyorum arada ıyı oluyor acayıp ödem atıyor
tabı tabı gun ıcınde 2-3 bardak ıcıyorum 1 lımonu uce bolup yarım lıtrelık su bardagımda 3 defa da sabah oglen aksam seklındeLimonlu suyu sadece sabahları içmek gerek sanıyordum gün içinde ayrıca mı içiyorsunuz ?
Ben de o çorbadan istiyorum Nisaa.selam canlar
dun gece regl oldum bu hafta hava degısımınden mı cok yoruldugum ıcın mı nedır bılemedım 5 gun erken suprız yaptıya da lımonlu suların sökturucu ozellıgınden bılemedım
halım yok pek sabah 2 haslanmıs yumurta yedım
2 dılım peynır
1 avuc kuruyemıs
suan 1 kuru hurma ve fıltre kahve ıcıyorum
aksam tel sehrıyelı nohutlu yogurtlu tavuklu corba
patlıcan kebabı :)
gel bırlıkte yıyelım :)Ben de o çorbadan istiyorum Nisaa.
Çok bunaldım yaa..hiç işe odaklanamıyorum. Hafta sonu beslenme açısından berbattı, şimdi de sabah sabah işe gelirken dondurma yediğim yetmez gibi, bir de işte abla ıslak kek yapmış. Ona da hayır diyemedim tabii.