Uyumakta hiç hoşlanmıyorum zaman kaybı gibi geliyor az uyuyan çok yaşarBu listenin bir kaçı bende var.
Senin de uyku düzenin çok iyi değil sanırım Nisa, di mi?

Gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumakta hiç hoşlanmıyorum zaman kaybı gibi geliyor az uyuyan çok yaşarBu listenin bir kaçı bende var.
Senin de uyku düzenin çok iyi değil sanırım Nisa, di mi?
Bu ara diyet yüzünden çok bunaldım. Antep'te anasını ağlatmak istiyorumGeri sayım başladııı. Gelsin çörekler, börekler, uzun uzuuun sohbetler![]()
ben havuc rendelıyorum bazen elma ayva hıc denemedım deneyeyım :)Selamm kızlar,
Nisa ne güzel bilgiler paylaşmışsın, samsonum yulaflı kurabiye çok güzel denenecekler listesinin başına alındı :) dün akiam listenin başında yoğurtlu kereviz salatası vardı, akşam yemeğine bi arkadaşıma gittim bi baktım masada kereviz salata duruyor. İlk kez orada denedim çok hoşuma gitti, içine elma da rendelemiş kereviz ağır gelirse diye, ayva da olur dedi
bugun az yemıssın baya afıyet olsun sıfa olsunSabah menüsü,
1 haşlanmış yumurta, 10 kadar yeşil zeytin, 3-4 ceviz, 2-3 dilim kars kaşarı, 1 elmayı da işe giderken yolda kemirdim :) normalde bu benim için çok yetersiz bir menüetliekmek gününü cumadan perşembeye aldık o yüzden az yedim öğlene acıkayım diye.
İşten gelince beş buçuk gibi bir bardak kefir içtim ve dükkanı kapattım :) şu anda midemde hiçbir şişkinlik yok bu hissi seviyorum![]()
mide zafiyetı gecırtmeden nasıl herseyı mıdene stoklarım onu dusunuyorumBu ara diyet yüzünden çok bunaldım. Antep'te anasını ağlatmak istiyorum![]()
Buranın bana en büyük hediyesi sensin.mide zafiyetı gecırtmeden nasıl herseyı mıdene stoklarım onu dusunuyorum![]()
Haftasonu yemeyi düşündüğüm tatlıdan vazgeçtimyersem faydası olmayacak onun yerine kuruyemiş yerim hakkımı çocuğum yesin o yakar :)
Sabah menüsü,
1 haşlanmış yumurta, 10 kadar yeşil zeytin, 3-4 ceviz, 2-3 dilim kars kaşarı, 1 elmayı da işe giderken yolda kemirdim :) normalde bu benim için çok yetersiz bir menüetliekmek gününü cumadan perşembeye aldık o yüzden az yedim öğlene acıkayım diye.
İşten gelince beş buçuk gibi bir bardak kefir içtim ve dükkanı kapattım :) şu anda midemde hiçbir şişkinlik yok bu hissi seviyorum![]()
Buranın bana en büyük hediyesi sensin.
oyyyy kuzummBuranın bana en büyük hediyesi sensin.