Ayy benim de ama ben şu yulafa hiç ısınamadım.Eve de sokmuyorum alsam mı acaba biraz?canım nohabarinın karnabaharından ıstedı ama hesoslu soslu oy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy benim de ama ben şu yulafa hiç ısınamadım.Eve de sokmuyorum alsam mı acaba biraz?canım nohabarinın karnabaharından ıstedı ama hesoslu soslu oy
aynen deneyelımOo süper pratik o zaman harika:)
kurabıyelerı dene en azından bahsettıgımAyy benim de ama ben şu yulafa hiç ısınamadım.Eve de sokmuyorum alsam mı acaba biraz?
peynir tarifte yok sankiaynen deneyelım
sut ve peynırı karıstırmak dogru degıl dıye sut yerıne kasar peynırde denıcem bırgun bırını bırgun dıgerını
kasar da cok yaglı dıye ustune ınce dılımlenmısı sererım erıdıkce yayılır zaten 2 dılım kadar her porsıyona
ay kekikli falan
evet yaa, ben de o boğum boğum kollardan, bıngıldamıyan bacaktan istiyorum. Kesinlikle yatarak olmuyorayy battanıye ve sahlep :)
tam benım mevsımım geldı tam
sogukta vucudumuz daha diriliyor dipçik gıbı oluruz
bıraz bacak popoş göbüş calıstırırsam bılıyorsun nasıl bır vucut ıstedıgımı ah bendekı su usengeclık ah
Eki Görüntüle 2200742
bende kullanmadım.yulaf ezmesimi alacaz.geçen yulaf kepeği diye gördüm marketteAyy benim de ama ben şu yulafa hiç ısınamadım.Eve de sokmuyorum alsam mı acaba biraz?
bıngıldamayan bacakevet yaa, ben de o boğum boğum kollardan, bıngıldamıyan bacaktan istiyorum. Kesinlikle yatarak olmuyor![]()
ay çok güldüm bunaaay bizde yoğurtcuyuz.inanılmaz yoğurt özellikle akşamları ayran içerdim.ay boynu bükük emah gibi hissettim kendimi
Eki Görüntüle 2200743 bana ayran leblebi vermiyorlar anneeeeeeeeeeee
allah bereket versinçifter çifter mesajlar![]()
Kurabiyesi çok uzun süreli tok tutuyor. Sabah 9 yesen, en 2-3 e kadar tokluk garantiAyy benim de ama ben şu yulafa hiç ısınamadım.Eve de sokmuyorum alsam mı acaba biraz?
ıste bırde peynırle de deneyeyım dıyorum sabah cok guzel olur ya cıtır cıtır karnabahar :)peynir tarifte yok sanki
O zaman ben bugün alayım.Tavsiye edeceğin marka falan var mı?kurabıyelerı dene en azından bahsettıgım
hanı canın atıstırmalık ıstedıgınde yıyebılırsın 5 tane
Benim gerçekten kolum boğumlanmaya başlamıştı:)evet yaa, ben de o boğum boğum kollardan, bıngıldamıyan bacaktan istiyorum. Kesinlikle yatarak olmuyor![]()
yoo ozellıkle bır marka yok hangısı denk gelırse :)O zaman ben bugün alayım.Tavsiye edeceğin marka falan var mı?
sporla mı? çok güzel yaa, çok yakışıyor.Benim gerçekten kolum boğumlanmaya başlamıştı:)
Yok anam şişmanlıktan boğumlanma:))Yani kat kat şişko kola doğru ilerlemiştim de allahtan önlem aldım:)))sporla mı? çok güzel yaa, çok yakışıyor.
Yok anam şişmanlıktan boğumlanma:))Yani kat kat şişko kola doğru ilerlemiştim de allahtan önlem aldım:)))
ay alemsin AryaYok anam şişmanlıktan boğumlanma:))Yani kat kat şişko kola doğru ilerlemiştim de allahtan önlem aldım:)))
ha pardon ya okuduğunu anlayamamak benimkisiıste bırde peynırle de deneyeyım dıyorum sabah cok guzel olur ya cıtır cıtır karnabahar :)