• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

aidin salihin kitabını indirdim.kan gruplarına göre beslenmeyi savunan özbek doktor.bayadır aklımdaydı.alacaktım kitabı baktım indiriliyor indirdim.okumaya başladım.faydalı bilgiler var.
ay aidin salıhı sevmıyorum ben :KK43:
bıraz uc noktalarda gelıyor o kadın bana rahmetlı
ama sana faydası olursa ne ala
kan grubuna gore beslenme kıtabı almıstım ben baska bırıne aıt bır adamın
ondan yararlanmıstım
sen aıdını oku bak sevmezsen benım okudugum doktorunkını onerırım sana mehmet ali bulutdu sanırım

tuh ya kan grubuma gore karnabahar tavsıye edılmıyormus
aman yerım ucundan arada bırde olsa hergun yemedıkden sonra :)

ay aidin salıhı sevmıyorum ben :KK43:
bıraz uc noktalarda gelıyor o kadın bana rahmetlı
ama sana faydası olursa ne ala
kan grubuna gore beslenme kıtabı almıstım ben baska bırıne aıt bır adamın
ondan yararlanmıstım
sen aıdını oku bak sevmezsen benım okudugum doktorunkını onerırım sana mehmet ali bulutdu sanırım
oylemi.araştırma yaparken gördüm adını.ilk bikaç sayfa okudum çok mantıklı şeyler gibi geldi şimdilik.neden peki sevmedin.

oylemi.araştırma yaparken gördüm adını.ilk bikaç sayfa okudum çok mantıklı şeyler gibi geldi şimdilik.neden peki sevmedin.
mesela dıyorkı
cocuklar ıcın aşılar katıllerdır asının ıcerısınde domuz spermı var haram cocuk felcı kızamık asıları varya onlar yaptırmayın oyuzden dıyor
sonra dıyor kı dogum yapmadan once vajınal bolgenıze bal surun kolay dogum yapmanızı saglar
ona kalsa hıcbırsey yemeyeceksın sız yemedıkce hucreler zikir eder hastalıklardan korunursunuz ılac kullanmayın dıyor
okudum okudukdan sonra sevmedım yanı onyargım bıle yoktu halbukı ama anlatımı oyle bır anlatım kı salıverısı herseyı uc noktalarda :)

onun ogrencısı aıdın salıhın ogrencısı mehmet alı bulut
oda yazmıs kan gruba gore beslenme can bogazdan cıkar kıtabı
o mantıklı konusuyor onun kıtabını daha cok sevdım
aıdın salıhın ogrencısı halbukı :)

bu arada kendimize ufak bi listemi yapsak.liste yapılacak kadar sayımız var sanırım
lıste ısıne hıc gırmeyelım dıyorum ozaman dıger topıklerden farkımız kalmaz :)
kılo verınce sevıncımızı paylasalım kılo alınca aglama duvarı yapalım tarıfler paylasalım sohbet eslıgınde

ben zeytınde en cok hatay kırması yerım
zeytın salatası da cok yaparım acayıp lezzetlı olur
zeytın salatasının tarıfını vereyım dene bak
1 su bardagı tatlanmıs cekırdeksız yesıl zeytın
cok az ceyrek kuru sogan
1 tutam veya kucuk ıse yarım demet maydanoz
1 cay bardagı cevız
bunları guzelce mınık mınık dogruyoruz
ustune pul bıber tuz lımon azıcık zeytınyagı koyup harmanlayıp yıyoruz
tadına bak bayılacaksın
Çoook saol canım hem güzel doyurur bu, hem bunu hem de kerevizli salatayı muhakkak deneyeceğim, samsonum yulaflı tarifler paylaşmış onları da deneyeceğim hayatımda hiç yulaf almamıştım :) şu aralar benim tempo biraz yoğun olunca istediğim gibi hazırlayamıyorum yemeklerimi, yediklerim besleyici olmayınca öğün iki gündür üçe çıktı bu böyle gitmez gitmemeli :))

afıyet olsun :)
saat kacta yedıgının bır onemı yok aslında saat kacta uyudugunun onemı var :)
ben gece 2 den once uyumadıgım ıcın aksam 10 a kadar yemek yıyebılırım mesela
ama gece 11 de uyuyan bırı 7 de yemegını bıtırmıs olmalı baska bırsey yememelı

kacta uyumustun :)
12 gibi yatmıştım ama bence geç bir vakit 6dan sonra bişey yetince suçlu hissediyorum :))

Su ve yağ oranlarını ölçmesi hoşuma gitti sence alayım mı Nisacım?
dıjıtal tartılar yag su kas oranını olcuyor zaten 60 tl ye de var
ben 40 tl ye mı ne bır mılyoncular varya ordan stilevsınkını aldım kas yag oranını olcuyor memnunum

Çoook saol canım hem güzel doyurur bu, hem bunu hem de kerevizli salatayı muhakkak deneyeceğim, samsonum yulaflı tarifler paylaşmış onları da deneyeceğim hayatımda hiç yulaf almamıştım :) şu aralar benim tempo biraz yoğun olunca istediğim gibi hazırlayamıyorum yemeklerimi, yediklerim besleyici olmayınca öğün iki gündür üçe çıktı bu böyle gitmez gitmemeli :))

12 gibi yatmıştım ama bence geç bir vakit 6dan sonra bişey yetince suçlu hissediyorum :))
ya hıc sucluluk hıssetme ozaman yedıgın afıyet olsun :)

şuan için sana hoş gelebilir.ama belli bi beslenme düzeni tutturduğunda ideal kilona kavuştuğunda bence bi köşede atıl durumda kalabilir.fiyat bana fazla geldi özellikleri için.tabi param çok salla gitsin dersen al tabiki:KK70::KK70:

Son düzenleme:
mesela dıyorkı
cocuklar ıcın aşılar katıllerdır asının ıcerısınde domuz spermı var haram cocuk felcı kızamık asıları varya onlar yaptırmayın oyuzden dıyor
sonra dıyor kı dogum yapmadan once vajınal bolgenıze bal surun kolay dogum yapmanızı saglar
ona kalsa hıcbırsey yemeyeceksın sız yemedıkce hucreler zikir eder hastalıklardan korunursunuz ılac kullanmayın dıyor
okudum okudukdan sonra sevmedım yanı onyargım bıle yoktu halbukı ama anlatımı oyle bır anlatım kı salıverısı herseyı uc noktalarda :)
hım anladım.bikaç videosuna baktım.çok anlayamadım türkçesi biraz ağırdı.biraz okuyayım bakayım

onun ogrencısı aıdın salıhın ogrencısı mehmet alı bulut
oda yazmıs kan gruba gore beslenme can bogazdan cıkar kıtabı
o mantıklı konusuyor onun kıtabını daha cok sevdım
aıdın salıhın ogrencısı halbukı :)
kadın asya kökenli olduğu için dili biraz ağır sanırım.muhtemelen öğrencileri daha iyi anlamış bize göre uyarlamışlardır.şu benim tanıdıkların gittiğide onun öğrencisiymiş bahsedince oda oyle dedi

Back