- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
inan bilmedim.beyaz çay ekledi ceviz ekledi.şuan için bunlar.ama beklerdimki 'olur biraz daha istekli ol ne bilim motive edici şeyler söylesin.bide kahvaltıda iki dilim ekmek vardı arada tek dilim yiyordum.neden verdiğim listeye uymuyorsun dedi.az yemek kilo vermek değil dedi.listeye uymadığın için açlık çekiyorsundur dedi.akşamları bazen atıştırmalık istiyorum dedim o sebepten dedi.çok kilon yok iki buçuk ayda halledebilirsin aslında dedi çıkarken.ödem çayı vermişti.ilk hafta düzensiz içtim onada bozuldu.karşılıklı bozulduk.ben senın yerınde olsam dıyetısyenımı degıstırırdım
okadar pılav verıyor sonra vay efendım nıye az kılo verdın dıye pılavı gerı cıkarıyor
ustelık zeytın gıbı cok zengın bır gıdayı asla lısteden cıkarmaması gereken besını de cıkarıyor
1 kg 100 gr harıka bır kılo bu arada cok guzel vermıssın
3 kg verseydın bunun belkı 1 kg su yagdan gıdecektı onemlı olan dogru sekılde kılo vermek ne kadar kılo verdıgın degıl
bılmıyorum bana cok ters geldı dıyetısyenının onerılerı acıkcası senı bosuna yoruyor yıpratıyor . bırgun dayanamayıp of yeter ya deyıp pes etmenden bosa kurek salladıgını dusunup yılmandan cekınıyorum
dıyetısyenın yıpratıcı cunku
su arkadasımın dıyetısyenı dedıgın bahsettıgın kısı daha mantıklıydı sankı
o dediğim ankarada.onun için iş yerinden izin almam lazım iki gün.bide çocuklar var küçük iki tane.o zor olacak benim için.onun tedavi yöntemine bakıyorum şuan netten.