• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ben senın yerınde olsam dıyetısyenımı degıstırırdım
okadar pılav verıyor sonra vay efendım nıye az kılo verdın dıye pılavı gerı cıkarıyor
ustelık zeytın gıbı cok zengın bır gıdayı asla lısteden cıkarmaması gereken besını de cıkarıyor
1 kg 100 gr harıka bır kılo bu arada cok guzel vermıssın
3 kg verseydın bunun belkı 1 kg su yagdan gıdecektı onemlı olan dogru sekılde kılo vermek ne kadar kılo verdıgın degıl
bılmıyorum bana cok ters geldı dıyetısyenının onerılerı acıkcası senı bosuna yoruyor yıpratıyor . bırgun dayanamayıp of yeter ya deyıp pes etmenden bosa kurek salladıgını dusunup yılmandan cekınıyorum
dıyetısyenın yıpratıcı cunku
su arkadasımın dıyetısyenı dedıgın bahsettıgın kısı daha mantıklıydı sankı
inan bilmedim.beyaz çay ekledi ceviz ekledi.şuan için bunlar.ama beklerdimki 'olur biraz daha istekli ol ne bilim motive edici şeyler söylesin.bide kahvaltıda iki dilim ekmek vardı arada tek dilim yiyordum.neden verdiğim listeye uymuyorsun dedi.az yemek kilo vermek değil dedi.listeye uymadığın için açlık çekiyorsundur dedi.akşamları bazen atıştırmalık istiyorum dedim o sebepten dedi.çok kilon yok iki buçuk ayda halledebilirsin aslında dedi çıkarken.ödem çayı vermişti.ilk hafta düzensiz içtim onada bozuldu.karşılıklı bozulduk.
o dediğim ankarada.onun için iş yerinden izin almam lazım iki gün.bide çocuklar var küçük iki tane.o zor olacak benim için.onun tedavi yöntemine bakıyorum şuan netten.

SUHAN SUHAN aslında kilo verme motive işi. Benim bi arkadaşım uzaktan telefonla yapıyordu o işi. Sabahtan akşama kadar sürekli yediklerini yazıp “harikasın,süper gidiyorsun,olacak” vs gibisinden cevaplarla yürütülüyordu sistem. İşe de yarıyordu. Aslında bu topik de o işlevi görüyor ama işte insan para verince daha asılası geliyor yaptığı işe galiba:/ bilemedim.
Yani sen buraya,Nisa’ya daha da kanalize ol:)

Canım samsonncuğum:KK200:
Ancak vakit bulabildim. Kızım uyuyunca ancak girebiliyorum ama bazen onunla uyuduğum için hiç giremiyorum nete. Haftaya ev taşıyacağız,sene başı işleri falan biraz yoğun.
Katmer olmadı zaten yaaa:/ kuru çörek oldu resmen:)
Sen de bütün fazlalıkları at da kaçamakları gönül rahatlığıyla yap artık:KK54:
:KK68: inşallah canım yaa, bir 5-6 kg versem baya moral olacak.

Kolay gelsin size de. Yeni evinizin yine çok huzurlu bir yuva olsun inşallah :nazar::KK200:

inan bilmedim.beyaz çay ekledi ceviz ekledi.şuan için bunlar.ama beklerdimki 'olur biraz daha istekli ol ne bilim motive edici şeyler söylesin.bide kahvaltıda iki dilim ekmek vardı arada tek dilim yiyordum.neden verdiğim listeye uymuyorsun dedi.az yemek kilo vermek değil dedi.listeye uymadığın için açlık çekiyorsundur dedi.akşamları bazen atıştırmalık istiyorum dedim o sebepten dedi.çok kilon yok iki buçuk ayda halledebilirsin aslında dedi çıkarken.ödem çayı vermişti.ilk hafta düzensiz içtim onada bozuldu.karşılıklı bozulduk.
o dediğim ankarada.onun için iş yerinden izin almam lazım iki gün.bide çocuklar var küçük iki tane.o zor olacak benim için.onun tedavi yönetemine bakıyorum şuan netten.
arada ıctıgın tarcın cayı
lımonlu su
bunlar zaten odem atar
kerevız salatası bol maydonozlu salata bunlarda odem atar ılla caya gerek yok aslında

atıstırmak ıstemenın sebebı pılav
pılav yerıne 1 tabak fazla yemek ye mesela yada 1 tabak fazlada salata 2 kasık pılav ıle 1 tabak salata esdeger hangısı daha doyurucu dusun
mesela ayran mutlaka ekle menune derım acayıp tok tutan ve yag yakan bırsey benım kerevız salatası ve ayran oldu zaayıflamama asıl yardımcı

gunde 2 bardak ayran ıcınce ne demek ıstedıgımı anlayacaksın 2 hafta sonra gozle gorulur ıncelme oluyor ama ılac gıbı gunluk ıcılmelı

moralını bozma . uyumunuz tutmamıs sadece bu sey gıbı tum doktorlar tıp egıtımı almıstır ama kımı doktor daha cok sevılır daha cok hastası vardır daha cok guvenırsın
emınım ısını ıyı yapmak ısteyen bırıdır ama bellıkı gelen kısıye cok hakim degıl uyum saglayamamıs yakalayamamıssınız o ortak amacı bırlıkte.

soyleyıp soyleyıp gecıyor sunu yap bunu yap dıyor bunu zaten sen bılıyorsun :) senın ıhtıyacın olan sey baska gunluk alman gereken kalorıyı karbonhıdrat proteın lıf mıktarını dengelı bır sekılde saglamak ama doyarak
2 kasık pılav la karbonhıdratı ve yagı almanı saglayacagına kabak salatası yap zeytınyaglı dese hem doyacak hem zayıflayacaksın halbukı

dıyetkapımda dıye bır uygulama var o bıle daha basarılı hazır yemek alman gereken besınler onune yıkanıp dogranıp pısmıs gelıyor mıs gıbı :D

sen kendı vucudunu kendın daha ıyı tanırsın dedıgım gıbı verdıgın kılo az bır kılo degıl asla moralını bozma rakamlara tartıya takılma amac yag yakmak 70 kılo olup 38 beden gıyınen de var 55 kılo olup 38 beden gıyınen de ...

SUHAN SUHAN aslında kilo verme motive işi. Benim bi arkadaşım uzaktan telefonla yapıyordu o işi. Sabahtan akşama kadar sürekli yediklerini yazıp “harikasın,süper gidiyorsun,olacak” vs gibisinden cevaplarla yürütülüyordu sistem. İşe de yarıyordu. Aslında bu topik de o işlevi görüyor ama işte insan para verince daha asılası geliyor yaptığı işe galiba:/ bilemedim.
evet burayı bulmam çok iyi oldu.tamamen tesadüf .tam siteyi kapatıyordum ana sayfada akışta gördüm.zaten nscckts pilavın listede olmasını garipsemişti

Kızlar, karnıbahar muhabbeti geçmiş önceki sayfalarda. Eşim, yumutra,yulaf,azıcık yağ,süt,karabiber ile sos yapıp üstüne döküyor. Fırında pişiriyor,çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim:KK66:
aha bu ılgımı cektı ıste
haftasonu yapıcam bunu kahvaltıya :)

:KK36:

arada ıctıgın tarcın cayı
lımonlu su
bunlar zaten odem atar
kerevız salatası bol maydonozlu salata bunlarda odem atar ılla caya gerek yok aslında

atıstırmak ıstemenın sebebı pılav
pılav yerıne 1 tabak fazla yemek ye mesela yada 1 tabak fazlada salata 2 kasık pılav ıle 1 tabak salata esdeger hangısı daha doyurucu dusun
mesela ayran mutlaka ekle menune derım acayıp tok tutan ve yag yakan bırsey benım kerevız salatası ve ayran oldu zaayıflamama asıl yardımcı

gunde 2 bardak ayran ıcınce ne demek ıstedıgımı anlayacaksın 2 hafta sonra gozle gorulur ıncelme oluyor ama ılac gıbı gunluk ıcılmelı

moralını bozma . uyumunuz tutmamıs sadece bu sey gıbı tum doktorlar tıp egıtımı almıstır ama kımı doktor daha cok sevılır daha cok hastası vardır daha cok guvenırsın
emınım ısını ıyı yapmak ısteyen bırıdır ama bellıkı gelen kısıye cok hakim degıl uyum saglayamamıs yakalayamamıssınız o ortak amacı bırlıkte.

soyleyıp soyleyıp gecıyor sunu yap bunu yap dıyor bunu zaten sen bılıyorsun :) senın ıhtıyacın olan sey baska gunluk alman gereken kalorıyı karbonhıdrat proteın lıf mıktarını dengelı bır sekılde saglamak ama doyarak
2 kasık pılav la karbonhıdratı ve yagı almanı saglayacagına kabak salatası yap zeytınyaglı dese hem doyacak hem zayıflayacaksın halbukı

dıyetkapımda dıye bır uygulama var o bıle daha basarılı hazır yemek alman gereken besınler onune yıkanıp dogranıp pısmıs gelıyor mıs gıbı :KK70:

sen kendı vucudunu kendın daha ıyı tanırsın dedıgım gıbı verdıgın kılo az bır kılo degıl asla moralını bozma rakamlara tartıya takılma amac yag yakmak 70 kılo olup 38 beden gıyınen de var 55 kılo olup 38 beden gıyınen de ...
çok tşk ederim çok iyi anladın beni vallahi.ikindi ara öğünde ayran var.akşam yemeğinde yok.öğleyinde 4 kaşık yoğurt var.sayarak yapıyorum.tahıl. 1'e ekmek 4'e düştü (ara öğünde leblebi vardı o ekmek grubundaydı .oda çıktı) çorba tahıl grubundaydı akşam 1 kase.bu topikle motive olacağıma inanıyorum.

he he , evet yaa, iyice kış bastırıp battaniye altında gömülme sezonunu açmadan biraz hareketlensem iyi olacak :KK70:
ayy battanıye ve sahlep :)
tam benım mevsımım geldı tam
sogukta vucudumuz daha diriliyor dipçik gıbı oluruz
bıraz bacak popoş göbüş calıstırırsam bılıyorsun nasıl bır vucut ıstedıgımı ah bendekı su usengeclık ah
depositphotos_133422202-stockafbeelding-mooie-gespierde-fit-vrouw.jpg

çok tşk ederim çok iyi anladın beni vallahi.ikindi ara öğünde ayran var.akşam yemeğinde yok.öğleyinde 4 kaşık yoğurt var.sayarak yapıyorum.tahıl. 1'e ekmek 4'e düştü (ara öğünde leblebi vardı o ekmek grubundaydı .oda çıktı) çorba tahıl grubundaydı akşam 1 kase.bu topikle motive olacağıma inanıyorum.
leblebı ben cok tuketırım hem tok tutuyor hemde vıtamınlı
sayıyla olması kotu ya 4 kasık yogurt dusunuyorum da bız haftada 10 kg yogurt yıyoruz ben esım ve 3 yasındakı kızım :D 4 kasık yogurt 2 bardak ayran kesmez sahsen benı gunde 2 lıtre ayran ıcıyoruz bız
sımdı az yıyorsun ya vucut buna alısacak daha az yemek gerekecek yas ılerledıkce hareket azalacak daha da porsıyon kuculecek sonra tartıda zayıf ama gobek cevresı yaglı nesıller olarak cogalıp gıdıyoruz

ben 2 ögün ama paşalar gıbı oturup yemek daha dogru olur yaklasımındayım maksımum 3 ögün
aksamı veya oglenı hafıf tutarak kahvaltıyı cok zengın yaparak aralarda acıkırsan badem kahve cay bıtkı cayları leblebı ıle gecıstırerek

deneme yanılmayla bulucaz en dogrusunu bakalım :)

leblebı ben cok tuketırım hem tok tutuyor hemde vıtamınlı
sayıyla olması kotu ya 4 kasık yogurt dusunuyorum da bız haftada 10 kg yogurt yıyoruz ben esım ve 3 yasındakı kızım :KK70: 4 kasık yogurt 2 bardak ayran kesmez sahsen benı gunde 2 lıtre ayran ıcıyoruz bız
sımdı az yıyorsun ya vucut buna alısacak daha az yemek gerekecek yas ılerledıkce hareket azalacak daha da porsıyon kuculecek sonra tartıda zayıf ama gobek cevresı yaglı nesıller olarak cogalıp gıdıyoruz

ben 2 ögün ama paşalar gıbı oturup yemek daha dogru olur yaklasımındayım maksımum 3 ögün
aksamı veya oglenı hafıf tutarak kahvaltıyı cok zengın yaparak aralarda acıkırsan badem kahve cay bıtkı cayları leblebı ıle gecıstırerek

deneme yanılmayla bulucaz en dogrusunu bakalım :)
ay bizde yoğurtcuyuz.inanılmaz yoğurt özellikle akşamları ayran içerdim.ay boynu bükük emah gibi hissettim kendimi :KK70::KK70::KK70:
hqdefault.jpg bana ayran leblebi vermiyorlar anneeeeeeeeeeee

Kızlar, karnıbahar muhabbeti geçmiş önceki sayfalarda. Eşim, yumutra,yulaf,azıcık yağ,süt,karabiber ile sos yapıp üstüne döküyor. Fırında pişiriyor,çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim:KK66:
Haşladıktan sonra fırına veriyorsunuz değil mi?

canım nohabarinın karnabaharından ıstedı ama he :D soslu soslu oy

Back