• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

bugün gittim popeyese :(
2 gündür motivem yerlerde
offff istemeden sürekli pes ediyorum
nerde vermem gereken o 25 kilo

Kilo veremiyorum triplerine girip başınızın etini yedim ya günlerce:))Nisacım ben sana karnabaharla nasıl yemekler yaptın diyet süresince diye soracaktım.Çok severim, orta boy bir tane aldım.
ay karnabaharı cok severım ben kıtır kıtır yerım
salatalara dograyıp yıyorum dırek cerez gıbı koparıp koparıp yıyorum :)
bırde lımon ve zeytınyagı ıle yemegı severım
fırında tavuk yaptıgım zaman mantar karnabahar havuc kabak falan da koyarım tepsıye pısırır yerım

günaydınlar..
dün diyetisyen günümdü.sonuç çok iyi değil. üç kilo bekliyordum 1 kilo 100 gr gitmiş dedi:olamaz:.pilav ve makarna vardı listemde liste dışı kaldılar.zeytinde aynı şekilde.hadi plav falan tamamda zeytinden ne istedi pufff:ruh:

N nscckts canım cevizli kereviz salatasının tarifini yazar mısın :) belki arada yazılmıştır gerçi konuda arattım ama bulamadım, ilk sayfaya ekleyebilirsen şu gariplere süper bir amme hizmeti yapmış olursun :halay:

Dünkü menüm:
Sabah 07:30
1 haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
1 avuç çiğ fındık-ceviz
1 muz
2-3 dilim eski kaşar
Annem evdeki sütün hepsiyle yoğurt mayalamış kefir içemedim iki üç gündür :D

Öğlen 13
Bol sebzeli mücver, yoğurt, 5-6 gün kurusu kayısı

akşam 3-4 km yürüdüm öğlen de erken yiyince epey acıkmıştım 20:30'da 4-5 ceviz ile bir tane muz yedim, günah işlemiş sayılır mıyım geç yedim diye N nscckts :D

Bu sabah 07:30:
1 haşlanmış yumurta
10 kadar yeşil zeytin (dün hatay kırması aldım teyze yeni kurmuş çok acıydı fazla yiyemedim o yüzden, yoksa kahvaltıda yeşil zeytin kadar sevdiğim çok az şey var:dondurma:)
3-4 dilim taze kaşar
1 su bardağı kefir
4-5 ceviz

bugün etliekmek günü diye her zamanki tıka basa kahvaltımı yapmadım :KK53:

günaydınlar..
dün diyetisyen günümdü.sonuç çok iyi değil. üç kilo bekliyordum 1 kilo 100 gr gitmiş dedi:olamaz:.pilav ve makarna vardı listemde liste dışı kaldılar.zeytinde aynı şekilde.hadi plav falan tamamda zeytinden ne istedi pufff:ruh:
ben senın yerınde olsam dıyetısyenımı degıstırırdım
okadar pılav verıyor sonra vay efendım nıye az kılo verdın dıye pılavı gerı cıkarıyor
ustelık zeytın gıbı cok zengın bır gıdayı asla lısteden cıkarmaması gereken besını de cıkarıyor
1 kg 100 gr harıka bır kılo bu arada cok guzel vermıssın
3 kg verseydın bunun belkı 1 kg su yagdan gıdecektı onemlı olan dogru sekılde kılo vermek ne kadar kılo verdıgın degıl
bılmıyorum bana cok ters geldı dıyetısyenının onerılerı acıkcası senı bosuna yoruyor yıpratıyor . bırgun dayanamayıp of yeter ya deyıp pes etmenden bosa kurek salladıgını dusunup yılmandan cekınıyorum
dıyetısyenın yıpratıcı cunku
su arkadasımın dıyetısyenı dedıgın bahsettıgın kısı daha mantıklıydı sankı

Bu sabah 07:KK30:
1 haşlanmış yumurta
10 kadar yeşil zeytin (dün hatay kırması aldım teyze yeni kurmuş çok acıydı fazla yiyemedim o yüzden, yoksa kahvaltıda yeşil zeytin kadar sevdiğim çok az şey var:dondurma:)
3-4 dilim taze kaşar
1 su bardağı kefir
4-5 ceviz

bugün etliekmek günü diye her zamanki tıka basa kahvaltımı yapmadım :KK53:
ben zeytınde en cok hatay kırması yerım
zeytın salatası da cok yaparım acayıp lezzetlı olur
zeytın salatasının tarıfını vereyım dene bak
1 su bardagı tatlanmıs cekırdeksız yesıl zeytın
cok az ceyrek kuru sogan
1 tutam veya kucuk ıse yarım demet maydanoz
1 cay bardagı cevız
bunları guzelce mınık mınık dogruyoruz
ustune pul bıber tuz lımon azıcık zeytınyagı koyup harmanlayıp yıyoruz
tadına bak bayılacaksın

Dünkü menüm:
Sabah 07:30
1 haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
1 avuç çiğ fındık-ceviz
1 muz
2-3 dilim eski kaşar
Annem evdeki sütün hepsiyle yoğurt mayalamış kefir içemedim iki üç gündür :KK70:

Öğlen 13
Bol sebzeli mücver, yoğurt, 5-6 gün kurusu kayısı

akşam 3-4 km yürüdüm öğlen de erken yiyince epey acıkmıştım 20:30'da 4-5 ceviz ile bir tane muz yedim, günah işlemiş sayılır mıyım geç yedim diye N nscckts :KK70:
afıyet olsun :)
saat kacta yedıgının bır onemı yok aslında saat kacta uyudugunun onemı var :)
ben gece 2 den once uyumadıgım ıcın aksam 10 a kadar yemek yıyebılırım mesela
ama gece 11 de uyuyan bırı 7 de yemegını bıtırmıs olmalı baska bırsey yememelı

kacta uyumustun :)

N nscckts canım cevizli kereviz salatasının tarifini yazar mısın :) belki arada yazılmıştır gerçi konuda arattım ama bulamadım, ilk sayfaya ekleyebilirsen şu gariplere süper bir amme hizmeti yapmış olursun :halay:
1 kucuk kerevız 1 havuc rendelıyorum
suzme sarımsaklı veya sarımsaksız farketmez goz kararı yogurtluyorum ıcıne bıraz da tuz
ustune tavada zeytınyagı ve pul bıberı ısıtıyorum
1 tatlı kasıgı pul bıberlı yagı 1 tabak salataya gezdırıp ustune cevız koyup yıyorum hepsı bu :)

bu sabah
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
yarım muz yarım mandalına
2 dılım peynır
5 zeytın
1 fıltre kahve ıctım

aksam kıymalı turlu yemegım var 2 tabak yerım :)

bu sabah
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
yarım muz yarım mandalına
2 dılım peynır
5 zeytın
1 fıltre kahve ıctım

aksam kıymalı turlu yemegım var 2 tabak yerım :)

afiyet olsun
bişey sorucam yulaf lapası yiyormusunuz hiç birkere denemelik yaptım ama hiç hoşuma gitmedi
eğer varsa tarifleriniz yazabilir misiniz dicektim :)

afiyet olsun
bişey sorucam yulaf lapası yiyormusunuz hiç birkere denemelik yaptım ama hiç hoşuma gitmedi
eğer varsa tarifleriniz yazabilir misiniz dicektim :)
yulaf lapasını hıc yemedım ben azcık bogazıma duskunum lezzetlı seyler yerım o tarz seylerı yersem hastanelık olurum kesın :D
ama yulaflı bır kurabıye yapmıstım Samsonn Samsonn tarıf etmıstı o cok lezzetlıydı cok sevmıstım cayın yanında harıka oluyor
un yerıne yulaf kullanmıstım
mesela soyle bır tarıf yapabılırsınız
mesela tatlı kurabıye ıcın
2 su bardagı yulaf unu veya yulaf
1 tatlı kasıgı pekmez
1 yumurta
orman meyvelerı kuru uzum kuru ıncır kuru kayısı falan
bunları harmanlayıp dondurma kasıgıyla kagıt serılı tepsıde pısırıp yıyebılırsın lezzetlı oluyor oyle kıtır kıtır

veya dogranmıs zeytın peynır yulaf bıraz tuz azıcık yogurtla baharatla harmanlayıp goz kararı bır kıvam ıle kasık kasık tepsıye koyarak pısırıp tuzlu kurabıye gıbı de yıyebılırsın oda guzel oluyor

Fitssyyyy! :KK36:

Arada ciddi kaçamaklar oldu bende , ama yeniden düzene girmeye çalışıyorum Nisa'nın topiğinde.

Yoğun musun? Daha sık uğranasa buralara. Katmer de ne, midene oturur o:KK20:
Canım samsonncuğum:KK200:
Ancak vakit bulabildim. Kızım uyuyunca ancak girebiliyorum ama bazen onunla uyuduğum için hiç giremiyorum nete. Haftaya ev taşıyacağız,sene başı işleri falan biraz yoğun.
Katmer olmadı zaten yaaa:/ kuru çörek oldu resmen:)
Sen de bütün fazlalıkları at da kaçamakları gönül rahatlığıyla yap artık:KK54:

Back