• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Selam kızlar, N nscckts Samsonn Samsonn diğer kızları tanımıyorum:/
Nabersiniz? Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme:KK200:
Ben ekmeği seve seve yiyorum hala:hamarat: hatta evde katmer yapmaya bile başladım:oops: kilomda değişen bişey yok neyse ki, kızım sağolsun:KK37:
bugün koşuya başladım, daim olur inşallah :dua:
Fitssyyyy! :KK36:

Arada ciddi kaçamaklar oldu bende , ama yeniden düzene girmeye çalışıyorum Nisa'nın topiğinde.

Yoğun musun? Daha sık uğranasa buralara. Katmer de ne, midene oturur o:KK20:

ay ben cok pıs bogazım ben olsam buna az kıyma veya kusbası et hıc olmadı tavuk azcık sulu salcalı yanı bıldıgın turluye cevırırdım :KK70: sen tam dıyet yemegı yapıyorsun

yok kız anca bu kadarını becebildiğimden. Akşam tam olarak ne yediğime hiç girmeyilim, kafayı yediğim kesin :( evde akşam yemeği olayını tamamen kaldırmalıyım.

Biz üniversiteden beri tanışıyoruz.Ama 10 yıldır beraberiz 34 yaşında iki tane düğün yaptım da evlendim bu kadar geç evleniyorum bari vurayım görgüsüzlüğün dibine dedim.Ayy görümcelerim falan kart geline bak hele neler yaptırdı dediler ahahahaahaahaha:))

ha ha :D :D çok hoşsun Aryaa. Sefan olsun :halay::halay:

walla bi ara sadece tozunu alıyordum boş boş duruyordu
ig de görünce eliptikle ne hale gelmişler
başladım bende
Evet, düzenli yapınca faydasını gören çok insan var. Gerçekten süper bi alet aslında, hem üst hem alt vücud çalışıyor ve TV karşısına koysan günde 30 dk her halükarda çok rahat yapılır.

Selam kızlar, N nscckts Samsonn Samsonn diğer kızları tanımıyorum:/
Nabersiniz? Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme:KK200:
Ben ekmeği seve seve yiyorum hala:hamarat: hatta evde katmer yapmaya bile başladım:oops: kilomda değişen bişey yok neyse ki, kızım sağolsun:KK37:
bugün koşuya başladım, daim olur inşallah :dua:
e sen ye zaten sen yemeyeceksın de kım yıyecek :)
afıyet olsun canım :KK36:
bız ıyıyız aynen devam hersey yolunda
allah acısını gostermesın o kuzunun elınden kurtulma emi :KK36:

canlar benım bu sabah yedıklerım
2 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
10 zeytın
1 salatalık
1 mandalına
1 fıltre kahve

aksama haslanmıs tavuk gogsu
mercımek corbası