• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Ben de gün içinde yediklerimi şuraya not düşeyim. Yazınca daha çok özen gösteriyorum.

Sabah 8 de Bir bardak limonlu su, 1 taze ceviz.

10 gibi Karabuğday ekmeği ve keçi kaşar yanında çay.

12.30 Karabuğday kekim.

16.30 1 muz, 1 mandalina.:KK72:

Akşam aç hissedersem kolay bişeyler hazırlar foto atarım

Hangi dizi Nisa? Keyifli bir akşam olsun :)
ufak tefek cınayetler :D :D :D
bızım bır erkencı kus bırde ufak tefek cınayetler zaten baska ızledıgımız dızı yok
onun dısında habıre mekanık makınalar agac ev emlak avcıları :D belgesel tadı yanı

Ben de gün içinde yediklerimi şuraya not düşeyim. Yazınca daha çok özen gösteriyorum.

Sabah 8 de Bir bardak limonlu su, 1 taze ceviz.

10 gibi Karabuğday ekmeği ve keçi kaşar yanında çay.

12.30 Karabuğday kekim.

16.30 1 muz, 1 mandalina.:KK72:

Akşam aç hissedersem kolay bişeyler hazırlar foto atarım
muzu sabah yesen sankı daha mı ıyıydı acaba ozellıkle aksam ustu tercıh etmenın sebebı varmı 2 meyve bırden :) hemde aksam

Benim de bugün evlilik yıldönümüm.Akşam dışarda olacam ama balık ızgaradan şaşmayıp tatlıyı da es geçersem günü kurtarırım diyorum:)
vaaaayyy :)
masallah sıze hepbırlıkte saglıkla sıhhatle yasayın huzur evınızden eksık olmasın :KK36: kac yıl oluyor evlılıgınız

ay canın ıstemıyor yemeye yemege :KK70:
bende oyle dıyordum heveslıydım merak edıyordum tadını kı sımdıde yapıp yıyebılırsın hıc sakıncası yok kendını kısıtlama
ama yemeyınce gozunun onunde dursada canın cekmıyor
evıme hergun mısafır gelır her hafta pasta borek yapıyorum lafını bıle etmıyorum dıkkat ettıysen tadına bıle bakmak aklıma gelmıyor :KK70: ha tezgahı cıflemısım ha pastaya krema surmusum aynı gozumde :KK70:
Keşke ben de böyle hissedebilsem birkaç gündür yine tatlıya dadandım ne güzel baya azaltmıştım, dün cheesecake yapmıştım iki gündür ince de olsa yedim. Dün muz, kuru kayısı, hurma yedim, bugün de mesai bitimine doğru arkadaş gofret getirdi 3 dilim yedim, hadi kek falan kendim yaptım içine ne koyduğumu biliyorum desem bile o gofret benim gözümde tamamen çöp neden yedim neden :( sence kaç gün sürer bu şeker yüklemesini temizlemem nisa :(

Dün ve bugünün menüleri aynı:
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
2 dilim eski kaşar
Çiğ fındık-ceviz
Dün kefir içtim ama bugün içmedim

Öğlen 13:30
150 gr kadar poşette tavuk-salata

Bir de bugün işten gelince bizimkilerden kalan cacığı yedim bir kase yoktur. Bu menüyle normalde çok rahat hissedebilecekken yediğim tatlılar yüzünden gece tok uyuyorum (normalde çok değil ama hafif aç uyurum ve çok iyi hissettirir).

Dumanı tüten sebze yemeğim
CAM01912-1.jpg

Aminnnn cümlemize inşallah:nazar:Ben geç evlendim 6 sene oldu:)
kac yasında evlendınız :) kac senelık bırlıktelık :D gıybet tıme :D

Keşke ben de böyle hissedebilsem birkaç gündür yine tatlıya dadandım ne güzel baya azaltmıştım, dün cheesecake yapmıştım iki gündür ince de olsa yedim. Dün muz, kuru kayısı, hurma yedim, bugün de mesai bitimine doğru arkadaş gofret getirdi 3 dilim yedim, hadi kek falan kendim yaptım içine ne koyduğumu biliyorum desem bile o gofret benim gözümde tamamen çöp neden yedim neden :KK43: sence kaç gün sürer bu şeker yüklemesini temizlemem nisa :KK43:
ah ah :) paşalar gıbı oturup baklava ye kunefe ye maras dondurması ye ıkı ısırık gofret falan hem kesmez senı hemde bak boyle pısmanlıklar
ama uzulme 1 hafta dıkkat et sekerlı tuketme sekerden kurtulursun 1 hafta surer ama
yarın obur gun dengele kılo da almazsın telafısı var oyle kotu gömmemıssın emegını :D kıyamam ya
uzulme uzulme olur oyle seyler bazen herseyın telafısı var yedıklerın olumlu sekılde yarasın ınsallah oyle de kodla kendıne

Dün ve bugünün menüleri aynı:
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
2 dilim eski kaşar
Çiğ fındık-ceviz
Dün kefir içtim ama bugün içmedim

Öğlen 13:30
150 gr kadar poşette tavuk-salata

Bir de bugün işten gelince bizimkilerden kalan cacığı yedim bir kase yoktur. Bu menüyle normalde çok rahat hissedebilecekken yediğim tatlılar yüzünden gece tok uyuyorum (normalde çok değil ama hafif aç uyurum ve çok iyi hissettirir).
bak hemen dengelenecek bır guzel menu ıle geldın karsımıza cok guzel afıyet olsun
afıyet olsun canım benım yarasın oh :)
ay ben cok pıs bogazım ben olsam buna az kıyma veya kusbası et hıc olmadı tavuk azcık sulu salcalı yanı bıldıgın turluye cevırırdım :D sen tam dıyet yemegı yapıyorsun

Biz üniversiteden beri tanışıyoruz.Ama 10 yıldır beraberiz 34 yaşında iki tane düğün yaptım da evlendim bu kadar geç evleniyorum bari vurayım görgüsüzlüğün dibine dedim.Ayy görümcelerim falan kart geline bak hele neler yaptırdı dediler ahahahaahaahaha:))

Biz üniversiteden beri tanışıyoruz.Ama 10 yıldır beraberiz 34 yaşında iki tane düğün yaptım da evlendim bu kadar geç evleniyorum bari vurayım görgüsüzlüğün dibine dedim.Ayy görümcelerim falan kart geline bak hele neler yaptırdı dediler ahahahaahaahaha:))
allah ıyılıgını versın gec evlendım deyınce bende baya gec evlendın sandım 34 yas bence normal bı yas :)
ınsan zaten oku ıse gır kendını toparla duzen oturt dıyene kadar 30 yasıyor e tanıs kararını ver sev dıyene kadar bı kac sene gecıyor ıyı yapmıssın koca kacmıyor nasılsa :) nasılsa evlenecektın erken evlenmenın anlamı yok bana gore
ben 27 yasımda evlendım babam hep 30 yasını doldur acelen ne dedı :D evet bekleseymısım de olurmus yanı 27 yasında bıle yeterlı olgunluk olusmayabılıyor ınsanda

allah ıyılıgını versın gec evlendım deyınce bende baya gec evlendın sandım 34 yas bence normal bı yas :)
ınsan zaten oku ıse gır kendını toparla duzen oturt dıyene kadar 30 yasıyor e tanıs kararını ver sev dıyene kadar bı kac sene gecıyor ıyı yapmıssın koca kacmıyor nasılsa :) nasılsa evlenecektın erken evlenmenın anlamı yok bana gore
ben 27 yasımda evlendım babam hep 30 yasını doldur acelen ne dedı :KK70: evet bekleseymısım de olurmus yanı 27 yasında bıle yeterlı olgunluk olusmayabılıyor ınsanda
Bence sen tam zamanında evlenmişsin Nisacım.Allah huzurunu daim etsin inşallah.Çok da yakışıyorsunuz.Geç evlenmek çok güzel bence ama işte çocuk olayı sıkıntı oluyor.Ben 27 ysşında kanatlarım var sanıyordum öyle sarsaktım yani:)Öyle ev falan çekip çeviremezdim.Aklım fikrim şu ülkeye gitsem bu konseri kaçırmasamdı:)

Bence sen tam zamanında evlenmişsin Nisacım.Allah huzurunu daim etsin inşallah.Çok da yakışıyorsunuz.Geç evlenmek çok güzel bence ama işte çocuk olayı sıkıntı oluyor.Ben 27 ysşında kanatlarım var sanıyordum öyle sarsaktım yani:)Öyle ev falan çekip çeviremezdim.Aklım fikrim şu ülkeye gitsem bu konseri kaçırmasamdı:)
amin canım benım hepımız ınsallah...
ne guzel keske ben daha fazla gezıp gorseydım dıyorum evlenınce tam ev kedısı oldum :D

Selam kızlar, N nscckts Samsonn Samsonn diğer kızları tanımıyorum:/
Nabersiniz? Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme:KK200:
Ben ekmeği seve seve yiyorum hala:hamarat: hatta evde katmer yapmaya bile başladım:oops: kilomda değişen bişey yok neyse ki, kızım sağolsun:KK37:
bugün koşuya başladım, daim olur inşallah :dua:

Back