Sağlıklı beslenirken;

Ahahahah:) Senin doktor da benimkinden halliceymiş.Benim gittiğim de hiç çekinmeden pat diye sokuyor lafı.Zayıflama ile ilgili dünya çapında korkunç bir sektör var.Para akışının devamlılığını ancak biraz zayıflatıp çokça kilo aldırarak sağlayabiliyorlar.
bu gözle hiç bakmamıştım:KK70::KK70:güven sorunu yaşıyorum şuan diyetisyenime karşı:KK70::KK70::KK70::KK70:

kesınlıkle
benım doktoru tercıh etmemın sebebı kendısı ödüllü bır prof
2 alanda uzman ıc hastalıkları ve kalp damar
ınsan vucudunu en ıyı cozen kısıler bunlar sonucta bu alanda uzmanlasmıs prof olmus
bırde antepde seker hastalarına sekerden kurtulması ıcın amelıyat ıle uygulama yapan ılk bunu buraya getıren doktor
turkıyede bu amelıyatı bır kac kısı yapıyor dusun
kaynım 38 yasında 15 yıllık seker hastasıydı ınsulın ıgne kullanıyordu organları cok kotu durumdaydı
amelıyat ettı 4 ay falan oluyor heralde
arada kontrole de gıdıyor
sekerden kurtuldu :)
bagırsakda bı nokta varmıs o bolumu alıp oraya bagırsakla uyumlu yerlesım yaptı
baya agır bır amelıyat cok uzun surdu bızı cok korkuttu
sımdı cok saglıklı normal bızım gıbı beslenıyor ılac bıle kullanmıyor kurtuldu sekerden

yanı boyle bı doktor
bana bu doktoru kayınvalıdem onerdı ben ılk dıyetısyene gıdıcektım gıtme sakın sen kendınde sekerden suphelenıyorsan once benım doktora gıt dedı de oyle bu doktoru buldum cok da arastırdım
baska sehırlerden hastalar gelıyor buna
çok merak ettim adı ne

bu gözle hiç bakmamıştım:KK70::KK70:güven sorunu yaşıyorum şuan diyetisyenime karşı:KK70::KK70::KK70::KK70:
ben hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım oda lısanslı voleybol oynuyordum beslenmen ona gore oluyor malum :KK70: kadın bana ekmek verıyor habıre 6 ogun yemek 4 dılım ekmek var gunluk
mutlaka ekmek yemelısın dıyor mutlaka ekmeksız karbonhıdratsız olmaz

ıyıde dedım belkı colyak hastasıyım ? belkı gluten hassasıyetım var ? karbonhıdrat bırtek ekmekde yok kı ? en ıyı en buyuk karbonhıdrat kabaktır . gunde 2 ogun kabaklı bırseyler veya gunde 1 ogun kabak yesem tamam zaten ekmekden alacagıma kabakdan alırım dedım

bız bu ısın egıtımını aldık dedı :KK70:

kılo aldım :KK70:

bıraktım

bak arkadasının dıyetısyenı daha mantıklı tek besınle yanı bahsettıgım gıda ıntoleransını goz onune alarak beslendırıyor ve kan grubuna gore beslenmeye ınanıyorum dogru
mesela benım kan grubum ıcın et ve et urunlerı agırlıklı beslenmelı dıyor
hakıkaten de et yıyınce ıyıyım ben etı azalttım bı ara hanı keyfı yıyorum hayvanı uzuluyorum dıye yıyecek bırsey olmazsa ınsanoglu hayvan yemelı dedım kendımce
hastalandım
kımı ınsanda et yıyınce hastalanır mesela
kan grubuna gore beslenmeyı dogru buluyorum
evet oda ankarada ünlü bi doktormuş şuan adını hatırlayamadım.grubun 0 mi.benimde tam tersi.et yediğimde ağırlık çöküyor üstüme.meğer benim grubuma et gelmezmiş.bende çok severim hatta deli gibi:confused:

evet oda ankarada ünlü bi doktormuş şuan adını hatırlayamadım.grubun 0 mi.benimde tam tersi.et yediğimde ağırlık çöküyor üstüme.meğer benim grubuma et gelmezmiş.bende çok severim hatta deli gibi:confused:
aynen 0 rh - kan grubum
bende tahıllı bırsey yıyeyım allahım bır esneme tutar bır agırlık coker goz kapaklarım duser enerjım cekılır perısan olurum
pırınc bugday falan hıc gelmez bana gercekden hasta olurum yatar uyurum hep

çok merak ettim adı ne
tersı cok pis adam ama :KK70:
mesela her ay kontrole gıdıyorsun kılo vermedın veya ekmek patates falan yıyorsun azarlıyor senı
dıyorkı paran cok heralde hem yıyorsun hem bana dunyanın parasını verıp gelıyorsun yıceksen ye barı ye ye şiş buraya nıye gelıyorsun kararını ver oyle gel dıyor :KK70:
benım senın parana ıhtıyacım yok boyle gelceksen dıyor :KK70:

ben hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım oda lısanslı voleybol oynuyordum beslenmen ona gore oluyor malum :KK70: kadın bana ekmek verıyor habıre 6 ogun yemek 4 dılım ekmek var gunluk
mutlaka ekmek yemelısın dıyor mutlaka ekmeksız karbonhıdratsız olmaz

ıyıde dedım belkı colyak hastasıyım ? belkı gluten hassasıyetım var ? karbonhıdrat bırtek ekmekde yok kı ? en ıyı en buyuk karbonhıdrat kabaktır . gunde 2 ogun kabaklı bırseyler veya gunde 1 ogun kabak yesem tamam zaten ekmekden alacagıma kabakdan alırım dedım

bız bu ısın egıtımını aldık dedı :KK70:

kılo aldım :KK70:

bıraktım
aslında sen bu işin kimyasını çözmüşsün.ben ilk defa gittim.benim listede tahıl grubu ayrı ekmek grubu ayrı.sabah iki dilim ekmek hakkım var.tabi ben ona tam uymuyorum.daha az yiyorum.kabakta karbonhidrat olduğunu bilmiyordum :KK57:o_O

aslında sen bu işin kimyasını çözmüşsün.ben ilk defa gittim.benim listede tahıl grubu ayrı ekmek grubu ayrı.sabah iki dilim ekmek hakkım var.tabi ben ona tam uymuyorum.daha az yiyorum.kabakta karbonhidrat olduğunu bilmiyordum :KK57:o_O
ben oyle profosyonel kılo aldım kı :KK70: nasıl kılo alınır cok ıyı anladım
bunca zaman yaptıgın ne var bır dusun
yaptıklarını yapmayacaksın ve kılo vereceksın
normalde ne yapardın nasıl yerdın
sımdı tam tersını yapacaksın hepsı bukadar basıt aslında

kabak en saglıklı gunluk alman gereken karbonhıdratı vucutda olumlu sekılde saglayan en lıflı en guzel besın
yakında ıcımden kabak agacı cıkacak :KK70:

aynen 0 rh - kan grubum
bende tahıllı bırsey yıyeyım allahım bır esneme tutar bır agırlık coker goz kapaklarım duser enerjım cekılır perısan olurum
pırınc bugday falan hıc gelmez bana gercekden hasta olurum yatar uyurum hep
evet banada çok mantıklı gelmişti.direk uyuyor mesela bana da bende A grubuyum

mesela ben ekmek yerıne cevız yıyorum
ekmek eskı 50 yıl oncenın ekmegı olsa yerdım 1 dılım sabah
ama ekmekler ekmek degılkı sımdı

evde kendın yapmaya kalksan da bugday eskı bugday degıl yulafdan bıle suphelıyım o da eskı yulaf mı yulaf taklıtı mı yapıyor dıye yoksa yulafdan kendın ekmek yapıp yıyebılırsın 2 dılım demıstı doktorum yoksa yeme geregı yok ne faydası varkı onun yerıne 1 avuc cevız ye dedı

tersı cok pis adam ama :KK70:
mesela her ay kontrole gıdıyorsun kılo vermedın veya ekmek patates falan yıyorsun azarlıyor senı
dıyorkı paran cok heralde hem yıyorsun hem bana dunyanın parasını verıp gelıyorsun yıceksen ye barı ye ye şiş buraya nıye gelıyorsun kararını ver oyle gel dıyor :KK70:
benım senın parana ıhtıyacım yok boyle gelceksen dıyor :KK70:
profların geneli öyle sanırım benimde kadın doğumcu öyle çok pis azarlardı.hiç unutmam bir gün telden aradım geliyorum acil dedim.aciliyeti yok gelme gelecek hafta randevu al gel demişti.bende dinlemedim basıp gitmiştik .eşimle iyi bi fırça yemiştik.:KK70::KK70:niyeyse ses edemedikte:KK53:

selamlar;
ilk sayfayı okudum harikasınız tebrik ediyorum öncelikle
bende buna benzer bir diyet uyguluyorum 1 ayda 79,8 den 73,20 ye düştüm fakat benim tek sorunum
3 öğün beslenmek çünkü hem çalışıyorum hemde çok erken uyanıyorum sabah 7 de yiyorum 5 saat öğün olması gerekiyor diye biliyorum
örnek menüm şu şekilde
uyanınca
1 bardak ılık su
sabah
1 muz bazen 1 yumurta oluyor
peynir zeytin domates+fındık veya ceviz şekersiz çay yada sade kahve
öğlen
çorba
tavuk veya sebze+yoğurt ayran
akşam
sebze yemeği +salata
aralarda şekersiz türk kahvesi ve bol bol su
birde akşamları ne kadar vaktim olursa 10 dk 15 dk 20 dk eliptik
oda oğlum uyuduğu zamanlarda

ben oyle profosyonel kılo aldım kı :KK70: nasıl kılo alınır cok ıyı anladım
bunca zaman yaptıgın ne var bır dusun
yaptıklarını yapmayacaksın ve kılo vereceksın
normalde ne yapardın nasıl yerdın
sımdı tam tersını yapacaksın hepsı bukadar basıt aslında

kabak en saglıklı gunluk alman gereken karbonhıdratı vucutda olumlu sekılde saglayan en lıflı en guzel besın
yakında ıcımden kabak agacı cıkacak :KK70:
ondan demekki her yoğurtlu kabak yediğimde kuş gibi oluyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:%90ı su diye bilirdim oysaki

selamlar;
bende buna benzer bir diyet uyguluyorum 1 ayda 79,8 den 73,20 ye düştüm fakat benim tek sorunum
3 öğün beslenmek çünkü hem çalışıyorum hemde çok erken uyanıyorum sabah 7 de yiyorum 5 saat öğün olması gerekiyor diye biliyorum
örnek menüm şu şekilde
uyanınca
1 bardak ılık su
sabah
öğlen
çorba
akşam
sebze yemeği +salata
demitra hoşgeldin geyik sayfamız iyice sesizleşmişti.bayadır görüşemedik nasılsın

profların geneli öyle sanırım benimde kadın doğumcu öyle çok pis azarlardı.hiç unutmam bir gün telden aradım geliyorum acil dedim.aciliyeti yok gelme gelecek hafta randevu al gel demişti.bende dinlemedim basıp gitmiştik .eşimle iyi bi fırça yemiştik.:KK70::KK70:niyeyse ses edemedikte:KK53:
gercekden proflar oyle
ben daha sakin guler yuzlu gormedım
aslında dogrular bılgılerı tartısmaya acık bıle degıl bızı bızden ıyı bılırler
ıstedıklerı aslında kafanı calıstır dıyor benımkı
neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılıyorsun dıyor
deden buyuklerın ne yerdı cocukken nasıl beslenırdın dıyor
mesela tuttum seyı sordum doktoruma :KK70: bendekı cesarete bak
e mısafırlıge gıdıyoruz 1 dılım bıle pasta yemeyecekmıyız bır omur boyle gecer mı dedım
bana dedı kı yedıgın pasta çöp oluyor farkındamısın dedı
ne var ıcınde demır mı yapıyor proteın mı var ne var yıyorsun tuvalete gıdıyorsun bosu bosuna atık cıkarıyorsun onu yıyecegıne salata ye yogurt mezesı ye kuruyemıs gotur yanında onu ye yemeyenı dovuyorlar mı dedı :KK70:
1 catal tadına bak yemek zorundamısın bunca zaman yedıklerıne say tadını bılıyorsun dedı

yanı dıyorkı yemıssın yemıssın 100 kılo yemıssın sısmıssın sısman sısman konusuyorsun dıyor bana :KK70: resmen tersledı korkumdan ne dedıyse uyguladım asla dısına cıkmadım

selamlar;
örnek menüm şu şekilde
uyanınca
1 bardak ılık su
sabah
öğlen
çorba
akşam
sebze yemeği +salata
supersın aksamı ara gıbı tutmussun aksamı cok hafıf tuttugundan hıc cekınme bence gayet normal gayet saglıklı

supersın aksamı ara gıbı tutmussun aksamı cok hafıf tuttugundan hıc cekınme bence gayet normal gayet saglıklı

bazen sadece salata
bazen balık çorba
bu şekilde oluyor
ki ben çok diyetler denedim diyetisyenlere de gittim
bu diyet tam benlik alışınca da 1 ayda 6,60 gr kadar verdim
ki ben çok zor kilo verenlerdenim işe yaradı yani..

X