Sağlıklı beslenirken;

konusmaktan ne yedıgımı yazmamısım hem oburum hem cenesız :KK70:
sabah tavuk corbası
cevızlı yogurtlu kerevız salatası

suan 1 kuru hurma ıle turk kahvesı

aksama kahvaltı :KK70:
2 haslanmıs yumurta
peynır zeytın salatalık
klasık kahvaltı

bedenen zayıfladım da
bahsetmıstım ya gecenlerde ruhum tombık
unutuyorum kılo verdıgımı :KK70:
gecen gun dısarı cıktıgımda yıne magazaya gıttım sıyah uzun kabanlara bakmaya
elım yıne gıttı 44 bedene
satıs elemanı bu sıze cok buyuk gelır dıyor
yok yok kısın kalın gıyerım anca dıyorum hala
benımseyemedım sankı
38 beden verdı tam oldu heee dedım :KK70: baskası soyleyınce ıkna oluyorum yanı :KK70:

kendımı nıye zayıf hıssedemıyorum bılmıyorum unutuyorum aynaya bakınca aklıma gelıyor
kılo verınce havalara hoplarım sanıyordum :KK70: kılo vermek oyle zor ve matah bırsey degılmıs
ben yaptıysam su dunyada herkes zayıflar valla benım kadar pis bogaz obur bırı var mı kı :)
Hala mı ? Nisaa alemsin yaa :KK70:

_Makaron_ _Makaron_ da o kadar yolu 1 gececik için mi geliyormuş? Bari tüm hafso kalsaydıı. Bol bol resimler çekilin, hem sizi hem sofralarınızı :kk77:

Ben de organik pazardan aldığım karabuğday kekini yiyorum. İçinde sadece karabuğday unu, yumurta, yoğurt , zeytinyağı ve pekmez var. O kadar enfes, yemeye kıyamıyorum. Keşke cimrilik yapmayıp limonlusunu da alsaymışım :KK43:

kkek.jpg

Benim sağlıklı sanal arkadaşlarım:)doktora gittim bugün.Anam hiç bir şeyin yok deyip kızdı bir de adam:KK43:Az magnezyum eksikliğim varmış.Bütün değerler normal demir,D ve diğerleri.Öyle durur kilo dedi bir kaç tavsiyede bulunup olmaktan korktuğum yere ,diyetisyene yönlendirdi:KK43: Ben diyetisyene gidince kilo alıyorum diyecek oldum kötü kötü baktı sustum.Ahahahh:) bütün hayallerim suya düştü ne güzel şunun eksik bunun fazla diyecek onları halledince şakır şakır kilo gidecek hezeyanındaydım.Bu arada bu sabah sonunda 1 kg daha gitmişti.33 günde 7 kg az mı diyorsun sen çok fazla falan dedi.Haftada 1 kg vermek lazımmış falan filan o kısımları dinlemedim tabii ben:)Bende durumlar böyle fıstık hanımlar.

_Makaron_ _Makaron_ da o kadar yolu 1 gececik için mi geliyormuş? Bari tüm hafso kalsaydıı. Bol bol resimler çekilin, hem sizi hem sofralarınızı :kk77:

Ben de organik pazardan aldığım karabuğday kekini yiyorum. İçinde sadece karabuğday unu, yumurta, yoğurt , zeytinyağı ve pekmez var. O kadar enfes, yemeye kıyamıyorum. Keşke cimrilik yapmayıp limonlusunu da alsaymışım :KK43:

Eki Görüntüle 2200228
Harika görünüyor afiyet bal şeker olsun:)

Benim sağlıklı sanal arkadaşlarım:)doktora gittim bugün.Anam hiç bir şeyin yok deyip kızdı bir de adam:KK43:Az magnezyum eksikliğim varmış.Bütün değerler normal demir,D ve diğerleri.Öyle durur kilo dedi bir kaç tavsiyede bulunup olmaktan korktuğum yere ,diyetisyene yönlendirdi:KK43: Ben diyetisyene gidince kilo alıyorum diyecek oldum kötü kötü baktı sustum.Ahahahh:) bütün hayallerim suya düştü ne güzel şunun eksik bunun fazla diyecek onları halledince şakır şakır kilo gidecek hezeyanındaydım.Bu arada bu sabah sonunda 1 kg daha gitmişti.33 günde 7 kg az mı diyorsun sen çok fazla falan dedi.Haftada 1 kg vermek lazımmış falan filan o kısımları dinlemedim tabii ben:)Bende durumlar böyle fıstık hanımlar.
Bence bunlar süper haberler, benim yıllardır demir eksikliğim var, ne yapsam düzelmiyor. Öyle kolay değil, eksik , takviyemi alayım tamam olur.

D vitaminin kaç çıktı?

33 gün de 7 kg de süper ötesi ayrıca:nazar: Maşallah. Hem yeni 1 kg daha vermişim diyorsun, demek ki kırdın durağan dönemi.

Belki metabolizma şaşırtmak için ödül günü bile yapabilirsin bu hafta. Şeker harici gönlünce 1 öğün yiyebilirsin bence... N nscckts ında fikrini alalım.

Bence bunlar süper haberler, benim yıllardır demir eksikliğim var, ne yapsam düzelmiyor. Öyle kolay değil, eksik , takviyemi alayım tamam olur.

D vitaminin kaç çıktı?

33 gün de 7 kg de süper ötesi ayrıca:nazar: Maşallah. Hem yeni 1 kg daha vermişim diyorsun, demek ki kırdın durağan dönemi.

Belki metabolizma şaşırtmak için ödül günü bile yapabilirsin bu hafta. Şeker harici gönlünce 1 öğün yiyebilirsin bence... N nscckts ında fikrini alalım.
Demir eksikliğinden ben de çok çektim en son ablam gel buraya dedi çaktı damardan serumu:)Biraz riskleri var tabi onun alerji
gelişebiliyor allah korusun.Ablam arkasına acil müdehale iğnesini saklayıp başımda bekledi hatırlıyorum.Ama çok şükür halletti. O dönem çok fazla saç kaybı yaşadım hala da toparlanamadı saçlarım inan.Mutlaka ona bir hal çaresi bul samsonncum.D vitamini 40 çılktı ama almaya devam et dedi.Ben uzun süredir kullanıyorum günde 3 damla şeklinde.50 çok idealmiş.Artık diyetime ve yürüyüşlerime devam edicem zira diyetisyene gitmeyeceğime eminim:)

Eki Görüntüle 2200228
bence de :KK70: ama emınım kendısı de bunu anlayıp yazın tekrar gelıcek :)

superrr afıyet olsun
kahvenın de cayında yanına ıyı gıder hatta tarcın karanfıl cayının yanında da

Demir eksikliğinden ben de çok çektim en son ablam gel buraya dedi çaktı damardan serumu:)Biraz riskleri var tabi onun alerji
gelişebiliyor allah korusun.Ablam arkasına acil müdehale iğnesini saklayıp başımda bekledi hatırlıyorum.Ama çok şükür halletti. O dönem çok fazla saç kaybı yaşadım hala da toparlanamadı saçlarım inan.Mutlaka ona bir hal çaresi bul samsonncum.D vitamini 40 çılktı ama almaya devam et dedi.Ben uzun süredir kullanıyorum günde 3 damla şeklinde.50 çok idealmiş.Artık diyetime ve yürüyüşlerime devam edicem zira diyetisyene gitmeyeceğime eminim:)
damardan mı demir aldın? Ablan doktor mu? ne güzel bir bilen yakının olunca :KK66: sorma, benim ciddi alerji sorunlarım da var zaten. Ben de D vitamini için 60 iyi diye duymuştum, 40 da güzel. Benim teste de 4 çıkmıştı; doktorun umrunda değildi, takviye gerekmiz mi diyince gönülsüz Solgar yazdı. Ben de aylık ampüllerden aldım oral, 3 ay da 4 den 40'a çıktı benim de.

Aynen, kesinlikle diyetisyenlik bir yanın yok bence. Çok güzel gidiyorsun maşallah. :nazar:

bana da doktorum dıyete ılk basladıgımda haftada yarım kg verıceksın asla cok kılo vermeye calısma demıstı ama 40 kg verıp gıttıgımde ayları da kontrol edıyor
hemen kas yag oranımı olctu ve helal olsun sana 2 kg kas gerı kalan komple yagdan dedı :KK70:
eger saglıklı verırsen kıloyu yagdan verırsen en buyuk tebrıgı onlardan alıyorsun bılıncsız sekılde kasdan vermenden korktukları ıcın yavas kılo ver dıyorlar bırde sarkma olmasın dıye
bence dıyetısyene asla gıtme bu sabah kılo da vermıssın emeklerın bosa cıkmamıs bak :)
durmasının sebebı dedıgım gıbı ya gıda ıntoleransı ya da son donemde stres yasıyorsan o
normalde durmuyor cunku ancak aldıgın besınde yaktıgın kalorı orta noktada dengelıyse yanı kılo verecek duzeyde degılse durabılır ama spor yapıyorum dedıgın ıcın bu da mumkun degıl
ne olursa olsun aldıgın kalorı yaktıgından az oldugu surece 80 kılo da versen asla durmuyor 100 gram da olsa 2 haftada da olsa ıllakı gıdıyor

D vitaminin kaç çıktı?

kesınlıkle katılıyorum
haftada ıkı gun tek ogun bıle yapsa bunu mutlaka denemelı
vucudu sasırtmak sart hep aynı gıdınce ona alısıyor ve kalıyor oyle metebolızmayı hızlandırmak gerek sureklı az yemek hep aynı duzeyde yemek de ıse yaramıyor bır sure sonra o bıle fazla gelebılıyor

Eki Görüntüle 2200228
bende geçen haftasonu yağtığımda öyle oldum.yemeye kıyamadım.oturup sevmediğim kaldı minnoş kekim diye:KK70:

hatta esımın kuzenının dugunune 4 ay vardı dıyete basladıgımda
ıcımden dıyordum 44 beden abıyelerım var eskıden bol gelırdı gıyemezdım sımdı hayal gıbı onlara sıgabılır mıyım acaba dıyordum :KK70:
esıme 75 olabılır mıyım acaba ozamana kadar dıyordum :KK70:
dugun zamanı 1 hafta kala elbıseyı bır gıydım gogus kısmı karnıma denk gelıyor oyle buyuk :KK70: 70 lı kılolardaydım
bana hayal gelen keske olsa dedıgım seye coktan ulasmısım haberım yoktu ben hala olmaz dıye korkumdan denemıyorken meger zaten buyuk gelıyormus
sonra abıyelerı daraltmaya verdım terzı benı ne kadar zayıf gorduyse bı daraltmıs gıyemedım elbıseyı :KK70: suan o asırı daralttıgı ıcın gıyemedıgım elbıseyı gıyıyorum kı o elbıseyı atıcaktım esım atma kızımıza kalır dedıgı ıcın vazgecmısken :KK70:
yanı ıstedıgın hayal ettıgın hıc bırsey uzak degıl yeter kı ınan kendıne
yaparsın

:KK70: :KK70: nıye ya oncekı kreasyonun cok guzeldı :KK70: kuzum ya kıyamam sana

aman ya bende heveslendım 2 gece en azından kalırsın dıye ne menu lıstesı cıkardım ama
altı ustu 1 gece kalıcan
stok yapcaz bunyene
1 catal tadına bakıcaksın herseyden yıceksın
yemeden bırakmam olmadı paket yapcam kalanları :KK70: ılla kı yıceksın
çok iyi motive ediyorsun yeminle.ben en fazla 75 olmuştum hamileliğimde oda.bi verip bi aldım 70'de takılıp kalmıştım.şimdi 67 lerin son gramlarındayım.66 yı görmek için neler vermezdim:KK53:önümüzdeki hafta inş 65 'in sınırlarına girmiş olurum

çok iyi motive ediyorsun yeminle.ben en fazla 75 olmuştum hamileliğimde oda.bi verip bi aldım 70'de takılıp kalmıştım.şimdi 67 lerin son gramlarındayım.66 yı görmek için neler vermezdim:KK53:önümüzdeki hafta inş 65 'in sınırlarına girmiş olurum
elınden gelenı yapıyorsun degıl 65 sınırları nıye 60 da olmayasın :) 55 de olursun haftaya 1 kg da cok rahat verırsın
hepsı olur yavas yavas hıc acelen yok fazla yukun yok saglıklı saglıklı aynen devam :KK19:

damardan mı demir aldın? Ablan doktor mu? ne güzel bir bilen yakının olunca :KK66: sorma, benim ciddi alerji sorunlarım da var zaten. Ben de D vitamini için 60 iyi diye duymuştum, 40 da güzel. Benim teste de 4 çıkmıştı; doktorun umrunda değildi, takviye gerekmiz mi diyince gönülsüz Solgar yazdı. Ben de aylık ampüllerden aldım oral, 3 ay da 4 den 40'a çıktı benim de.

Aynen, kesinlikle diyetisyenlik bir yanın yok bence. Çok güzel gidiyorsun maşallah. :nazar:
Evet damardan aldım ilacın adı da jectof...öyle bir şey.Ama alerjik bir yapın varsa ağızdan alınanlarla devam et bence.Zaten bu ilacı doktorlar kolay kolay yapmıyor.Ben ilacı yapsın diye İstanbul’dan Bodrum’a ablamın yanına gittim düşün:)Ancak oral yolla 4-5 ay sürüyor yükselmesi.Bir de korkunç kabızlık yapıyor tabi demir hapları.D vitamini kesinlikle 50-60 bandına getirmemiz şart bence.Ben kendi ailemde doktorlar olmasına rağmen doktorlara hiç güvenmiyorum samsonncum gerçekten D vitamini 4 olan birine tavsiye veremeyecek kadar boşvermişlik nedir ya!Allahtan sen müdehaleni yapmışsın şükür.

elınden gelenı yapıyorsun degıl 65 sınırları nıye 60 da olmayasın :) 55 de olursun haftaya 1 kg da cok rahat verırsın
hepsı olur yavas yavas hıc acelen yok fazla yukun yok saglıklı saglıklı aynen devam :KK19:
valla çok hoşsun.çok içtensin.:KK68:yarın diyetisyen günüm.inş sıkıntı çıkmaz gidebilirm.bakalım ne dicek

Evet damardan aldım ilacın adı da jectof...öyle bir şey.Ama alerjik bir yapın varsa ağızdan alınanlarla devam et bence.Zaten bu ilacı doktorlar kolay kolay yapmıyor.Ben ilacı yapsın diye İstanbul’dan Bodrum’a ablamın yanına gittim düşün:)Ancak oral yolla 4-5 ay sürüyor yükselmesi.Bir de korkunç kabızlık yapıyor tabi demir hapları.D vitamini kesinlikle 50-60 bandına getirmemiz şart bence.Ben kendi ailemde doktorlar olmasına rağmen doktorlara hiç güvenmiyorum samsonncum gerçekten D vitamini 4 olan birine tavsiye veremeyecek kadar boşvermişlik nedir ya!Allahtan sen müdehaleni yapmışsın şükür.
benım d vıtamını 6 idi sana yatıs vermek gerek nasıl yuruyebılıyorsun hemen acıl damardan d verılecek aynı zamanda damla ıle desteklenecek dedı 1 hafta arayla 3-4 tane ıgne verdıydı

d vıtamını dıyoruz ama aslında vıtamın degıl o vucudun gunes gıbı bazı kaynaklarla karsılasınca urettıgı bır fayda vıtamın gıbı hapla agızla alınmaz oyuzden . ampulu kır ekmege ban ye dıyecekler o gecıcı o anlık bırsey asla ıse yaramaz dırek damardan alınmalı ve senede 1 kere kısa gırerken mutlaka ıgne olmak gerek demıstı ben oyle yapıyorum

günlük menümü sizinlede paylaşayım.sayarak besleniyorum..ekmek,tahıl,süt,et,meyve,sebze.hepsinin ayrı sayısı var.
kahvaltı..........1 kk peynir,1 domates,1 dilim ıspanaklı börek,1 bardak çay
öğle...................3 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav,4 kaşık yoğurt
akşam...............1,5 köfte kadar fırınlanmış et,1 kaşık pilav,4 kaşık kadar fırınlanmış domates,1 acı biber,yarım tbe
aralarda.....1 fincan kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay,1 dilim fit kek
yatmadan yoğurt biber limon kürü

sizin gözünüzlede bakalım

benım d vıtamını 6 idi sana yatıs vermek gerek nasıl yuruyebılıyorsun hemen acıl damardan d verılecek aynı zamanda damla ıle desteklenecek dedı 1 hafta arayla 3-4 tane ıgne verdıydı

d vıtamını dıyoruz ama aslında vıtamın degıl o vucudun gunes gıbı bazı kaynaklarla karsılasınca urettıgı bır fayda vıtamın gıbı hapla agızla alınmaz oyuzden . ampulu kır ekmege ban ye dıyecekler o gecıcı o anlık bırsey asla ıse yaramaz dırek damardan alınmalı ve senede 1 kere kısa gırerken mutlaka ıgne olmak gerek demıstı ben oyle yapıyorum
Kesinlikle çok haklısın ben iğne olduğumda 20 di düşün buna rağmen gerek gördü doktor.D eksikse vücutta çok fazla sıkıntı oluşuyor.Benim kullandığım damla da zeytin yağıyla,ekmekle yenilebilir cinsten 2-3 ay öyle yaptım şimdi üşenip direkt ağzıma damlatıveriyorum:)

Evet canım ya, bir de ukala muamelesi görüyorsun düşük değil mi 4 diyince... Karatay dan Allah razı olsun, onun sayesinde hepimiz bilinçlendik.

X