Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım gozume tek takılan pılavlargünlük menümü sizinlede paylaşayım.sayarak besleniyorum..ekmek,tahıl,süt,et,meyve,sebze.hepsinin ayrı sayısı var.
kahvaltı..........1 kk peynir,1 domates,1 dilim ıspanaklı börek,1 bardak çay
öğle...................3 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav,4 kaşık yoğurt
akşam...............1,5 köfte kadar fırınlanmış et,1 kaşık pilav,4 kaşık kadar fırınlanmış domates,1 acı biber,yarım tbe
aralarda.....1 fincan kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay,1 dilim fit kek
yatmadan yoğurt biber limon kürü
sizin gözünüzlede bakalım
Bence çok sağlıklı bir menü.Kilo vermenin yanında çok da sağlıklı ilerleyeceksiniz inşallah.günlük menümü sizinlede paylaşayım.sayarak besleniyorum..ekmek,tahıl,süt,et,meyve,sebze.hepsinin ayrı sayısı var.
kahvaltı..........1 kk peynir,1 domates,1 dilim ıspanaklı börek,1 bardak çay
öğle...................3 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav,4 kaşık yoğurt
akşam...............1,5 köfte kadar fırınlanmış et,1 kaşık pilav,4 kaşık kadar fırınlanmış domates,1 acı biber,yarım tbe
aralarda.....1 fincan kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay,1 dilim fit kek
yatmadan yoğurt biber limon kürü
sizin gözünüzlede bakalım
ilk sayfaya tekrar bakıyorum napabilirim diye.aklım ordahem müthiş hem zararsız lezzetler de olduğunu görmek acayip mutluluk verici
Acaba kilosu çok az diye yavaş mı verdirmeye çalışıyor diye düşündüm diyetisyen.benım gozume tek takılan pılavlar
borek yemek ısteseydım ogun pılav agzıma surmezdım sahsen
bugun acıkabılırsın o pılavlar yuzunden aksam atıstırmalık arayısına gırebılırsın :)
bak ben olsam nasıl yerdım
sabah aynen tam
oglen 1 tabak kuru fasulye ve yogurt
aksam aynen tam pılav harıc yıne
ama olsun afıyet olsun kas olsun kan olsun ınsallah :)
ay şu nohut unlu poğaçada benim aklım ondan yapsana.ilk sayfaya tekrar bakıyorum napabilirim diye.aklım orda
Ben de biran önce fazlalıkları verip arada sağlıklı poğaçalar,kekler yapmak istiyorum:)Allahım o günleri göster:)ay şu nohut unlu poğaçada benim aklım ondan yapsana.
Hem yaptıklarından resim paylaş
kuru baklagil 2,5 kaşık hakkım var öyle olunca pilavı es geçemiyorum.yoksa bir tabaktan az kurufasulye yoğurtla müthiş bi doygunluk hissi oluşur bende.yarım kaşık fazla yedim diye kuruyu akşam etten düştüm.benım gozume tek takılan pılavlar
borek yemek ısteseydım ogun pılav agzıma surmezdım sahsen
bugun acıkabılırsın o pılavlar yuzunden aksam atıstırmalık arayısına gırebılırsın :)
bak ben olsam nasıl yerdım
sabah aynen tam
oglen 1 tabak kuru fasulye ve yogurt
aksam aynen tam pılav harıc yıne
ama olsun afıyet olsun kas olsun kan olsun ınsallah :)
dıyetısyenler sonuca hemen ulastırırsa saglık katarsa nasıl ıs yapacaklar :)Acaba kilosu çok az diye yavaş mı verdirmeye çalışıyor diye düşündüm diyetisyen.
inş çok istiyorum.benimde kolestrol yüksek.ona yönelik bi diyet aslında uyguladığım.Bence çok sağlıklı bir menü.Kilo vermenin yanında çok da sağlıklı ilerleyeceksiniz inşallah.
ay canın ıstemıyor yemeye yemegeBen de biran önce fazlalıkları verip arada sağlıklı poğaçalar,kekler yapmak istiyorum:)Allahım o günleri göster:)
canım şu ilk sayfadaki nohutlu tarifi gördün mü? Şimdi de yapabilirsin bence, içinde un yok; zaten çok sağlıklı ve enfes görünüyor.Ben de biran önce fazlalıkları verip arada sağlıklı poğaçalar,kekler yapmak istiyorum:)Allahım o günleri göster:)
Kolestrol için gece bir bardak suya 1 doğal ceviz koyup, ağzını güzelce kapatıyoruz. Sabah da suyu içip, cevizi yiyoruz. Bunun faydasını gören çok varmış.inş çok istiyorum.benimde kolestrol yüksek.ona yönelik bi diyet aslında uyguladığım.
Ahahahah:) Senin doktor da benimkinden halliceymiş.Benim gittiğim de hiç çekinmeden pat diye sokuyor lafı.Zayıflama ile ilgili dünya çapında korkunç bir sektör var.Para akışının devamlılığını ancak biraz zayıflatıp çokça kilo aldırarak sağlayabiliyorlar.dıyetısyenler sonuca hemen ulastırırsa saglık katarsa nasıl ıs yapacaklar :)
bılgısayar programından lısteyı cıkarıp verıyor bılgısayarın canı pılav cekmıstır kesın :)
6 ogun yemek veren bır sıstem
zaten yavas verır cunku leptın hormonunun calısmasını engelletıyor dıyetısyen 6 ogun vererek
halbukı kılo vermek hure yenılenmesı hızlı kan akısı yanı metebolızma ıcın leptın hormonunun calısması gerek bunun ıcınde aralıklı oruc tutmak yanı 2 ögün yemek gerek
bak goruceksınız dıyetısyenler 10 yıl sonra 2 maksımum 3 ogune dusecekler
sımdı dunyada bu konusuluyor
denek gıbı kullandılar ınsanları su yag zararlı bunu yıyın su meyve sebze zararlı bunu yıyın dıye dıye az ve sık yıyın dıye dıye tum ınsanlarda ınsulın dırencı var herkes ac herkes kılolu :)
bukadar cok dıyetısyen var bukadar ınsan neden kılolu bır dusunmek gerek
bana doktorum ınsaatda calısıyorsan evlere temızlıge gıdıyorsan ye 3 ogun tamam anlarım da nıye uc ogun yıyesın kı kahvaltı yapan aksam yıyen alması gereken besın ve enerjıyı almıs demektır supermen olup ucacakmısın demıstı
ha ha wonderwoman olucam hocamdıyetısyenler sonuca hemen ulastırırsa saglık katarsa nasıl ıs yapacaklar :)
bılgısayar programından lısteyı cıkarıp verıyor bılgısayarın canı pılav cekmıstır kesın :)
zaten yavas verır cunku leptın hormonunun calısmasını engelletıyor dıyetısyen 6 ogun vererek
halbukı kılo vermek hure yenılenmesı hızlı kan akısı yanı metebolızma ıcın leptın hormonunun calısması gerek bunun ıcınde aralıklı oruc tutmak yanı 2 ögün yemek gerek
denek gıbı kullandılar ınsanları su yag zararlı bunu yıyın su meyve sebze zararlı bunu yıyın dıye dıye az ve sık yıyın dıye dıye tum ınsanlarda ınsulın dırencı var herkes ac herkes kılolu :)
bana doktorum ınsaatda calısıyorsan evlere temızlıge gıdıyorsan ye 3 ogun tamam anlarım da nıye uc ogun yıyesın kı kahvaltı yapan aksam yıyen alması gereken besın ve enerjıyı almıs demektır supermen olup ucacakmısın demıstı
AHAHahahahahah:))ha ha wonderwoman olucam hocam
hafta sonları ikiye düşebiliyor.ama hafta içi yedide kalkınca iki öğün kurtarmıyor beni. bi arkadaşın eşinin diyetisyenide kan grubuna göre diyet uygulayan biriymiş.oda öğünlerde tek besin önermiş.üç aylık bi süre vermiş.ilk ayı sadece sıvı arada ceviz salata falan.şuan tam hatırlamıyorum.ikinici ay kahvaltıda incir ceviz .üçünü ayda normal beslenmeye geçmişti.ondada dediğim gibi tek besin.tabi arkadaşta şeker hastalığı vardı ona bağlı kolestrol.şuan ev tatlılardan küçük porsiyon yiyebiliyormuş.altertanif tıbla ilgilenen biriymiş bu aradadıyetısyenler sonuca hemen ulastırırsa saglık katarsa nasıl ıs yapacaklar :)
kesınlıkleAhahahah:) Senin doktor da benimkinden halliceymiş.Benim gittiğim de hiç çekinmeden pat diye sokuyor lafı.Zayıflama ile ilgili dünya çapında korkunç bir sektör var.Para akışının devamlılığını ancak biraz zayıflatıp çokça kilo aldırarak sağlayabiliyorlar.
evet onu biliyorum.şuan ödem atıcı kür kullanıyorum ikisi birden iyi gelmez diye yapmadım.unutmazsam yarın soracağım.babam sürekli yaparKolestrol için gece bir bardak suya 1 doğal ceviz koyup, ağzını güzelce kapatıyoruz. Sabah da suyu içip, cevizi yiyoruz. Bunun faydasını gören çok varmış.
bak arkadasının dıyetısyenı daha mantıklı tek besınle yanı bahsettıgım gıda ıntoleransını goz onune alarak beslendırıyor ve kan grubuna gore beslenmeye ınanıyorum dogruhafta sonları ikiye düşebiliyor.ama hafta içi yedide kalkınca iki öğün kurtarmıyor beni. bi arkadaşın eşinin diyetisyenide kan grubuna göre diyet uygulayan biriymiş.oda öğünlerde tek besin önermiş.üç aylık bi süre vermiş.ilk ayı sadece sıvı arada ceviz salata falan.şuan tam hatırlamıyorum.ikinici ay kahvaltıda incir ceviz .üçünü ayda normal beslenmeye geçmişti.ondada dediğim gibi tek besin.tabi arkadaşta şeker hastalığı vardı ona bağlı kolestrol.şuan ev tatlılardan küçük porsiyon yiyebiliyormuş.altertanif tıbla ilgilenen biriymiş bu arada