- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
tesekkur ederımAnamm çok güzelsin.Maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederımAnamm çok güzelsin.Maşallah sana
tesekkur ederım :)
kesınlıkle beklıyorum :)Bu da benim öncem şu an 14 kg fazla.Çok yakında aynı pantalonla sizleri selamlamak dileğiyle:)))Eki Görüntüle 2199987
Muhteşem şok geçirdim resmen maşallah maşallah maşallah ... çok fit çok güzel görünüyorsunuz .
vucudumda tek sarkan yer goguslerımMuhteşem şok geçirdim resmen maşallah maşallah maşallah ... çok fit çok güzel görünüyorsunuz .
Sarkma falan olmadı değil mi ?
vucudumda tek sarkan yer goguslerım
oda kılo verdıgım ıcın degıl emzırme sonrası :)
105 d olan gogus olcum 75 b suan gogus dıye bırsey kalmadı ama dik slıkonlu gıbı duran gogus adeta solmus sararmıs bır yaprak gıbı
hıc bır sarkmam yok cunku kıloyu yagdan verdım
bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordumbende 40 beden bi tunik aldım, içine girmeyi hayal ediyorum :)
bende 44 beden giyiyorum.40 beden ilk hedefimbundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordum
suan 36 bedenım :)
emın ol o tunık bol bıle gelecek sana :)
bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordum
suan 36 bedenım :)
emın ol o tunık bol bıle gelecek sana :)
Bitanesinbebegım o nasıl laf ne demek kabul edıyor musunuz askolsun
canın ne zaman yazmak ısterse ne zaman musaıt olursan cık cık gel :)
Parmak hala acıyor ama atel çıktı çok şükür, artık ayakkabı giyebiliyorum :=)Ooo kimler gelmiş!! Seni aktif görürsek çok mutlu oluruz Makaron. Parmağın nasıl oldu?
Çok geçmiş olsun Mihoo. Rabbim şifalar versin teyzeye.
Diyeti orda bozucammmmmmm_Makaron_ gelmene 3 hafta kaldı
wuhuuu süpersin Nisaaa, maşallah acayip motivasyon kaynağısın hepimizi için
hatta esımın kuzenının dugunune 4 ay vardı dıyete basladıgımdabende 44 beden giyiyorum.40 beden ilk hedefim
nıye ya oncekı kreasyonun cok guzeldı kuzum ya kıyamam sanaParmak hala acıyor ama atel çıktı çok şükür, artık ayakkabı giyebiliyorum :=)
aman ya bende heveslendım 2 gece en azından kalırsın dıye ne menu lıstesı cıkardım amaDiyeti orda bozucammmmmmm
bedenen zayıfladım dawuhuuu süpersin Nisaaa, maşallah acayip motivasyon kaynağısın hepimizi için