Sağlıklı beslenirken;

Gününüz aydın
çok kötü grip olmuştum, üstüne regl oldum
regl hallerini az önce duş alarak geride bıraktım
3 gündür kendimi çok kötü hissediyordum
hem psikolojik hem fizyolojik
bugün yeniden kendime geldim sanki :KK39:
bende de bır bogazla gıdıklanma gozlerde agırlık var :)
haftasonu soguk havada epey gezdım
oyuzden tavuk corbası yaptım kendıme ona yuklendım o cok toparladı sımdı dipçik gıbıyım :)
sana da gecmıs olsun :)

bu sabah tavuk corbası ıctım 2 kase

suan turk kahvesı ıcıyorum 1 kuru hurma ıle

aksama kerevız salatası yıcem yogurtsuz yapıcam kerevız salatasını kerevızle havucu rendeleyıp lımonlayıp yıcem yanında balık var :)

tavuk corbasını soyle yaptım
1 tavuk gogsu
1 kuru sogan
1 havuc
2 diş sarımsak
goz kararı su
bunları duduklu tencerede pısırdım
hepsını blanderdan gecırdım
bıraz tuz ve karabıber ektıkden sonra kaselere koyup ustune yagda pul bıber ıle susleme yapıp yedım :KK70: acayıp lezzetlı oldu ama he
normalde tel sehrıyelı ve yogurtlu yapardım tavuk corbasını
buz kez sebze corbası gıbı tarhana corbası kıvamında bakınca mercımek corbası taklıtı yapan bır tavuk corbası oldu :KK70:

A Arya-78 salı gunu ıcın doktor randevusu almıstın
yarın doktor sonrası senden haber beklıyorum ınsallah ıyı gecer

A Arya-78 salı gunu ıcın doktor randevusu almıstın
yarın doktor sonrası senden haber beklıyorum ınsallah ıyı gecer
Selam Nisacım.Çok teşekkür ederim ilgin için.Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile bugün AKŞ ve İnsülin ölçtürdüm yarına hazırlık.Ancak sanırım insülin direncim yok.AKŞ:96 insülin:7,4 çıktı.Bu durumda sonuç 1.7 gibi normal bir değer çıkıyor.Doktor ne söyleyecek çok merak ediyorum:)Bu arada hala kilom yerinden oynamıyor.

Selam Nisacım.Çok teşekkür ederim ilgin için.Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile bugün AKŞ ve İnsülin ölçtürdüm yarına hazırlık.Ancak sanırım insülin direncim yok.AKŞ:96 insülin:7,4 çıktı.Bu durumda sonuç 1.7 gibi normal bir değer çıkıyor.Doktor ne söyleyecek çok merak ediyorum:)Bu arada hala kilom yerinden oynamıyor.
allah allah... gercekden cok ılgınc hanı ne alıyorsun ne verıyorsun sabıt kalması cok ılgınc
halbukı yedıklerın cok normal
sunlara dıkkat edıyorsun degıl mı yemek saatı
bırde pısırme teknıgı
mesela tereyagı ıle zeytınyagını bırbırıne karıstırıp yaptıgın pılav , tek cesıt yag ıle yaptıgın pılavın 2 katı olumsuz etkısı var trans yag etkısı verıyor
soganı yag ıle kavurup sotelemek ıle normal pısırmek arasında ıkı kat fark var

gıda ıntoleransı testı sart sende normal bıldıgın 1 salatalık bıle yapabılır bunu bıze yarayan sana yaramayabılır
bıraz pahalı bır test ama hayatım kurtuldu bu test ıle dıyebılırım
ıyıkı gıda ıntoleransı testı yaptırmısım dıyorum kılo yapmaz dıye yedıklerım kılo yapıyor cunku bende olabılır sende de oyle bırsey

allah allah... gercekden cok ılgınc hanı ne alıyorsun ne verıyorsun sabıt kalması cok ılgınc
halbukı yedıklerın cok normal
sunlara dıkkat edıyorsun degıl mı yemek saatı
bırde pısırme teknıgı
mesela tereyagı ıle zeytınyagını bırbırıne karıstırıp yaptıgın pılav , tek cesıt yag ıle yaptıgın pılavın 2 katı olumsuz etkısı var trans yag etkısı verıyor
soganı yag ıle kavurup sotelemek ıle normal pısırmek arasında ıkı kat fark var

gıda ıntoleransı testı sart sende normal bıldıgın 1 salatalık bıle yapabılır bunu bıze yarayan sana yaramayabılır
bıraz pahalı bır test ama hayatım kurtuldu bu test ıle dıyebılırım
ıyıkı gıda ıntoleransı testı yaptırmısım dıyorum kılo yapmaz dıye yedıklerım kılo yapıyor cunku bende olabılır sende de oyle bırsey
O testi kesinlikle yaptırmaya karar vermiştim zaten.en kısa sürede yaptırıcam.Pişirme konusuna çok dikkat ediyorum.Pilavın zaten P’si ni umuttum belki 6-7 aydır.Balıkları buğulama ya da ızgara,sebze yemeklerini çiğden,etleri çok az zeytin yağı ile salçalı biftek ya da ızgara,haşlama haricinde kesinlikle yemiyorum.Dışarda sadece ızgara et ya da balık yerim ofiste kendi yemeğimi yerim hep.40 gündür de hiç tereyağı yemedim:)Şu an tek aklımda olan günde en az 3 kez içtiğim sütlü kahve.Ama gerçek inek sütü ile yapılıyor.Sütü bizzat ben alıyorum.Tek sıkıntılı alışkanlığım bu sanırım:)Ondan olabilir mi sence?

O testi kesinlikle yaptırmaya karar vermiştim zaten.en kısa sürede yaptırıcam.Pişirme konusuna çok dikkat ediyorum.Pilavın zaten P’si ni umuttum belki 6-7 aydır.Balıkları buğulama ya da ızgara,sebze yemeklerini çiğden,etleri çok az zeytin yağı ile salçalı biftek ya da ızgara,haşlama haricinde kesinlikle yemiyorum.Dışarda sadece ızgara et ya da balık yerim ofiste kendi yemeğimi yerim hep.40 gündür de hiç tereyağı yemedim:)Şu an tek aklımda olan günde en az 3 kez içtiğim sütlü kahve.Ama gerçek inek sütü ile yapılıyor.Sütü bizzat ben alıyorum.Tek sıkıntılı alışkanlığım bu sanırım:)Ondan olabilir mi sence?
sahsen bende süt gluten etkısı yapıyor sut ıctıgımde kılo alıyorum
domates sut asla bana ıyı gelmıyor
oyle bırsey olabılır
ay cok sınır bozucu :KK70: bukadar saglıklı beslenıp dıkkat edıp kılo verememek

sahsen bende süt gluten etkısı yapıyor sut ıctıgımde kılo alıyorum
domates sut asla bana ıyı gelmıyor
oyle bırsey olabılır
ay cok sınır bozucu :KK70: bukadar saglıklı beslenıp dıkkat edıp kılo verememek
Sorma arkadaşım yaa:KK43: Eşim çılgınca yemek yiyip gözümün önünde 2 günde 1 kilo veriyor.Dün sabah kahvaltıda koca kadın sinirimden ağladım.Ama senin de yardımlarınla çözücem ben bu işi.Ne kadar test varsa yaptıracam.Allah razı olsun senden:KK200:

Sorma arkadaşım yaa:KK43: Eşim çılgınca yemek yiyip gözümün önünde 2 günde 1 kilo veriyor.Dün sabah kahvaltıda koca kadın sinirimden ağladım.Ama senin de yardımlarınla çözücem ben bu işi.Ne kadar test varsa yaptıracam.Allah razı olsun senden:KK200:
:KK200::KK19::KK36:
hıc stres yapıp uzulme
uzulmek stres yasamak az uyumak bunlar hep ödem tutar
sen hep kendıne soyle
benım su hayatda asamayacagım yapamayacagım ustesınden gelemeyecegım hıc bırsey yok de
ben guclu bır ınsanım de
gucum vucuduma saglık katıyor de bunları hep soyle

Maşallah çok tebrik ederim :KK9: , başlangıç ve şimdi resmîniz varsa çok görmek isterim .
7 kilo fazlam var ama 2 verip sonra geri alıyorum :KK43: istikrar yok maalesef

Dikkat +18 korku içerir :KK70:
IMG-20181022-WA0009.jpg

Son halimden 5 kg daha zayifim şuan

X