Sağlıklı beslenirken;

Salı günü için doktor randevusu aldım arkadaşlar,Ünsilin direncim ya da başka bir sorunum olduğunu düşünüyorum.Ayrıca insülin direnci gebe kalmaya da engelmiş.Bu sebeple yıllardır bana olmadık testler yapıp bu hususu hiç masaya yatırmayan doktoruma da çok sinirliyim.Bir de dün sayfasında insülin direncinin gebe kalmaya yüksek oranda engel olduğunu anlatan bir video paylaşmış.Belki paranoyakça davranıyorum ama ben artık doktorlara olan güvenimi de kaybediyorum.
doktor tahlıl sonucunu yazarsan cok sevınırım
bı tahlıl sonucun cıksın once en basta endokrıne gıtmek en mantıklısı onlar genel tahlıl yapıyorlar
bobrek ustu bezın de az calısıyor olabılır troıd sorunun olabılır hersey olabılır bunu ıc hastalıkları bılır

doktor tahlıl sonucunu yazarsan cok sevınırım
bı tahlıl sonucun cıksın once en basta endokrıne gıtmek en mantıklısı onlar genel tahlıl yapıyorlar
bobrek ustu bezın de az calısıyor olabılır troıd sorunun olabılır hersey olabılır bunu ıc hastalıkları bılır
Troid sorunum yok onu araştırmıştı.Ama şimdi kendime kızıyorum nasıl böyle cahilce davranıp bir doktora gitmedim diye.Sonuçları alır almaz paylaşıp sizlerden de mutlaka fikir alıcam.

Troid sorunum yok onu araştırmıştı.Ama şimdi kendime kızıyorum nasıl böyle cahilce davranıp bir doktora gitmedim diye.Sonuçları alır almaz paylaşıp sizlerden de mutlaka fikir alıcam.
etragfurullah cahıllık degıl allah gerek etmesın boyle seylerı aklımıza getırecek seylerı bızlere sana yasatmasın
herseyın cozumu var onemlı olan farketmıs olman

:KK70::KK70::KK70::KK70: vallaha ciddiyim.atıyorum dün akşam ara öğünümde meyve var.elma bana bakıyor ben elmaya.gözümü doldurmuyor dolayısıyla gözüm dıymuyor.yesem midem dolacak halbuki:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hoşgeldin öncelikle :KK19:
İşte ben ara öğünleri bu yüzden sevmiyorum, günde iki kez oturup canım ne isterse yediğimde hem gözüm doyuyor hem karnım :kk77: gün içinde canım başka şey yemek istemiyor, yoksa kendimi biliyorum ara öğün diye diye ne var ne yok götürürüm ben, al sana 6 ana öğün :deli:

Bir haftalık özet geçeyim :KK52:
Kahvaltıları her zamanki gibi yaptım, yumurta-zeytin-peynir-kefir-fındık ceviz. Akşam 4-5 gibi yemeyi kesip dükkanı kapattım yine :KK45:
Uzun süredir görüşmediğim çok sevdiğim bi arkadaşımla görüştüm. Antep nizipliler, antepli olup da beceriksiz hatun görmedim desem yeri tıpkı sen gibi N nscckts canım baya bi yedirdi içirdi sağolsun :KK19: bir de ilçeye göreve gittim orada öğlen tatlı falan yedim. Onun dışında bu hafta iki kez daha künefe bir kez de halka tatlısı yedim (hepsi çeyrek ama), şekere dadandım yine anlayacağınız :olamaz: O günlerde 3-4 km kadar yürüyerek telafi etmeye çalıştım. Kaçamak (!) listem bu kadardı arz ederim:KK52:

Bir haftalık özet geçeyim :KK52:
Kahvaltıları her zamanki gibi yaptım, yumurta-zeytin-peynir-kefir-fındık ceviz. Akşam 4-5 gibi yemeyi kesip dükkanı kapattım yine :KK45:
Uzun süredir görüşmediğim çok sevdiğim bi arkadaşımla görüştüm. Antep nizipliler, antepli olup da beceriksiz hatun görmedim desem yeri tıpkı sen gibi N nscckts canım baya bi yedirdi içirdi sağolsun :KK19: bir de ilçeye göreve gittim orada öğlen tatlı falan yedim. Onun dışında bu hafta iki kez daha künefe bir kez de halka tatlısı yedim (hepsi çeyrek ama), şekere dadandım yine anlayacağınız :olamaz: O günlerde 3-4 km kadar yürüyerek telafi etmeye çalıştım. Kaçamak (!) listem bu kadardı arz ederim:KK52:
Özelden yazsana bana kim o :) bende Antep Nizip doğumluyum Antep de herkes birbiriyle akrabadır eş dost dur zaten :)

Kızlarrr bu hafta giremedim siteye fazla, iş hastane biraz koşturmacalı geçti. Anneannem kurban bayramından beri rahatsız kısmi felç oldu, fizik tedaviye başladık iki haftadır. İyim canımm sen de iyisin dimi bir haftadır görüşmeyeli:KK19: mesajları okuya okuya geliyorum birazdan
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: annanen şimdi nasıl peki

Biraz daha iyi canım saolasın, kasları güçlendi ama sol tarafında hala hareket yok, iki buçuk aydır doktor doktor geziyoruz inşallah yürüyecek duruma gelebilir tüm çabamız o
:KK36: tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah moralinizi bozmayin iyi olacak :KK200:

Selam canlarım. Aranıza beni kabul ediyor musunuz? :=)

Ooo kimler gelmiş!! Seni aktif görürsek çok mutlu oluruz Makaron. :KK66: Parmağın nasıl oldu?
Kızlarrr bu hafta giremedim siteye fazla, iş hastane biraz koşturmacalı geçti. Anneannem kurban bayramından beri rahatsız kısmi felç oldu, fizik tedaviye başladık iki haftadır. İyim canımm sen de iyisin dimi bir haftadır görüşmeyeli:KK19: mesajları okuya okuya geliyorum birazdan

Çok geçmiş olsun Mihoo. Rabbim şifalar versin teyzeye.

Gününüz aydın
çok kötü grip olmuştum, üstüne regl oldum
regl hallerini az önce duş alarak geride bıraktım
3 gündür kendimi çok kötü hissediyordum
hem psikolojik hem fizyolojik
bugün yeniden kendime geldim sanki :KK39:

Hoşgeldin öncelikle :KK19:
İşte ben ara öğünleri bu yüzden sevmiyorum, günde iki kez oturup canım ne isterse yediğimde hem gözüm doyuyor hem karnım :kk77: gün içinde canım başka şey yemek istemiyor, yoksa kendimi biliyorum ara öğün diye diye ne var ne yok götürürüm ben, al sana 6 ana öğün :deli:
hoş buldum.düzen tutturdum gibi.porsiyonlarım baya azaldı.kahvaltılarım çok düzenli.şimdlik iyi gidiyor.inşalah devamı gelirde kurtulurum en azından bi 10 kilo gitmeli

Screenshot_2018-10-07-21-55-12-751.jpeg
ve hafta sonu denedim. ev ahalisine normal kakaolu kek kendimede küçük borcamda bu tarifi malzemeleri yarıya indirerek yaptım.efsane oldu.hala iki dilimim var.bereketli oldu.tşk ederim tekrar tarif için

X