Sağlıklı beslenirken;

evet hafta sonu yaptım evdekilere normal tariflerden.elimi süremedim.yersem başıma gelecekleri biliyorum.o kadar uğraşıyorum gıdım gıdım gidiyor zaten.akşam inş bişeyler çıkmazda mutlaka denyeceğim ıslak keki.eti karam gibi gözüktü gözüme:KK8:
ıslak kek kahvenın yanında daha guzel gıdıyor
yogun cıkolata gıbı bır tat hayalı olmasın baya hafıf sankı bulut yer gıbı :)

ben bu tarıflere sarmadan once direnıyorum yınede yoksa masum dıye 2 ser 3 er dılım gıder yıne :)
mesela 1 muzu dılımleyıp kakaolayıp kahvenın yanında yıyorum
ya da kuru hurma toz kakao rondodan cekıp elde yuvarlayıp hındıstan cevızı tozuna bulayıp yıyorum

ben bu tarıflere sarmadan once direnıyorum yınede yoksa masum dıye 2 ser 3 er dılım gıder yıne :)
mesela 1 muzu dılımleyıp kakaolayıp kahvenın yanında yıyorum
ya da kuru hurma toz kakao rondodan cekıp elde yuvarlayıp hındıstan cevızı tozuna bulayıp yıyorum
evet onlarıda çok beğendim.ara atıştırmalık süper olur

:KK70::KK70::KK70::KK70: vallaha ciddiyim.atıyorum dün akşam ara öğünümde meyve var.elma bana bakıyor ben elmaya.gözümü doldurmuyor dolayısıyla gözüm dıymuyor.yesem midem dolacak halbuki:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kac ögün beslenıyorsun merak ettım malum 3 ogunden fazla yıyınce leptın hormonu calısmıyor daha cok aclık ve sureklı bıseyler yeme ıhtıyacı hıssedılıyor oyuzden belkı oyle bırseydır yoksa iştahlımısın benım gozumde doysa mıdem de hep actım :KK70:

kac ögün beslenıyorsun merak ettım malum 3 ogunden fazla yıyınce leptın hormonu calısmıyor daha cok aclık ve sureklı bıseyler yeme ıhtıyacı hıssedılıyor oyuzden belkı oyle bırseydır yoksa iştahlımısın benım gozumde doysa mıdem de hep actım :KK70:
üç ana öğün üç ara var.ama ara öğünlere çokta uymuyorum.diyetisyene gittim en son kendi kendime yapamayınca. kolestrol yüksek çıktı onla uğraşıyorum şuan

üç ana öğün üç ara var.ama ara öğünlere çokta uymuyorum.diyetisyene gittim en son kendi kendime yapamayınca. kolestrol yüksek çıktı onla uğraşıyorum şuan
gecmıs olsun
yesıl yapraklı sebzeler fındık balık baklagıller bunlar yardımcı olur hem dıyetıne destek hem kotu kolestrolu dusurur
kılo vermeye baslamadan once bende ölmüstüm aglayanım yoktu saglıklı beslenmeye baslayınca hepsı teeek tek gıdıyor
bızı hasta eden de yanlıs beslenme ya zaten
su saglıksız seylerın lezzetlı olma durumu saglıklı beslenınce degısıyor
ınsanın damak tadı degısırmıymıs benım degıstı
eskıden cıkolata ne guzel gelırdı 1 koca yas pastayı tek basıma yerdım doymazdım :) meger tatları hıc guzel degılmıs
hem karnımız hem gozumuz doyup hem saglık kazanmak dunyanın en guzel yatırımı sanırım :)

gecmıs olsun
yesıl yapraklı sebzeler fındık balık baklagıller bunlar yardımcı olur hem dıyetıne destek hem kotu kolestrolu dusurur
kılo vermeye baslamadan once bende ölmüstüm aglayanım yoktu saglıklı beslenmeye baslayınca hepsı teeek tek gıdıyor
bızı hasta eden de yanlıs beslenme ya zaten
su saglıksız seylerın lezzetlı olma durumu saglıklı beslenınce degısıyor
ınsanın damak tadı degısırmıymıs benım degıstı
eskıden cıkolata ne guzel gelırdı 1 koca yas pastayı tek basıma yerdım doymazdım :) meger tatları hıc guzel degılmıs
hem karnımız hem gozumuz doyup hem saglık kazanmak dunyanın en guzel yatırımı sanırım :)
sağlıksız olarak en sevdiğim cips.onuda aslında yada bir tüketmeye başlamıştım.eve kola sokmayan biriyim.genetik olabilir dedi.normalde zayıflamak için gittim kolestrolde çıkınca ona göre beslenme düzeni verdi.dünkü tarifi deneyemedim eve geç geçtik.işten çıkınca yapacaktım.dışarda takıldık çocuklarla.artık bugune kaldı.

sağlıksız olarak en sevdiğim cips.onuda aslında yada bir tüketmeye başlamıştım.eve kola sokmayan biriyim.genetik olabilir dedi.normalde zayıflamak için gittim kolestrolde çıkınca ona göre beslenme düzeni verdi.dünkü tarifi deneyemedim eve geç geçtik.işten çıkınca yapacaktım.dışarda takıldık çocuklarla.artık bugune kaldı.
Ne güzel ... Ben günde 1 litre kola içtim 1 sene :KK43: çok zararını gordum
Genel olarak zaten sağlıklı besleniyormussun ne mutlu sana
:KK36:

Merhaba hatunlar

Kahvaltı olarak 1 avokadoyu ezdim, limon ve tuz ile karıştırıp yedim. Ayrıca 1 adet de mandalina .
afıyet olsun canım
bende sabah fırında mucverımden yedım 3 dılım
1 tabak da ton balıklı salata yedım

sımdı 2 ıncır 1 avuc badem cevız karısık yıyorum turk kahvesı ıle

aksama kıymalı kabak musakka yanı bundan yıcem kabak-musakka.jpg

afıyet olsun canım
bende sabah fırında mucverımden yedım 3 dılım
1 tabak da ton balıklı salata yedım

sımdı 2 ıncır 1 avuc badem cevız karısık yıyorum turk kahvesı ıle

aksama kıymalı kabak musakka yanı bundan yıcem Eki Görüntüle 2199213
Afiyet olsun Nisacım. Musakka enfes gözüküyor :kk77:

Ben de öğle yemeği olarak tonlu, domatesli karabuğday yedim şimdi.

Salı günü için doktor randevusu aldım arkadaşlar,Ünsilin direncim ya da başka bir sorunum olduğunu düşünüyorum.Ayrıca insülin direnci gebe kalmaya da engelmiş.Bu sebeple yıllardır bana olmadık testler yapıp bu hususu hiç masaya yatırmayan doktoruma da çok sinirliyim.Bir de dün sayfasında insülin direncinin gebe kalmaya yüksek oranda engel olduğunu anlatan bir video paylaşmış.Belki paranoyakça davranıyorum ama ben artık doktorlara olan güvenimi de kaybediyorum.

X