Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım ıstedı
aslında brokolı ıstedı uyandı uyanır uyanmaz lımon brokolı yıcem ben dedı dedım brokolı yok kerevız versem olur mu ? tamam dedı
o yerken cevızlı cevızlı benım canım cektı
bende nohut salatası yıyordum o da benımkınden ıstedı
sonra bı baktım bı ondan bı bundan yemısım yanı baya karnım doydu ama gozum doymadı hala bırseyler yemek ıstıyorum yeme krızı
barı saglıklı yıyeyım dedım yoksa ıcımdekı seytan bır ara kalk asure yap falan dedı . o denlı gozum döndü bugun hala kalkıp yapıp yıyebılırım catlamak uzere olmama ragmen ozellıkle kendıme ıs cıkardım oyalandım kı bır kendıne gelsın mıdem :)
okadar cok karıstırdım kı allahım catlıcam
kesınlıkle dogru
herzamankı yedıgınden farklı beslenınce bır sure degısıklıkten oturu metobolızma daha hızlı calısıyor
denedım bunu aslında hala da yapıyorum
bır sure bır gıdaya takıp hep onu o tarz yıyıp sonra degıstırıp bır sure gıtmemın sebebı bu
dıkkat ettıysen mesela bı ara sabah kahvaltısında corba sote yemek falan dedım aksam kahvaltılık yedım
onda cok kılo verdım
bırde 4 gun baklıyata agırlık verıp nohut salatası kuru fasulye gıbı
sonra et yemegıne agırlık verıp kendı ıcınde döndurup durunca da guzel ıncelıyorum
benım zaten kılo verme suan sabıt vucut baya ıncelıyor
hatta su kadar soyleyeyım anla
ben dıyete basladıgım gun gogsum 105 d idi
dun sutyen aldım 75 b
7 aylık surecımın 4 ayında hep sasırtma yontemını uyguladım
normalde bukadar nohut kuru fasulye yemezdım ben az tukettıgım seylerı arttırdım vucuda bır tokat attım kendıne geldı
Bıgün sabah yine hiç oynamamıştı kilom.Ben de bu zigzag diyet falan onları okudum ama bir yandan da daha 20 günde hemen durmaz diye düşünüyorum ilk 20 gün 6 kg verdim sonraki 10 gündür 100 gr bile veremedim.Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
yag oranınız fazla olmadıgı ıcın yavas gıtmesı normalValla ben sizin ilk sayfada yazdığınız diyetle yola çıktım:))İlk 20 gün bana çok güzel yaradı ama şu an bir terslik var ve ben hala bulamadım:)
saolasın canım benımMinnoşaa bak ya, sabah sabah gözünü brokoli hayali ile açan kaç çocuk vardır Oy maşallah çok şeker, şifa olsun analı kızlı
Kesinlikle olay bu Nisa. Ah bende de bu tembellik olmasaydı keşke senin gibi çeşitli yiyebilseyim. Daha çok yenilebilir ne bulduysam günü onunla kapatıyorum.
ayy vallahi çok tatlısınız ya:)Çok teşekkür ederim.Ben nedense diyetitisyenleri hiç sevmem bana sahtekar gelir çoğu.Yapım gereği de tavsiye almaktan nefret ederim ama bu sayfa çok samimi bir yer.Sizlerin tavsiyeleri bana çok iyi geliyor.yag oranınız fazla olmadıgı ıcın yavas gıtmesı normal
sabah ve aksam saatlerı yemekler genelde aynı saatlerde olursa daha verımlı oluyor hanı bır aksam 7 bır aksam 9 gıbı habıre saat degısıklıgındense
hergun yarım lıtre suya yarım lımon suyu sıkıp ıcın tarcın cayı ıcın uyumadan once yuruyus veya 5 dk hoplama yerınızde sıcrama hareketı uyurken tam hızla yag yakımına sebep oluyor uyarıcı hareketlere devam edelım
hergun sabah aksam yedıgımızı gozden gecırelım bırlıkte mıktar olarak da bakalım bu ısı cozucez :)
kımse alınmasın ama cogu dıyetısyene bende guvenmıyorum bılgısayardakı programdan otomatık kalorı hesabına gore planı cıkartıp verıp her hafta tartıp sunu ye bunu yeme demekle olmuyor verıyorsun sonra gerı alıyorsun cunku dıyet uygulaması oluyor . alıskanlıklar degısmedıgı bıze daha ıyı gelen besınlerı tespıt edemedıgımız surece hep yurdum teyzesı hep tombık olmaya mahkumuz :)ayy vallahi çok tatlısınız ya:)Çok teşekkür ederim.Ben nedense diyetitisyenleri hiç sevmem bana sahtekar gelir çoğu.Yapım gereği de tavsiye almaktan nefret ederim ama bu sayfa çok samimi bir yer.Sizlerin tavsiyeleri bana çok iyi geliyor.
yarın mutlaka sayfayı iyice inceliyeceğim.şimdi zamanım kalmadı.yeni akışta görüm topiği
denedıgınızde onerılerınızıde elestırılerınızıde beklıyoruzçok güzel tarifler var özellikle kabak böreği arada ben yaparım çokta severim.keklerden denemek istiyorum bugün.
tabi mutlaka.bir buçuk ayı geçti sanırım diyetteyim.bu şekilde tarifler arıyordum.özellikle ara öğünler için.kalorisi düşük ama lezzetli.malzemelerine bakıyordum.çıkışta almam gereken bişeyler varmı diyedenedıgınızde onerılerınızıde elestırılerınızıde beklıyoruz
bende koruma donemınde sarıldım bu tarıfleretabi mutlaka.bir buçuk ayı geçti sanırım diyetteyim.bu şekilde tarifler arıyordum.özellikle ara öğünler için.kalorisi düşük ama lezzetli.malzemelerine bakıyordum.çıkışta almam gereken bişeyler varmı diye
70 kalorı :) kekler ortalama 70 kalorı kurabıyeler ortalama 30 kalorıbi tane ıslak kek tarifi var onun bir dilimi kaç kaloridir acaba
aa ciddimisin ooww süper..70 kalorı :) kekler ortalama 70 kalorı kurabıyeler ortalama 30 kalorı
evet hafta sonu yaptım evdekilere normal tariflerden.elimi süremedim.yersem başıma gelecekleri biliyorum.o kadar uğraşıyorum gıdım gıdım gidiyor zaten.akşam inş bişeyler çıkmazda mutlaka denyeceğim ıslak keki.eti karam gibi gözüktü gözümebende koruma donemınde sarıldım bu tarıflere
gelen mısafırlerıme de yapıyorum canım abur cubur atıstırmalık ıstedıgınde yapıyorum evde 3 yasında cocugum var kek kurabıye cıkolata ıstedıgınde bunlardan yapıyorum :)
kurtarıcı pratık asla kılo yapmayacagına emın oldugumuz seylerı yemek sankı daha lezzetlı :) dızı ızlerken cayın yanında cekınmeden yıyebılıyoruz
düzeltmeyi yeni gördüm hemde koca bir dilim70 kalorı :) kekler ortalama 70 kalorı kurabıyeler ortalama 30 kalorı
duzeltme : kocaman 1 dılımden bahsedıyorum