Sağlıklı beslenirken;

Benim olağan halim yani :KK70:

3 gündür yataktan çıkmıyorum, bu arada bir romanı bitirdim. Uyku vakti olay döngüsü kafamda döndü, durdu...başka kafaya takacak şeyim yokmuş gibi.

Nisa yemekten mi yoruldun? :p Böyle adet adet yazında çok gibi geliyor kulağa, ama gayet dozunda aslında.

Arya neler yedin bir yazsana? Hiç şeker almadın mı bu süreçte? Bence çok anormal değil 1 hafta kilo vermemiş olmamak. 15 günü geçer de gram oynamazsa ben sorgulamaya başlıyorum
Sabahları 2 yumurta-en fazla 3 bütün ceviz-4,5 zeytin-2 dilim peynir yanında ya yeşil biber ya da limonlu maydonoz.Akşam üstü 4 gibi1 kase sebze yemeği(genelde lahana ile yapılmış oluyor bağarsaklarıma çok iyi geliyor).Akşam yemeği ya bir porsiyon et(ızgara) ya fırın balık yanında salata bazen ayran ve akşam yemeğinden sonra 1 saat tempolu yürüyüş.Sürekli masa başında çalılıyorum ben çok hareketli değilim yani.Bir de günde 6 farklı vitamin alıyorum.Ayy çok sinir bozucuymuş böyle tartıda hiçbir şey görememek samsonncum ya:KK43: Sorunun nerden kaynaklandığını bulabilsem hemen çözücem ama şu an sadece reglin hala bitmemesine umut bağladım.Bazı kaynaklarda regl bitiminden 2 gün sonra tüm ödem gider diyor ama bilemiyorum unut fakirin ekmeği:)

bende boza ıcmek ıstıyorum antepde nerde boza yapan var bılmıyorum mıgrosun vefa bozası var ama bozacıdan almak daha dogru olur gıbı gelıyor neden bılemıyorum :) paketlenmıs urunlere onyargım var
Ben istanbul üniversitesinde okurken vefa bozacısına giderdik aman ne güzeldi.Bir daha hiç o tadı bulamadım.o yüzden de içmedim:)

Sabahları 2 yumurta-en fazla 3 bütün ceviz-4,5 zeytin-2 dilim peynir yanında ya yeşil biber ya da limonlu maydonoz.Akşam üstü 4 gibi1 kase sebze yemeği(genelde lahana ile yapılmış oluyor bağarsaklarıma çok iyi geliyor).Akşam yemeği ya bir porsiyon et(ızgara) ya fırın balık yanında salata bazen ayran ve akşam yemeğinden sonra 1 saat tempolu yürüyüş.Sürekli masa başında çalılıyorum ben çok hareketli değilim yani.Bir de günde 6 farklı vitamin alıyorum.Ayy çok sinir bozucuymuş böyle tartıda hiçbir şey görememek samsonncum ya:KK43: Sorunun nerden kaynaklandığını bulabilsem hemen çözücem ama şu an sadece reglin hala bitmemesine umut bağladım.Bazı kaynaklarda regl bitiminden 2 gün sonra tüm ödem gider diyor ama bilemiyorum unut fakirin ekmeği:)
zaten dengelı ve yeterlı beslenıyorsun ekstradan 6 farklı vıtamın hapı neden alıyorsun kı

no, elbette no , bozayı şekersiz mi sanıyordun sen? :KK48:

bu paketlisi öyle aranacak bi tat değil yaa. Yerinde içilenler daha güzel hep. İçmesen de bişey kaçırmazsın emin ol, sana çooook tatlı gelecektir.
:KK43:
ıstanbula geldıgımde ıcerım artık

sahlep ıceyım dedım dun hazır paket tabı
1 yudum almam ıle bırakmam bır oldu asırı derece tatlı ınsanın ıcını bayıyor o 1 yudum bıle halsızlık yaptı dokundu
kendım has toz sahlep alıp sekersız yapmam gerek anladım kı :)

Yumurta kalitesini artırmak için bu vitaminler.Beslenmeye takviye olarak değil yani.
oda etkılıyordur kılo verme hızını kılo almadıkdan sonra yavas vermeyı sorun etme bence
hersey etken cunku dedıgım gıbı uyku hormonal durumlar stres
mesela ben domates yedıgımde odem oluyor o hafta kılo veremıyorum cunku gıda ıntoleransım var
sut ıctıgımde de aynı sey oluyor vucudum gluten almıs gıbı oluyor

saglıksız beslenmıyorsun oyuzden hıc dert etme

salı
00:9 sabah 400 ml limonlu su - 3 kuru kayısı
10:00 1 kutu activia

11:30 öğlen: 1 haşlanmış yumurta - ince küçük bir çeçil peyniri - 5 zeytin - 1 çay kşğ bal - 1 dilim ekmek

ara 1 filtre kahve 2 hurma

18:00 akşam 1 kase tarhana - 2 orta boy dolma biber - 5-6 adet üzüm

21:30 ara 1 avuç kuruyemiş

su 1,5 lt - spor 30 dakika

salı

11:30 öğlen: 1 haşlanmış yumurta - ince küçük bir çeçil peyniri - 5 zeytin - 1 çay kşğ bal - 1 dilim ekmek

afıyet olsun :)

selaaaammm :halay:

bugun ne yemedım kı hangı bırını yazayım bılemedım sımdı :-)

sabah 7
2 haslanmıs yumurta
1 kase nohut salatası
1 mandalına
3 dılım fırında unsuz patatessız muvcer
1 kase kerevız salatası
2 bardak sekersız cay

oglen 12
3 kuru ıncır 1 avuc badem 3 cevız
1 sekersız turk kahvesı
1 fıltre kahve

aksam kilis tavası yıcem 2 porsıyon

suan yururken su sebılı yutmusum gıbı mıdem bıngıl bıngıl edıyor cok yedım catlıcam

neyse regl son gunu bugun :KK70: ıstah patlamam sona erer

Güzel besleniyormuşsun sen canım ya. Bence de biraz daha bekle ödem için. Şu alıştığın düzeni bozma.

Evet haftada bir alıştığından farklı yiyip, metabolizmayı şaşırttığını söyleyen de çok insan var. Baktın bir hafta daha geçti yine de vermedin, o hafta sonu şöyle etli kebaplı lahmacunlu super bir ziyafet çekersin; hem ödül hem moral olur, hem de bir de böylesini denemiş olursun. Şekeri hiç bir bahane ile tavsiye etmiyoruz ama, ona bulaşma mümkün olduğu kadar.

Çok masum görünen ama bazılarımıza yaramayan besinlerin olduğu hususunda da Nisa ya katılıyorum. Aynı ondaki gibi domates tüketimi de benim kilo vermemi yavaşlatıyor mesela.

selaaaammm :halay:

bugun ne yemedım kı hangı bırını yazayım bılemedım sımdı :-)

sabah 7
2 haslanmıs yumurta
1 kase nohut salatası
1 mandalına
3 dılım fırında unsuz patatessız muvcer
1 kase kerevız salatası
2 bardak sekersız cay

oglen 12
3 kuru ıncır 1 avuc badem 3 cevız
1 sekersız turk kahvesı
1 fıltre kahve

aksam kilis tavası yıcem 2 porsıyon

suan yururken su sebılı yutmusum gıbı mıdem bıngıl bıngıl edıyor cok yedım catlıcam

Selam Nisaaa
Noluyaa ya, ev de gün falan mı vardı? Ne çok yiyecek sağlıklı seçenek varmış sabah sabah öyle :KK70: Oh miss yarasın.
Ben de peynir hurma , çok az da kuruyemiş yedim gün içinde, çeyrek de enginar. Akşam inşallah sucuklu yumurta ile dizi keyfi yapacağım. Belki 1 adet de kakaolu muz yerim :kk77:

:KK43:
ıstanbula geldıgımde ıcerım artık

sahlep ıceyım dedım dun hazır paket tabı
1 yudum almam ıle bırakmam bır oldu asırı derece tatlı ınsanın ıcını bayıyor o 1 yudum bıle halsızlık yaptı dokundu
kendım has toz sahlep alıp sekersız yapmam gerek anladım kı :)
oo baharatın en doğalı oralarda canım. Hurma özü ile filan tatlandırırsın. En güzeli elbette evde kendin yaptığın.

salı

Kayısı ve üzüm de çok şeker var. Bir de kuruyemiş için çok geç bi saat olmuş sanki. Karaciğeri yorar.

Yoksa gayet güzel bir menü. Şifa olsun hepsi :KK66:

Selam Nisaaa
Noluyaa ya, ev de gün falan mı vardı? Ne çok yiyecek sağlıklı seçenek varmış sabah sabah öyle :KK70: Oh miss yarasın.
Ben de peynir hurma , çok az da kuruyemiş yedim gün içinde, çeyrek de enginar. Akşam inşallah sucuklu yumurta ile dizi keyfi yapacağım. Belki 1 adet de kakaolu muz yerim :kk77:
kızım ıstedı :KK70:
aslında brokolı ıstedı uyandı uyanır uyanmaz lımon brokolı yıcem ben dedı :KK70: :KK70: :KK70: dedım brokolı yok kerevız versem olur mu ? tamam dedı
o yerken cevızlı cevızlı benım canım cektı
bende nohut salatası yıyordum o da benımkınden ıstedı
sonra bı baktım bı ondan bı bundan yemısım yanı baya :KK70: karnım doydu ama gozum doymadı hala bırseyler yemek ıstıyorum yeme krızı
barı saglıklı yıyeyım dedım :KK70: yoksa ıcımdekı seytan bır ara kalk asure yap falan dedı . o denlı gozum döndü bugun hala kalkıp yapıp yıyebılırım catlamak uzere olmama ragmen ozellıkle kendıme ıs cıkardım oyalandım kı bır kendıne gelsın mıdem :)

okadar cok karıstırdım kı allahım catlıcam

Güzel besleniyormuşsun sen canım ya. Bence de biraz daha bekle ödem için. Şu alıştığın düzeni bozma.

Evet haftada bir alıştığından farklı yiyip, metabolizmayı şaşırttığını söyleyen de çok insan var. Baktın bir hafta daha geçti yine de vermedin, o hafta sonu şöyle etli kebaplı lahmacunlu super bir ziyafet çekersin; hem ödül hem moral olur, hem de bir de böylesini denemiş olursun. Şekeri hiç bir bahane ile tavsiye etmiyoruz ama, ona bulaşma mümkün olduğu kadar.

Çok masum görünen ama bazılarımıza yaramayan besinlerin olduğu hususunda da Nisa ya katılıyorum. Aynı ondaki gibi domates tüketimi de benim kilo vermemi yavaşlatıyor mesela.
kesınlıkle dogru
herzamankı yedıgınden farklı beslenınce bır sure degısıklıkten oturu metobolızma daha hızlı calısıyor
denedım bunu aslında hala da yapıyorum
bır sure bır gıdaya takıp hep onu o tarz yıyıp sonra degıstırıp bır sure gıtmemın sebebı bu

dıkkat ettıysen mesela bı ara sabah kahvaltısında corba sote yemek falan dedım aksam kahvaltılık yedım
onda cok kılo verdım
bırde 4 gun baklıyata agırlık verıp nohut salatası kuru fasulye gıbı
sonra et yemegıne agırlık verıp kendı ıcınde döndurup durunca da guzel ıncelıyorum
benım zaten kılo verme suan sabıt vucut baya ıncelıyor

hatta su kadar soyleyeyım anla
ben dıyete basladıgım gun gogsum 105 d idi
dun sutyen aldım 75 b

7 aylık surecımın 4 ayında hep sasırtma yontemını uyguladım
normalde bukadar nohut kuru fasulye yemezdım ben az tukettıgım seylerı arttırdım vucuda bır tokat attım kendıne geldı :KK70:

Bıgün sabah yine hiç oynamamıştı kilom.Ben de bu zigzag diyet falan onları okudum ama bir yandan da daha 20 günde hemen durmaz diye düşünüyorum ilk 20 gün 6 kg verdim sonraki 10 gündür 100 gr bile veremedim.Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.

kesınlıkle dogru
herzamankı yedıgınden farklı beslenınce bır sure degısıklıkten oturu metobolızma daha hızlı calısıyor
denedım bunu aslında hala da yapıyorum
bır sure bır gıdaya takıp hep onu o tarz yıyıp sonra degıstırıp bır sure gıtmemın sebebı bu

dıkkat ettıysen mesela bı ara sabah kahvaltısında corba sote yemek falan dedım aksam kahvaltılık yedım
onda cok kılo verdım
bırde 4 gun baklıyata agırlık verıp nohut salatası kuru fasulye gıbı
sonra et yemegıne agırlık verıp kendı ıcınde döndurup durunca da guzel ıncelıyorum
benım zaten kılo verme suan sabıt vucut baya ıncelıyor

hatta su kadar soyleyeyım anla
ben dıyete basladıgım gun gogsum 105 d idi
dun sutyen aldım 75 b

7 aylık surecımın 4 ayında hep sasırtma yontemını uyguladım
normalde bukadar nohut kuru fasulye yemezdım ben az tukettıgım seylerı arttırdım vucuda bır tokat attım kendıne geldı :KK70:
Valla ben sizin ilk sayfada yazdığınız diyetle yola çıktım:))İlk 20 gün bana çok güzel yaradı ama şu an bir terslik var ve ben hala bulamadım:)

Bıgün sabah yine hiç oynamamıştı kilom.Ben de bu zigzag diyet falan onları okudum ama bir yandan da daha 20 günde hemen durmaz diye düşünüyorum ilk 20 gün 6 kg verdim sonraki 10 gündür 100 gr bile veremedim.Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
20 gün de 6 kg! :KK57: Maşallah canım yaa:nazar: Eee sen zaten süper vermişsin, 1 ay da bile 6 kg çok iyi. Şu an duraksama yaşaman çok doğal. Aynı hızla gitsen 1 ay da 9 kg olacakmış, ki bu çok fazla bir kg kaybı olurdu. Bence içinde bulunduğun durum, vücudun korumaya alması çok doğal. Yine de regl bitince bize durumunu güncellemeyi unutma

X