hala taksıdını odedıgımız evlılık yıldonumunde esımın aldıgı pahalı bır telefonbugun bızım gunumuz olmadı samson ustumuzde karabulutlar gezıyor
amiin canım hep bırlıkte ınsallahBelki hala garanti kapsamındadır. Deme öyle yaa, yarın ailecek çok güzel bir sabaha uyanın inşallah
Rabbim bundan büyük dert vermesin inşallahamiin canım hep bırlıkte ınsallah
esım sen dusurmus oldugun ıcın garantı kabul etmez bızım yaptırmamız gerek dedı yarın goturup yaptırıcak bende bılgısayardan ıdare edıcem 3-4 gun telefonsuzum :)
amiinnnRabbim bundan büyük dert vermesin inşallah
ooh super afıyet olsun samsonn eksılme var mı bu hafta cok ıyı gıdıyorsun cunku merak ettımİşte yumurta yeme fırsatım olmadı. Akşam yemeğim felafel ve sarımsak, naneli keçi yoğurdu sosEki Görüntüle 2197415
Sağol canımamiinnn
ooh super afıyet olsun samsonn eksılme var mı bu hafta cok ıyı gıdıyorsun cunku merak ettım
supersın !Sağol canım
Evet evet, bu sabah 1 kg daha hafif çıktım tartıda
Afiyet olsun Nisacim. Çoktan fazlasıyla hakkettin.ben yarın dondurma yemeyı planlıyorum 1 porsıyon hakıkı kecı sutuyle olan :)
Haklısın canım, kenara taşan kaşar peynir yanıyor gibiydi. Yoksa biraz daha pişse olurmuşafıyet olsun canım :) bıraz daha fırında bekletseydın daha lezzetlı olurdu dıye dusunuyorum :) ben cıtır cıtır severımde ondan dedım
Ooo ziyafet kokusu alıyorum. Enfes. Ben o lahmacunu asla yarım bırakamam. Peşimden ağlar.sabah 2 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
1 salatalık
1 mandalına
yedım
suan kahve ve 2 kuru hurma yıyorum
regl oldum karnım agrıyor :)
aksama yarım lahmacun 2 şiş kebap 1 tabak salata 2 bardak ayran
obur muyum ne
Ooo ziyafet kokusu alıyorum. Enfes. Ben o lahmacunu asla yarım bırakamam. Peşimden ağlar.
gerı lahmacun yemedım cazıp gelmedı onun yerıne 1 kase ezogelın corbası ıctımDondurma sade miydi? Kaç top? Ben de hastayım diye Hiç evden çıkamadım bugün. Yoksa canım kakaolu muz istiyordu.
Akşam yemeği olarak kavurma ve acı soslu karabugday yedim.
İyim samsonum saolasın üstümden o stres kalktı ya o kadar rahat geçiyor ki akşamları, kutup ayısı gibi yuvarlanıp duruyorum sağda soldaÇok sağol Mihooo. Bunu yapayım inşallah. Gerçi bir kere denedim, 4 e böldüğüm halde 1 parçasını yutamadım, takılıyor bir yerde
Sen iyisin di mi? Tezden kurtuldun artık akşamları keyifli geçiriyor musun?