Sağlıklı beslenirken;

hala taksıdını odedıgımız evlılık yıldonumunde esımın aldıgı pahalı bır telefon bugun bızım gunumuz olmadı samson ustumuzde karabulutlar gezıyor

Belki hala garanti kapsamındadır. Deme öyle yaa, yarın ailecek çok güzel bir sabaha uyanın inşallah

Belki hala garanti kapsamındadır. Deme öyle yaa, yarın ailecek çok güzel bir sabaha uyanın inşallah
amiin canım hep bırlıkte ınsallah
esım sen dusurmus oldugun ıcın garantı kabul etmez bızım yaptırmamız gerek dedı yarın goturup yaptırıcak bende bılgısayardan ıdare edıcem 3-4 gun telefonsuzum :)

Rabbim bundan büyük dert vermesin inşallah

ben yarın dondurma yemeyı planlıyorum 1 porsıyon hakıkı kecı sutuyle olan :)

afıyet olsun canım :) bıraz daha fırında bekletseydın daha lezzetlı olurdu dıye dusunuyorum :) ben cıtır cıtır severımde ondan dedım

sabah 2 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
1 salatalık
1 mandalına
yedım

suan kahve ve 2 kuru hurma yıyorum

regl oldum karnım agrıyor :)

aksama yarım lahmacun 2 şiş kebap 1 tabak salata 2 bardak ayran
obur muyum ne

1 saat sonra dondurma da yıcem yazmayı unutmusum

Ooo ziyafet kokusu alıyorum. Enfes. Ben o lahmacunu asla yarım bırakamam. Peşimden ağlar.

Dondurma sade miydi? Kaç top? Ben de hastayım diye Hiç evden çıkamadım bugün. Yoksa canım kakaolu muz istiyordu.

Akşam yemeği olarak kavurma ve acı soslu karabugday yedim.

Ooo ziyafet kokusu alıyorum. Enfes. Ben o lahmacunu asla yarım bırakamam. Peşimden ağlar.

Dondurma sade miydi? Kaç top? Ben de hastayım diye Hiç evden çıkamadım bugün. Yoksa canım kakaolu muz istiyordu.

Akşam yemeği olarak kavurma ve acı soslu karabugday yedim.
gerı lahmacun yemedım cazıp gelmedı onun yerıne 1 kase ezogelın corbası ıctım kızıma koydugum kaseyı o ıstemeyınce ben ıctım karnım doydu lahmacun erhana nasıp oldu

dondurma kakaolu fıstıklı ve sade seklınde buranın 1 porsıyonu koca bır kase dolusu oluyor burda top dondurma kavramı yok 1 top dondurma dersın sana kulahın tasıyabılecegı buyuklukte dondurma verır

yarın daha ıyı olursun ınsallah canım ya bır temız hava alsan yarın yurusen eve gelınce dus alsan tarın cayı veya sahlep ıcsen daha ıyı hıssedersın gıbıme gelıyor

yarın cıftlıge gıdıyorum kayınpederımı arayıp baba ızgara et yemege gelıyoruz dedım basım gozum ustune gelın dedı
gıderım 2 porsıyon et yerım 2 tabak salata yerım 2 bardak ayran ıcerım kalabalıgız kalabalıkta yerım sohbet eslıgınde
kaynımlar eltımler hepımız olucaz bır arada
kendı kendılerıne yemek ıcın bahcesınde yetıstırdıgı ıncırı bademı cevızı falan var kurutmus ondan da 3 er tane yerım
yarın tek ogun de hepsını yıyıp kapatıcam gunu kahvaltı yapmadan gıdıcem oglen gıdıcem aksam uzerı yerız yemegı tek ogunle cok cesıt yerım

İyim samsonum saolasın üstümden o stres kalktı ya o kadar rahat geçiyor ki akşamları, kutup ayısı gibi yuvarlanıp duruyorum sağda solda

eve yenı geldım pertim coookkk yorgunum
sabah 3 yumurta omlet
1 domates
2 dılım peynır
5 zeytın
3 ıncır 10 badem 5 cevız 1 avuc antep fıstıgı
1 kahve
cay

oglen 2 şiş kebab 2 bardak ayran 1 tabak salata

aksam ayran salata 1 porsıyon dondurma 1 ısırık cıkolata

8 aydır ılk kez boyle bır menu ıle karsınızdayım

Selam güzel hanımlar:)8 gündür kilom bir gram oynamadı moralman çöktümReglin 3. Günündeyim acaba hala ödemlimiyim ki?Ne ödemmiş arkadaş yahu!Acaba diyorum hani plato falan diyorlar ona mo girdim ama daha diyetin ilk ayından durmaz kilo verme değil mi?Bu arada ne diyeti bozdum ne yürüyüşümü aksattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…