Sağlıklı beslenirken;

bu ıste bır terslık var kesınlıkle durmaması lazım

sabah 1 haslanmıs yumurta
1 kase nohut salatası
2 dılım peynır
1 salatalık
1 mandalına

oglen 1 turk kahvesı
1 ıncır
5 badem

aksam kerevız salatası yıcem kıymalı cevızlı

Ne olabilir sizce?
bılemıyorum bırcok sey sebep olabılır
uyku duzenı yemek saatı yemegı pısırme seklı kac lıtre su ıcılıyor hormonal bırsey mı hepsını uzman bılır tahlıl yapılması lazım

İyim samsonum saolasın üstümden o stres kalktı ya o kadar rahat geçiyor ki akşamları, kutup ayısı gibi yuvarlanıp duruyorum sağda solda

Benim olağan halim yani

3 gündür yataktan çıkmıyorum, bu arada bir romanı bitirdim. Uyku vakti olay döngüsü kafamda döndü, durdu...başka kafaya takacak şeyim yokmuş gibi.

Nisa yemekten mi yoruldun? Böyle adet adet yazında çok gibi geliyor kulağa, ama gayet dozunda aslında.

Arya neler yedin bir yazsana? Hiç şeker almadın mı bu süreçte? Bence çok anormal değil 1 hafta kilo vermemiş olmamak. 15 günü geçer de gram oynamazsa ben sorgulamaya başlıyorum

kayısı dışında kabızlığa ne iyi gelir yaa
elimden geldiğince uyuyorum listeye
sporda yapıyorum günlük
ama 100 - 300 gr arası zor gidiyor

kayısı dışında kabızlığa ne iyi gelir yaa
elimden geldiğince uyuyorum listeye
sporda yapıyorum günlük
ama 100 - 300 gr arası zor gidiyor
incir
zeytınyagı
lifli gıdalar
yogurt kefir bunlar ıyı gelır :)

bu sabah
2 haslanmıs yumurta
3 ıncır 1 avuc badem 1 turk kahvesı
yedım

aksam
balık yıcem :) 2 porsıyon balık 1 tabak salata maden suyuna da lımon suyu sıkar ıcerım

ye ye bıtmedı ogun cok yemıs gıbı hıssettım kendımı

dün bim den kefir almıştım, belki içerim diye
tadını çok sevmiyorum ama alışmaya çalışsam iyi olur :)
hazır satılan kefırlerın tadını bende sevmıyorum
yapabılırsen kendın yap derım kendın yapınca guzel oluyor benım arkadasım kendısı yapıyor ne zaman gorussek cay yerıne kefır ıcerız ıcmelere doyamayız

bende boza ıcmek ıstıyorum antepde nerde boza yapan var bılmıyorum mıgrosun vefa bozası var ama bozacıdan almak daha dogru olur gıbı gelıyor neden bılemıyorum :) paketlenmıs urunlere onyargım var

hiç denemdim
bu hafta bi araştırayım mayasını falan

bende boza ıcmek ıstıyorum antepde nerde boza yapan var bılmıyorum mıgrosun vefa bozası var ama bozacıdan almak daha dogru olur gıbı gelıyor neden bılemıyorum :) paketlenmıs urunlere onyargım var
Ben de pazar günü belki enerji olur dedim, kahvaltı yerine aldım geçen. Fena değil ama açık satılan bozalar daha güzel sanki.

Bu dediğin markada en azından gluten yok, o açıdan iyi.

Canım, sağolasın Daha iyiyim, ama tam geçmedi. Sanki boğazımın içinde tırtıklı bir katman var, ne yesem içsem oraya takılıyor gibi...yanıyor biraz da.

ayyy baya agır enfeksıyon gecırıyorsun bı an once rahatlarsın ınsallah
Ben de pazar günü belki enerji olur dedim, kahvaltı yerine aldım geçen. Fena değil ama açık satılan bozalar daha güzel sanki.

Bu dediğin markada en azından gluten yok, o açıdan iyi.
e alım ozaman ben vefa bozasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…